AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri AK Parti - AK Parti ile ilgili bilinmesi gerekenleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-15-2007, 16:38   #1
Kullanıcı Adı
kobbal
Standart neden ak parti
arkadaşlar anladım ki burada herkes ak parti sevdası için
forumda aktif olarak çalışıyorlar peki neden ak parti
kişi için mi yoksa ........................ için ak parti

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-15-2007, 16:44   #2
Kullanıcı Adı
kobbal
Standart neden ak parti
evet arkadaşlar bu bölüme neden ak parti yi seçtiğimizi yazalım
Alt 08-15-2007, 16:49   #3
Kullanıcı Adı
ibrahim44
Standart neden ak parti
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ;)
ibrahim44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 16:53   #4
Kullanıcı Adı
Feyza
Standart neden ak parti
neden değil aslında nedenler
ilk önce zaten sayın başbakanımız istanbul belediye başkanıyken yaptığı icraetleri sorumluluğunun herzaman biilincinde olan bi lidere ve ve çok başarılı bir ekibe sahip
yaptıklarını yapıcaklarına teminat olarak görüyorum ve sonuna kadar Ak kadrolarda yer almak istiyorum
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 16:58   #5
Kullanıcı Adı
mavera,
Standart neden ak parti
beni cok iyi ifade ettigi icin, lideri ülkemi yönetebilecek kisi oldugu icin,halkin partisi olduklari icin, derdimle dertlendikleri icin, dürüst,caliskan, idealist ve üretken bir kadroya sahip olduklari icin,ayrimci olmadiklari icin,etnik ve dini sömüren siyaset yapmadiklari icin, alternatif diye gösterilen partilerin yanindan gecemeyecegi icin..
Kendim icin, Ailem icin, sevdiklerim icin en önemliside TÜRKIYE icin AK PARTI yi tercih ettim...
Alt 08-15-2007, 17:10   #6
Kullanıcı Adı
özlem
Standart neden ak parti
neden değil aslında nedenler
ilk önce zaten sayın başbakanımız istanbul belediye başkanıyken yaptığı icraetleri sorumluluğunun herzaman biilincinde olan bi lidere ve ve çok başarılı bir ekibe sahip
yaptıklarını yapıcaklarına teminat olarak görüyorum ve sonuna kadar Ak kadrolarda yer almak istiyorum...

minecim katılıyorum sana arnavutköy ak parti kadın kolları senınle gurur duyuyor...
özlem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)