![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar anladım ki burada herkes ak parti sevdası için
forumda aktif olarak çalışıyorlar peki neden ak parti kişi için mi yoksa ........................ için ak parti
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() evet arkadaşlar bu bölüme neden ak parti yi seçtiğimizi yazalım
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() RECEP TAYYİP ERDOĞAN ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() neden değil aslında nedenler
ilk önce zaten sayın başbakanımız istanbul belediye başkanıyken yaptığı icraetleri sorumluluğunun herzaman biilincinde olan bi lidere ve ve çok başarılı bir ekibe sahip yaptıklarını yapıcaklarına teminat olarak görüyorum ve sonuna kadar Ak kadrolarda yer almak istiyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() beni cok iyi ifade ettigi icin, lideri ülkemi yönetebilecek kisi oldugu icin,halkin partisi olduklari icin, derdimle dertlendikleri icin, dürüst,caliskan, idealist ve üretken bir kadroya sahip olduklari icin,ayrimci olmadiklari icin,etnik ve dini sömüren siyaset yapmadiklari icin, alternatif diye gösterilen partilerin yanindan gecemeyecegi icin..
Kendim icin, Ailem icin, sevdiklerim icin en önemliside TÜRKIYE icin AK PARTI yi tercih ettim... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() neden değil aslında nedenler
ilk önce zaten sayın başbakanımız istanbul belediye başkanıyken yaptığı icraetleri sorumluluğunun herzaman biilincinde olan bi lidere ve ve çok başarılı bir ekibe sahip yaptıklarını yapıcaklarına teminat olarak görüyorum ve sonuna kadar Ak kadrolarda yer almak istiyorum... minecim katılıyorum sana arnavutköy ak parti kadın kolları senınle gurur duyuyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|