|
![]() |
#1 |
![]() En İyi Aktif Üye:
En İyi Yardımsever Üye:dolunay kadim En İyi Ciddi Üye:necip fazıl En İyi Şair Üye: En İyi Çok Rastladığınız Üye:bir aşka En İyi Sevdiğiniz Üye:bir başka En İyi Fanatik Üye:ben En İyi Tatlı Başbelası üye:politikacı En İyi Geveze Üye:ben En İyi Karizmatik Üye:bu bende değişmez tabiki nusret En İyi Kibar Üye:ben En İyi Komik Üye:aksa En İyi Daimi Üye:ben kendimi bildim bileli duyguseli burada En İyi Hızlı Paylaşım Üye: En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye: En İyi Sevilen Üye:politikacı En İyi Sevimli Üye:bir başka En İyi Sinirli Üye:BEN En İyi Kültürlü Üye:yeni adını yazamıyorum tayyipleyiz En İyi Sabırlı Üye:Allah forum yönetiminden razı olsun maşallah çok sabırlılar ben olsam öünme gelen provokatörü uyarmadan balardım En İyi Sakin Üye: En İyi Bayan Üye:tabiki iii tüm bayanlar En İyi Erkek Üye: En İyi İmza:roma fethedlecektir En İyi Nick:milli mücahide En İyi Efendi Üye: En Muhalefet üye:buna en muhalefet değilde ölümüne muhalefet üye dersek daha iyi olur o da foruma giren chp liler En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye:politikacı galiba En Çok istekte Bulunan Üye: En iyi siyasi yorum yapan üye: En iyi edebi yorum yapan üye: En iyi dini yorum yapan üye : En iyi spor yorumu yapan üye : En Demokrati : En Milliyetcisi : En Özgürlükcüsü : En iyi Hazir cevap vereni : En aykirisi : En lafi gedigine koyani :
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 19 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 19 Misafir) | |
|
|