Yaşanılan her olayı siyasi yönüyle değerlendirmek hastalık haline gelmiş
Konuya cok dikkatli bakıldığında meselede tevil yöntemi kullanılmış bu yüzden aslında siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz
Evet ama aktörlerden birisi önemli bir siyasi hareketin lideri digeride önemli bir ilim hareketinin lideri olunca ister, istemez isin icine siyaset giriyor...
daha önce bir arkadasta belirtmisti eger hocaefendiyi sevenler oylarini milli görüs hareketlerine verseler su anda böyle bir konu tartisilmis olur muydu!, bizde diyoruz ki bu dünyada hersey menfaat mi bir insani sevmek icin ona birseyler vermek, ondan birseyler mi almak zorundayiz..
ben erbakani cok seviyorum, takdir ediyorum, yaptiklarindan dolayi güzel sözlerle aniyorum ama hic bir zaman oy vermedim, vermemde..
Bizde diyoruz ki o insanlar Sayin güleni sevmeyebilirler, takdirde etmeyebilirler ancak sayin gülene agir hakaretler, yakistirmalar hicte hos olmasa gerek ayni sekilde bunun tersi erbakan hakkinda yapilanlar icinde gecerlidir..
Sonucta yollar ayridir birisi siyasetle hedefe ulasilacagina kanaat getirmis, birisi bilimle... ikisininde yolu acik olsun ;)