![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
Kanaltürke çıkan koltuk sevdalısı mı? oluyor.Yarın erdoğan biimtv çıkarsa ne diyeceksin. Bunlar siyasette normal. Ben erdoğanın ayrılmasına birşey demedim. Ben erdoğann nede fazilet partisi kapatma davası sonuçlandıktan sonra bende parti kuruyorum demedide dava sürerken dedi. Şener=erdoğan siyasette aynı şekilde parti kurdular.(şener heüz kurmadı ama) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Sayın Erdoğan FP den ayrılıp yeni parti kurduğunda en fazla %15 lik bir seçmeni karşısına aldı.Sayın Şener ise %47 gibi bir seçmen oranının antipatisini alarak yeni olşum hareketini başlattı. yanlış rakam! yanlış zamanlama sayın Şener.. Muhafazakarı kendine küstürdün.
Herşeyden önce bu insan demokratik hakkını kullanıyor, kimsenin "hain" damgası vurmaya hakkı yok. Başbakanın dediği gibi bu insan trenden inmiştir. Ama kat kat fazlası bu trene iştirak etmiş. Kral öldü yaşasın yeni kral dönemi bitti sonuna kadar Erdoğanın yanındayız |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Yaw biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz.
Ben şunu diyorum Şener ile akp eşit yani aynı zamanlarda siyasi parti kurmaya kalktılar. Şu ve bu sebepler başka konu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
İyi güzel.. Ne yapmamızı tavsiye edersin. İkisinide protestomu edelim? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
![]() Alıntı:
Kim nasıl ve ne zamanda siyasete girmesi beni ilgilendirmez.Nasıl biriyse ben ona göre oy veririm |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Bal gibi koltuk sevadası.% 47 oya tahammül edemeyen çevreler var amaçları AK Partinin %47 sini aşağılara çekmek.Bunun içinde yemedikleri halt kalmadı.PKK ya bile silah verdiler.Şenerde onlara uydu kızdığımız nokta bu.AK Parti FP gibi yanlış siyaset izleseydi.istediği kadar ayrılan olsun kimse birşey demezdi.Zamanlaması son derece manidar.Ayrıca Erdoğan kanaltürke çıkacak kadarda kansız değil.!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
Allah ıslah etsin (amin) Bu vatana herkesen çok faydası olan Erbakana kimsenin kansız demiyor hakkı yok ben bunu diyenlerin aklından şüphe ederim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
![]() Alıntı:
Erbakan hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadı Erbakan hoca herzaman evliyalarla görüşür bilirizki evliyalar her insanla görüşmez.Buna bir örnek Mahmut efendi hz'dir.Sen evliyalarla görüşen bir kişi hakkında kansız diyemezsin.Olsa olsa sen kansız olursun. Erbakanı kim siyasete soktu biliyormusun Mehmet zait kotku hz evliyaların duası üzerinden eksik olmayan bir kişi hakkında doğru, terbiyeli ve seviyenizi belli etmeden konuşunuz.Size soruyorum madem koltuk sevdalısı var diyosun neden koltukta durmak istiyor |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|