Erbakan: Ak Parti’ye oy vermek, cehenneme bilet almak gibidir
Alıntı:
hakansükür Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Dağdakiçoban Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Mecaz falan değil,bal gibide öyle dedi.Gözü döndü birkez siyasette iktidar hırsı böyle birşey işte,Yüz yıllık din düşmanı Tuncay özkanın kanalına çıkıp da AK Partiye ikisi birden saldırdı. Bunu hala göremediniz mi?
Ak partiye muhalefet olmak gözü dönmüş anlamına koltuk sevdalısı anlamına gelmez.BBP severim yazıcıoğlu koltuk sevadalısımı?
Siz cehennem olayını bilmeden iftira atıyorsunuz iftira atanların son iyi gelmez.Yapmayın Allah aşkına bunun cevabını nasıl verirsiniz...
BENDE "DÜNYEVİ İKTİDAR" HIRSI İLE TOPLUM MÜHENDİSLERİNİN PEŞİNE DÜŞEN GÖZÜ DÖNMÜŞ İNSANLARDAN ALLAHA SIĞINIRIM..
Cehennem olayını ne kadar araştırdınızki öyle konuşuyorsunuz.Medyada yalan yanlış cımbızlanarak alınan haberlerle burada yorum yapmayın.Bende Sn erdoğan Apoya sayın dediği habere inanayım hiç doğru olur mu? ben biliyorumki medya yalan haber yapmakla ünlü bende erdoğanın sn ifadesine inanmadım.Ve araştırdım yalan çıktı.
Birde sizin Türkçeniz kaç ?
lütfen doğru Türkçe öğrenini.
Özellikle benzetmeyi...
sen youtube gir..kanaltürk erbakan yazda gör..illa ki iftiracı olmadığımızı gör.
Ben baştan sona dinledim.
Cehennem orada ortadoğuda yaşananlara deniyor.Benzetme yaptı erbakan.
Hani deriz ya bir yer yandığında "cehenneme dönmüş"
İyi dinle sonra yorum yap bir parçasını dinleyerek karşıma gelme.
İftira atmayı bırak
iftira atanların şerinden Allah (cc) sığınırım
ALAAH RIZASI İÇİN gir şimdi youtube ye ...orada ŞEVKİ YILMAZ ERBAKANA YÜKLENDİ videosunu seyret..ben demiyorum sağ kolu neler söylüyor dinle...!
Kişiler üzerinden siyaset yapmayı bırak banane ş.yılmnazdan ben kendim dinledim ve ben cehennem kelimesini gerçek manada kullanmadığını gördüm.
Birkere Ş.yılmaz erbakanın hiçbir zaman sağ kolu olmadı.Ş.yılmaz refah partisinde sıradan bir milletvekiliydi.
Tekrarlıyorum iftira atanların şerinden Allah (cc) sığınırım