AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-21-2008, 12:58   #11
Kullanıcı Adı
hakansükür
Standart Abdullatif Şener
Alıntı:
Dağdakiçoban Nickli Üyeden Alıntı
İKTİDAR HIRSI ŞEYTANIN SİLAHIDIR OSMANLIDA KARDEŞ KARDEŞİ ÖLDÜRDÜ BU HIRSLA.HATTA MUAVİYE KURAN KATİBİYDİ.SONRA HZ ALİYLE OLAN MÜCADELESİ MALUM.İNSAN BİR KÖŞEYE ÇEKİLMELİ.AK PARTİ %47 yi yine aldı.O KURAN KURSLARINA ÇOCUĞUNUZU GÖNDERMEYİN! KAMPANYASI BAŞLATAN KANALA ÇIKMANIN VEBALİNİ DÜŞÜNSÜN.SADECE RECEP TAYYİP ERDOĞANA MUHALİF OLMAK ADINA İMAM HATİPLERE "YARASALAR" DİYEN TUNCAY ÖZKANIN KANALINA ÇIKMANIN VEBALİNİ DÜŞÜNSÜN.! AHMET NECDET SEZERİN ADD YE AKTARDIĞI '250 BİN YTL Yİ ALIP CUMHURİYET MİTİNGİNDE YETİMLERİN PARASINI MİTİNGE GELENLERE KÖFTE EKMEK VEDİRENLERİN YANINA ÇIKMASNIN VEBALİNİ DÜŞÜNSÜN
BİNLERCE KEZ YAZIKLAR OLSUN BUNLARIN ERVAHINA:!
Kardeş sen boyundan büyük lafler ediyorsun.Osmanlıda kardeş kardeşi öldüren ben gerçek tarihte okumadım.Sen git okul kitaplarını oku.Bunlar osmanlıyı karalamak için yapılıyor sende inan.

Hz muaviye'ye sen kim oluyorsunda laf atıyorsun.Terbiyesizleşmenin bu kadarınada pes doğrusu.
Peygamber efendimizin katibi olan Hz muaviye'ye eleştirme hakkı kendisinde yoktur.Bir kişi eleştireceksen sende eleştireceğin kişinin seviyesinde yada daha yüksekte olmalısın.Hz muaviye dinine sadık bir müslümandı peygamber efendimiz haşa ileride ne olacağını bilmiyormuyduda böyle bir kişiyi çok önemli bir mevkiye Hz muaviyeyi getirmişti.Ben şuana kadar çok sohbet dinledim hiçbirisi Hz muaviyeye laf atmadılar ve şöyle dediler biz peygamber efendimizin katibine laf atacak seviyede değiliz.Ancak sen öyle büyük gaflete düşmüşsün ki önüne gelene laf atıyorsun yazıklar olsun.Şunuda bilmeni isterirmki hz muaviye hiçbir zaman savaştan yana olmadı.

NEyse gazfletteki kişilere ne anlatasak birşey ifade etmez.

Birde Hz muaviye'ye yazıklar olsun deme küstahlığına düşmüşsün çok yazık çok.
hakansükür isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)