AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 05-01-2008, 01:48   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart Seccadem ....

Seccadem…

Sevdalı gönlünü, tertemiz endamınca açarken ve tevazu kanatlarını sererken sere serpe, beni de bas bağrına, beraber kurban olalım Sevgilinin uğruna…

Yaradan’la buluşma anlarımda, buseler konduruyorsun anlıma. Şairin dediği gibi; “öp beni anlımdan, öp beni seccadem…” Dudakların dokunsun kalbime, ellerim değsin avuçlarına, benim vefalı yârim seccadem…

Gözpınarlarım sana aşina, gözlerim sana tutsak, gönlüm Hak katında, birkaç damla gözyaşım düşerken avuçlarına, rengarenk desenlerinin arasında kayboluyor ıslak duygularım, sırılsıklam hicranım…

Canım seccadem...

Burağımsın, mîracımın her vaktinde, anne kucağı gibi sararken yumuşacık tebessümün bütün azalarımı, seninle hakka varışın, Hakkın huzuruna duruşun, dupduru rahmetin ve huzurun yoğunluğunu yaşarken, senin şefkatli kucağına ve kollarına, hüzünlerimi ve kaygılarımı bırakıyorum. Seninle beraber olmak ne güzel, ne ulvi, seninle dostla buluşma ve kaybolma anlarımız…

Kucakla beni seccadem! Sarmala beni!.. Al götür nispet kokulu ve gül rengi yarınlara!..

Ötelerden bir pencere aç seccadem!… Üfür buhurunu, tütsüler gönder canıma.

O rengarenk desenlerini anlıma işlerken, gönül gergefime doku ipliklerini, dokundur ruhuma yumuşacık tenini.

Seccadem; sen sadık bir dostsun biliyorum, seni ve sende namaz kılmayı çok seviyorum.

Bana şahadetlik eder misin mahşerde? … Bazen öylece kalakaldığım, Rabbim’le baş başa secde anlarımda, günahlarım için af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor günde…

Beni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! Çok muzdaripim, yaralıyım… Çağır her dem yanına!..

Dostum, namazlığım, seccadem…

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-12-2008, 23:40   #2
Kullanıcı Adı
Berika
Standart Seccadem ....
Seccadem küstün mü bana
++
Alt 07-12-2008, 23:43   #3
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart Seccadem ....
"Seccadem; sen sadık bir dostsun biliyorum, seni ve sende namaz kılmayı çok seviyorum."

Seccadesini dost bilenlerden olma duası ile ... (+)
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2008, 01:49   #4
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
Standart Seccadem ....
sözde değil ...özde namazı sevenlerden olalım inşaalah....

o seccade o zaman alnımızdan öper inşaalah
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2008, 17:19   #5
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Seccadem ....
Bana şahadetlik eder misin mahşerde? … Bazen öylece kalakaldığım, Rabbim’le baş başa secde anlarımda, günahlarım için af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor günde…

Beni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! Çok muzdaripim, yaralıyım… Çağır her dem yanına!..

Dostum, namazlığım, seccadem…

Emeğine sağlık gölge çok güzel di :'( :'( :'( ...+ :-*
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)