AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-21-2008, 13:49   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Genç Siviller 26 Temmuz’da Ankara’ya çıkarma yapacak

Meclis'e, siyasete, demokrasiye, özgürlüğüme dokunma demek için. Adım seslerimizin Ankara'nın her yerinden duyulması için. Adımlarını adımlarımıza katar mısın? Darbeye karşı Ankara'da bir ses olur musun?

Bugüne kadar hep Ankara konuştu, biz dinledik; Ankara söyledi biz inandık; Ankara karar verdi, biz uyguladık.

Ankara'nın gri binalarında yapılan planlar bize çok ağır bedeller ödetti.

Ankara'nın soğuk odalarında yapılan fısıldaşmalar evlerimizde feryatlar kopardı.

60 darbesi Ankara'da tertiplendi. Başbakan'ın kalemi ilk olarak Ankara'da kırıldı.

71 muhtırası Ankara'da yazıldı.

11 Eylül'ü 12 Eylül'e bağlayan gece tüm ışıkları yanan tek bina Ankara'daydı.

Sayıları binleri aşan faili meçhul cinayetlerin kararları tek tek Ankara'da alındı.

Diyarbakır Hapishanesi'nde yapılacak işkencelerin dozu Ankara'da ayarlandı.

Batı Çalışma Grubu Ankara'da kuruldu. 28 Şubat'ın startı Ankara'da verildi. Üzerinde 'Andıç' yazan kâğıtlar Ankara'da elden ele dolaştı.

27 Nisan e-muhtırası Ankara'daki bir internet sitesinden yayımlandı.

Cumhuriyet Mitinglerinin ilki Ankara'da yapıldı. 367 kararı Ankara'da verildi.

Partileri kapatan başsavcıların tümü Ankara'da yaşıyor.

Meclis'e karşı muhtıra yayınlayan Yargıtay'ın, Danıştay'ın binaları Ankara semalarında yükseliyor.

Kendini Meclis'in üstünde gören Anayasa Mahkemesi Ankara'ya tepeden bakıyor.

Bugünümüzü ve geleceğimizi temellerinden sarsan Ergenekon depreminin merkez üssünün Ankara olması da sürpriz değil.

Sonuç olarak; darbeler, muhtıralar, derin örgütlenmeler, faili meçhul cinayetler, parti kapatmalar, idamlar, işkenceler hep Ankara'da konuşuldu, Ankara'da planlandı.

Tüm bunlar olurken biz Ankara'yı çok başı boş bıraktık. Ankara da bu ülkede 70 milyon insan yaşadığını çoğu zaman unuttu.

Darbeye karşı 70 milyon adım atmak için sokağa çıkanların yolu 26 Temmuz'da Ankara'dan geçiyor.

Şimdi içinden geçtiğimiz ağır çekim darbeye karşı, ortaya dökülen Ergenekon çetesine karşı, parti kapatmalara karşı Ankara sokaklarında ses çıkarmak zamanıdır.

Yine tek ses, tek renk, tek slogan tek pankart. Beyazlar içinde.

Meclis'e, siyasete, demokrasiye, özgürlüğüme dokunma demek için.

Adım seslerimizin Ankara'nın her yerinden duyulması için.

Adımlarını adımlarımıza katar mısın?

Darbeye karşı Ankara'da bir ses olur musun?

26 Temmuz'da Ankara'da olacağız, hep birlikte "Darbelere hayır" diyeceğiz.
Mitinge katılmak için irtibat adres ve numaraları:
E-mail: [email protected]
Tel: 0536-519 54 06 veya 0536-888 83 67

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-21-2008, 20:22   #2
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Standart Ortak Akıl Hareketi 26 Temmuz’da Ankara’ya çıkarma yapacak
Forumun Ankara ekibi sizlerde katılım gösterin artık bizim yerimize.. :-*
Alt 07-21-2008, 20:47   #3
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
herkesi bu mitinge bekliyoruz, ayrıca facebooka da bekliyoruz...

Ortak Akıl Hareketı Grubu (DARBEYE DEĞİL, DEMOKRASİYE SAHİP ÇIK) http://www.facebook.com/group.php?gid=21124402283
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2008, 20:49   #4
Kullanıcı Adı
Ulusalbakış
Mitingi izledim..Provakatörlükten başka bir şey yok..Savcıya söylenen sözler çok agır...Bunlar SOROSUN parasıyla yapılan turuncu mitingler
Ulusalbakış isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2008, 20:53   #5
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
Ulusalbakış Nickli Üyeden Alıntı
Mitingi izledim..Provakatörlükten başka bir şey yok..Savcıya söylenen sözler çok agır...Bunlar SOROSUN parasıyla yapılan turuncu mitingler
sen herhalde bindirme kitalarla yapilan sözde cumhuriyet mitinglerini izledin ... sözde cumhuriyet mitinglerinde darbe cigirtkanligi yapilirken neredeydin!..
Alt 07-21-2008, 20:54   #6
Kullanıcı Adı
Ulusalbakış
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
sen herhalde bindirme kitalarla yapilan sözde cumhuriyet mitinglerini izledin ... sözde cumhuriyet mitinglerinde darbe cigirtkanligi yapilirken neredeydin!..

Cumhuriyet mitingleri türkiye tarihinin en büyük mitingleridir.16 ilden insanlar gelmiş bursaya sadece 10 bin kişi varmış demekki BİNDİRİLMİŞ KITALAR BURSADAYDI
Alt 07-21-2008, 20:55   #7
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
darbe çığırtkanlığı yapanlara ne demeli, türbanı, başörtüsünü haksız yere ATAYA şikayet etmedilermi, sizler DARBEYE DEĞİL, DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKIN.
Alt 07-21-2008, 20:56   #8
Kullanıcı Adı
Demokrat
gördük o cumhuriyet mitinglerinin gücünü.. o gelincik tarlasini üc kurusa satti tuncay özkan .. aslinda cumhuriyet mitinglerini sevdim ben bize ekstra puan getirdi..
neymis efendim öyle bindirilmis kitalarla secim kazanilmiyormus 8)
Alt 07-21-2008, 20:58   #9
Kullanıcı Adı
Ulusalbakış
Alıntı:
ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
darbe çığırtkanlığı yapanlara ne demeli, türbanı, başörtüsünü haksız yere ATAYA şikayet etmedilermi, sizler DARBEYE DEĞİL, DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKIN.
Darbe çıgırtkanlıgı yapan yok ama siz sanal bir dünyada yaşıyorsunuz bence..Ben demokrasiyi ARAÇ OLARAK KULLANACAGIM diyenlere karşı ben demokrasiyi savunuyorum...Adamlar 10 sene önce demokrasi düşmanıydı şimdi birden demokrat oldular sözde oda kendilerine ama..
Alt 07-21-2008, 21:00   #10
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Cumhuriyet mitingleri Türkiye tarihinin en büyük mitingleridir.16 ilden insanlar gelmiş bursaya sadece 10 bin kişi varmış demekki BİNDİRİLMİŞ KITALAR BURSADAYDI
onlar sarosun çocuklarıysa, sizlerde olsanız darbe çığırtkanları, komünist, leninciler, hatta ve hatta ATATÜRKÜ bile elebnaşı ilan ettiniz yazık.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)