![]() |
#41 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() bence bu kadar sinirlenmek gereksiz bu ülkede herkesin siyasi parti kurma hakkı vardır. ha oy vermezsin olur biter ama bu kadar sayıp dökmeye bir anlam veremiyorum açıkcası :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() neden gülüyorum kardes biliyor musun bir an ayrilip parti kuran basbakanimiz ve ak partililere demedigini birakmayan milli görüscüler aklime geldide hani sende milli görüscüsün ya bir an onlar aklima gelince gülesim geldim ![]() |
||
![]() |
![]() |
#45 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() biz parti kapandiktan sorna yolumuzu cizdik hatirlatirim kaldiki bende senerin elestirilmesine yani parti kurmasini elestirilmesine karsiyim yoksa senerin elestirilecek cok ama cok seyi var 8)
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
![]() yenilikçiler milli görüşten kapatma davası sürerken ayrılmadılar.Dava sonuçlandıktan sonra ayrıldılar.Keşke Şener de öyle yapsaydı :-\
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() Recep Tayyip ERDOĞAN'LA A.Latif ŞENER'i nasıl kıyaslarsınız yahu.. Başbakanımız Lider'liği yıllar öncesine dayanıyor, Erbakanın yanındaykende O bir Liderdi.. Ama şener, Benim gözümde refah'tada aynıydı, Ak Parti'dede YOH'dada.. Hiç bir değişiklik yok.. Hala Sülükı Sülük yaşadı Sülük gidecek..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Arkadaşlar Sivas ta yaşıyorum Sivasta Abdüllatif Şener`in yaptırdığı torpiller bellidir. Başbakanımızla arasının bu yüzden açıldığı kulağımıza geldi ama ne kadar doğru bilmiyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
![]() Alıntı:
Öyle söyleniyor. Ve ısrarla söyleniyor. Ve dahi görünüyor. Eğer bu yüzden arası açılmışsa çok mübarek bir iş olmuş. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 10 Misafir) | |
|
|