AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 07-17-2008, 17:14   #1
Kullanıcı Adı
Dağdakiçoban
Standart Abdullatif Şener
Türkiye zor günler geçiriyor.iktidar partisi siyasallaşmış hukukun keyfi uygulamalarıyla karşı karşıya kalmış.Belirsiz bir ortam söz konusu.Buda yetmezmiş gibi CHP-MHP gibi partiler Türk şovenistliği yapmış,DTP de bunlara karşılık Kürt milliyetçilği yapmıştır.Bu partilerin ülkeyi düşündükleri falan yok! öyle bir beklentimizde olamaz zaten.Böyle bir ortamda Türk- Kürt kardeşliğinin simgesi olan Ak Parti kapatma davası ile karşı karşıya.Bu zamanda fırsat düşkünleri Ülke doğu-batı,Türk-Kürt diye ayrılırmış diye bir telaşda bulunmadılar.Onlar için tek dert "KOLTUK" sevdası.İşte bu isimler en son Abdüllatif Şeneri de yanları çektiler.Türk milleti Siyasetin mezarlığa bu gibi durumlarda bürütüsleri çok gömmüştür.Erkan Mumcudan sonra sandığa gömülme sırası Abdullatif Şenerde.

Dağdakiçoban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-17-2008, 17:36   #2
Kullanıcı Adı
Umut ZORLU
Standart ABDULLATİF ŞENER
Bravvo Kardeş! Aynı Fikirdeyiz..
Koltuk İçin Dava'sını satanlara yuuhh..
Umut ZORLU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-17-2008, 20:22   #3
Kullanıcı Adı
güliş
Aynen katılıyorum... :-*
güliş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2008, 22:54   #4
Kullanıcı Adı
hakansükür
Bu konuda çok tartıştık Bence şenerin en doğal hakkıdır.
hakansükür isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2008, 22:55   #5
Kullanıcı Adı
Neşe
aynen katılıyorum :-*
Neşe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2008, 23:02   #6
Kullanıcı Adı
hakansükür
Bu konu ile çok tartıştık hep aynı mesajlar buna önceki yazımdan alıntı ile cevap vereyim

Alıntı:
hakansükür Nickli Üyeden Alıntı

Şener tamam fırsatçı kabul ediyorum.Ancak şimdi bir insan parti kurmaya karar verdiğinde ilk işi oy toplama zamanı arar sonra parti kurar.Şener partiyi Ak Partiyi kapatma davasından önce kuracam deseydi şeneri kimse takmazdı.Lafı ağzında kalır böyle medyalar peşinde koşmazdı...Bu yönüyle gayet normaldir siyeseten baktığımızda ...
Ben Tayyib Erdoğan'ın saadet partililerle çakıştığını ve dile getirdiğini hiç duymamıştım sizden duydum.Gül deseniz tamam inanırdırm.Ancak Tayyib Erdoğan herzaman Erbakanın koltuğunun dibinden ayrılmamıştır.Takii hapise kadar hapisten çıktı ondan sonra Erbakanla hiç görüşmeden parti kuruyorum dedi...
Erdoğan hapise kadar erbakanla paralel görüşteydi.Hapiste ne olysa oldu...Ama gül öyle değildi parti içinde muhalefet yaptı.
Erdoğan Erbakandan farklı olsaydı 1993 yılında "Ya müslüman olacaksın ya laik demezdi." bu lafa bile erbakan karşı çıktı bu ne biçim söz dedi.Yani bu görüşünden çok çok çooook farklıydı.
Toparlarsak
Erdoğan hapise kadar Erbakanla aynı görüştendi ancak çıktıktan sonra değişti.Hapiste mi? değilşti oda bilinmez.Anladıki hocayla yürümüyor.Ve yolunu ayırdı Haklı mı haksız mı tartışılır Ama kızamayız
Şenerede bu görüşünde haklı mı haksız mı tartışırız ama partiden ayrıldı diye kızamayız.

DÜN
Erdoğan parti kuruyorum derken Fazilet zor günlerini yaşıyordu ve kapatma davası vardı.Erdoğan çıktı ben parti kuracam dedi

ŞİMDİ
Şener parti kuryorum dedi.Akparti zor günler geçiriyor ve kapatma davsı ile karşı karşıya

Ne kadar birbirine benziyor olaylar
Ancak olaylar birbirine benzerken görüşleri farklı orası ayrı konu...

Vesselam

hakansükür isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-20-2008, 22:41   #7
Kullanıcı Adı
Dağdakiçoban
Erbakan RP si liderler sultasıydı.ABDULLAH GÜL ozaman başkan olmak istedi.Baykal vari bir şekilde ERBAKAN' nın desteklediği ve delegeleri ona göre belirlediği KUTAN başkan oldu.Yani FP değişime açık değildi.AK Parti kendi başına değişimi yakalamış bir partiydi.ERDOĞAN Yasaklanırsa Yerine Şenerde geçebilirdi.Olaylar çok farklı bir biri ile alakası yok.
ZATEN Şuda bir başka çarpıcı yön..
FP 99 seçimlerinden 3. parti çıkmıştı.KUTANLA ilerleyemiyordu.AK PARTİ Halkın partisi oldu.Halk bu kadar severken Abdüllatif şenerin tek derdi koltuk .Halkı düşünse halkın sevgisine laik olmaya çalışır.Onların seçtiği patiyi Bürütüs vari dışardan dolduruşa gelerek yıkmaya çalışmaz.
Alt 07-20-2008, 23:45   #8
Kullanıcı Adı
tayyeab
TAYYİP ERBAKAN VEFASIZLIK YAPTI BIRAKIN ŞİMDİ HEPİNİZ AYNI HEMEN SALDIRIN GERCEKLERİ GORUN
tayyeab isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2008, 00:10   #9
Kullanıcı Adı
Dağdakiçoban
Erdoğan Vefasızlık yapmadı.İnsan 80 yaşına geldiğinde hala partisinin başında olmamalı.Ama Erbakan dünyevi bir istek olan iktidar hırsı ile hareket etti.22 Temmuz seçimleri öncesi. Halk ve Din düşmanı Tuncay Özkanın kanalında AK patiye sayısız iftira attı.FP 99 seçimlerinde sandığa gömüldü.bunu sorumlusuda erbakandı.Kimse olayları bi,r birine karıştırmasın.
Alt 07-21-2008, 00:17   #10
Kullanıcı Adı
LüGaT
Erbakan örneğiyle bunu karşılaştıranlar yanılıyor. Bunu söyleyenler Abdüllatif Şener'in Ak partiden farklı olacağını iddaa ettiği herhangi bir nokta söyleyebilir mi? Yani Ak Parti şu yanlışı yaptı biz yapmayacağız "diyebileceği" Oysa Ak parti ve Saadet partisi arasındakki o zaman "yenilikçiler- gelenekçiler" olan ayrımın derinliği ortada. Bu siyasi macera laf olsun torba dolsun cinsinden garip bir yaklaşım. Siyasi mücadesine birşey dediğimiz yok ama böyle bir dönemde böyle garip bir çıkışın etik karşılanması beklemek de yersiz.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)