![]() |
#11 |
![]() [O]bjektif
evet sükür bende Türk örf ve adetlerimi aldıgımı dusunuyorum. 30 yasına dayandım ama babama anneme saygım hala 15 yasındaki gibidir. artık ekonomik olarak özgür olsakda ailemiz en ön planda ama cevreme bakıyorum Avrupa özentisi insan dolu bunun sebebide bence medya ve özel televizyonlar. biri bizi gozetliyor benimle evlenirmisin tarzı programlara izin verenler. Bu programlarıda icimizdeki avrupalılar yapıyor sanırım bu örf ve adetlerimizi bozmak icin sonucta insanlar bir sekilde etkileniyolar. tubitak in guzel calısmaları var zaten universitelerden birsey beklenemez. gencler yarıs atı misali tek bir sınav sonucu geleceklerine karar verdikleri icin. ben liseye ailemin istegi uzerine elektrik bolumune gittim ortaokuldan cıkan bir cocuk ne bilebilir. lise elektrik ise universitede de bolum dısı okuman zor universite de mecburen elektrik sevmedigim bir meslek elektrik tenkinerisin ama sevmedigin bir isin var ![]() insanları yeteneklerine göre degil aldıgı puana gore meslege yonlendiren bir sistem en bastan yanlıs |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
|
|