AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-25-2008, 10:44   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart "ERBAKAN'A MEHDİ" DİYEN CAHİLLER!
Konu hakkında konu açılık tartışma oluştuğu için kilitlenmişti ama bu sefer aynı şey yaşanamz umarım :-*
yaşar nuri öztürk müdür özkök müdür ne yaban köküdür bilmiyorum,onun gibi birisi olduğu ortaya çıktı. :-*

Büyük harflerle başlık atmak yasak!
----

Milli Çözüm'den Kanal'a özel yardım
Konya operasyonunda serbest bırakılan Nuray Gökdemir, Milli Çözüm Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Akgül'ün para yardımında bulunduğunu açıkladı.

Konya polisinin yaptığı operasyon kapsamında gözaltına alınarak sorgulandıktan sonra serbest bırakılan Ulusal Kanal Reklam Müdürü Nuray Gökdemir, Milli Çözüm Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Akgül'ün para yardımında bulunduğunu açıkladı.

Konya polisinin 5 ilde eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonlar kapsamında gözaltına alınanlar arasında bulunan Ulusal Kanal Reklam Müdürü Nuray Gökdemir, serbest bırakılmasının ardından İşçi Partisi Konya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda Ulusal Kanal için yardım topladıklarını söyeyen Nuray Gökdemir, Kanala yardımda bulunanlar arasında, operasyon kapsamında gözaltına alınan Milli Çözüm Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Akgül'ün de bulunduğunu açıkladı. Gökdemir, "Özellikle Ahmet Akgül hocamdan maddi yardım istedik. O da bize elinden geleni yapacağını söylemişti. Sözünü yerine getirdi. Mali katkıda bulunmuştu. Para yardımı dışında ayrıca bilgisayar yardımı aldık." dedi. Nuray Gökdemir, Ergenokon operasyonunun bir safsata olduğunu öne sürerek, "Ergenekon'da amaç Türkiye'deki milli güçleri dağıtmak, parçalamak ve etkisiz hale getirmektir." dedi.

Gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yapan Gökdemir, "Ben Ulusal Kanal Reklam Müdürüyüm. Çevremizdeki herkesten, kullanılmış kullanılmamış bilgisayar alıyoruz. Özellikle bilgisayar taleplerinde bulunduk. Ya da bilgisayar alımı için mali katkı istedik. Bunun için sorgulandım ben." açıklamasında bulundu.

samanyoluhaber

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)