07-25-2008, 17:12 | #1 |
ATV'ye büyük öfke :)
Sabah ve ATV'nin Ergenekon Soruşturması'yla ilgili haberlerinde Tuncay Özkan ve "Biz Kaç Kişiyiz" grubuna iftira atıldığını öne süren yüzlerce kişi, dün gece saat 22:00'de kurumun binaları önünde toplandı.
"Biz Kaç Kişiyiz" grubu üyeleri, Tuncay Özkan ile Ergenekon Soruşturması kapsamında tutuklananan Muzaffer Tekin'in yana yana bulunduğu bir fotoğrafın ATV'de yayınlanması üzerine ayağa kalktı. İnternet ve cep telefonlarına atılan mesajlarla "ENGENEKON ATV'YE KON" başlığıyla "iftiracı Çalık ve ATV'ye gereken yanıt verilecek" diyen grup üyeleri, bu akşam 22:00 'de Ankara, İstanbul ve İzmir'de ATV binaları önüne davet edildi. "Artık yeter! Atv iftiralarında boğulacak" diyen grup üyelerine, yanımızda domates ve yumurta getirmesi istenilirken, "ATV'ye Ergenekon Omleti yapacağız" çağrısında bulunuldu. Saat 22:00'den itibaren ATV'nin İstanbul, Ankara ve İzmir'deki binaları önünde toplananlar, ellerinde taşıdıkları pankartlarla çıkan haberlere tepki gösterdi. Bu arada bazı protestocuların yumurta ve domates attığı gözlendi. Superpoligon adlı internet sitesine konuşan Tuncay Özkan, öfke yaratan olayı şöyle açıkladı: ATV'yi aradım sekreter çıktı. 'Benimle ilgili bir haber yaptınız ve ATV seyircilerinin benim ağzımdan gerçeği öğrenmelerini istiyorum, beni canlı yayına bağlayın, söz hakkı verin' dedim. 'Sizi canlı yayına bağlayamayız ama yarın geniş bir röportaj yapalım' dediler. Ben de 'Konunun güncelliği kaçar siz beni çocuk mu sanıyorsunuz' karşılığı verdim. O Fotoğraf Çağlayan Mitinginde çekildi. Ertesi gün Zaman ve Yeni Şafak'ta yayınlandı. İlk kez mitingde karşılaştım ve tokalaştım. Muzaffer Tekin'i tanımam. Ahmet Çalık'ın gazetecilik anlayışı iftira üzerine mi kuruludur! Ben Ahmet Çalık'ın Fethullah Gülen'le olan fotoğrafını ortaya çıkartıp 'Bu çetenin belgesidir' diyebilir miyim? Burası babalarının çitfliği mi! Ergenekon savcısı mı bunlar? ATV Haber Genel Yayın Yönetmeni Fuat Uğur: Ben haber sırasında dışarıdaydım. Telefonla arkadaşlarım aradı ve Tuncay Özkan'ın aradığını ve cevap hakkı isteyerek yayına bağlanmak istediğini söylediler. Ben de Özkan'ın cevap vermesini doğuracak bir haber yapılmadığını sadece bir fotoğraf yayınlandığı bilgisinin kendisine verilmesini söyledim. Haber tek başına Tuncay Özkan'ı içeren bir haber değildi. Özkan bir perforelik bir unsurdu sadece. Biz Ergenekon'la bağlantılı da demedik 'Hatıra Fotoğrafı' dedik! BIZ KAC KISIYIZ(biz az kisiyiz :D)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-25-2008, 20:21 | #2 |
Bu kanı bozuk kendini ne sanıyor yaa fotoğraf yalanmı söylüyor
Şu haberde bakında bunların gerçek kimliklerini milli olmadıklarını derin pis yerlerin maşa olarak kullandıklarını görün http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=537251 |
|
07-25-2008, 20:25 | #3 |
ATV bunuda eklesin haberlerinde bunuda yayınlasın sağ kolunun ne mal olduğunu
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=536015 |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|