![]() |
#21 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() edebiyyatını çok iyi kullanan..ama görüşlerini hiç beyenmediğim biridir...ama çok detaya girince tepki alıyorum..
ama gerçek fikirleri vehabiliği yaymak sünnetleri kaldırmaktır...biraz dikkat ederseniz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Bogaz dokuz bogum soylemeden dokuz kere dusun derler...
Mazallah Allah iftiradan korusun ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() dünya selam duracakmış hocaya
abi herkes selam durmak zorumda mı ne acayip bişey ya taraftar sloganı gibi ne bu tamam ben de kendisini severim ama bu kadar da övültülüp yüceltilmeye gerek yok |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Başbakanımızın hocası,bir dönemin siyasi aktörü...
:-* meftun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Kendimden şüphe ettim Seleme ... Okuyorum çünkü ama sünnete muhalif birşey henüz görmedim. Acaba ben mi çok eksiğim ...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() herseye, herkese hatta asiri sp lilere ragmen erbakan hocayi seviyor, takdir ediyor ve bir dahi olduguna inaniyorum ama siyasi olarak hic bir zaman destek vermedim, vermemde bu benim onu takdir etmeme asla engel degildir..
en azindan basbakanimizi ülkemize kazandirmasi bile benim icin takdir edilecek bir durumdur.. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Bilim adamı kişiliğine hayranlık duyulabilir :-*
|
|
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
ben acikcasi erbakanin zekasina hayranim bana göre o bir dahidir öyle, böyle degil tam anlamiyla dahidir.. icimden keske bilim adami olarak kalsaydi ve o alanda ülkemize hizmet etseydi diye gecirmiyor degilim ;) inönü bile erbakan icin " atatürkten sonra bir tane adam geldi oda dinci cikti"demistir.. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|