AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-16-2007, 19:46   #1
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart Büyükanıt: Dükkanı kapattım
Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda 'Dükkanı kapattım. Konuşursam yanlış anlaşıyorum' dedi. İşte ayrıntılar:

Büyükanıt: Dükkanı kapattım

Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt bugün Ankara kulislerinde konuşulan "Görevden çekildi" dedikodusuna şu yanıtı verdi:

"Çekilmiş miyim haberim yok. Kim uyduruyor bunları. Benim haberim olmadan ortaya dedikodu atıyorlar.Konuşuyorum borsa düştü diyorlar, konuşmuyorum yine düştü diyorlar. Ortalığı manipule ediyorlar. Ne yapayım yani amuda mı kalkayım"

Büyükanıt, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili görüşü sorulduğunda ise "Konuşmuyorum" diye yanıt verdi.

Ve şöyle devam etti:

''Dükkan kapalı. İşim vardı kapadım. Söylenecekleri söyledim. Anayasa'da ne yazyorsa söyledim.Özü sözü bir olsun istiyoruz. Ancak tüm icraatlarinde olsun istiyoruz. Böylece Türkiye'ye bir atasözü kazandırmış olduk. Hayırlı olsun.Size hiçbir şey söyleyemem. Bizim prensiplerimiz bellidir. Kimse ile kavga etmeyiz."

30 Ağustos'taki resepsiyona Abdullah Gül'ün eşi ile davet edilip edilmeyeceği sorusuna, "Bizim prensiplerimiz, kurallarımız var. Kimse ile kavga etmeyiz ama bunu uygularız" dedi.

30 Ağustos Resepsiyonu'nun Genelkurmay bahçesine alınması ile ilgili olarak da Gül ve eşinin etkisinin olup-olmadığı sorusuna ise "Gaziorduevinden alınma kararı, çok önceden alınmış bir karardı. Bu benim Kara Kuvvetleri Komutanı olduğum dönemde düşündüğüm bir konu idi. Orada konuklar rahat ettirilemiyordu. Burası çok daha rahat. Son olaylarla ilgili bir durum söz konusu değil.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-16-2007, 19:48   #2
Kullanıcı Adı
kobbal
BUNU DİNLE BÜYÜKANIT

http://www.youtube.com/watch?v=Y5FDwvi9A0w
Alt 08-16-2007, 19:48   #3
Kullanıcı Adı
pRoff
Yani firstladyimizi davet etmiyecekmiymiş >
pRoff isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-16-2007, 19:51   #4
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
iyi bundan sonra sayin YB çankaya eşi filiz hanımı getirmesin ayrımcılık yaparsanız bizde biliriz yapmayı
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)