chpgencligini kınıyorum. Konya ' daki facia ile ilgili yorumlardan dolayi
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
''Chp forumunda insanlık ayıbı''
Chp li gençler tarafından kurulan ve Chp lilerin takıldığı ''www.chpgencligi.com'' sitesinde yorum yapan Chp liler konya da meydana gelen facia ile ilgili yaptıkları yorumlarla resmen insanın kanını donduruyorlar.
Chp li gençler yaşanan faciada vefat eden insanlar hakkında ''ölmeyi hakettiler'' cinsinden yorumlar yaparak tam anlamıyla bir insanlık ayıbına imza attılar.
Orada vefat edenlerin insan olduğunu unutan chp liler oranın bir ''Kuran Kursu'' olması nedeniyle içlerindeki kini orada hayatını kaybeden insanlardan çıkarmaya çalışıyorlar.
İnsanlıktan nasibini almamış bu kişilerin yaptığı insanlık ayıbı bazı chp liler tarafından kınanırken, çoğu chp linin bu ayıba ses çıkarmak bir yana desteklemesi tam anlamıyla bir rezalet olarak nitelendiriliyor.
Bu yapılan rezaleti kendi forumlarında tartışan Ak Partili gençler, chp li vurdumduymazları kınarken her fırsatta ak partinin açığını arayan malum medya'ya da göndermede bulunuyorlar.
Mavera