AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 08-01-2008, 22:24   #141
Kullanıcı Adı
Demokrat
Standart chpgencligini kınıyorum. Konya ' daki facia ile ilgili yorumlardan dolayi
arakdaslar chp liler sitelerinde uyari yapmislar ama asil bomba yakinda patlayacak

Sevgili Arkadaşlar;

Son zamanlarda zafer sarhoşu olan AKAPEliler sitemizle uğraşarak faşist ruhlarını rahatlatmak peşindeler.. Sitemize sanki 'kemalist' miş gibi üye oluyorlar.. sonra bazı hassas konularda yazılar yazarak ve birbirlerini cevaplayarak, başka yerlerde bu düşüncelerin bize ait olduğunu yazıyorlar.. bu yazılar genelde din,terör gibi mevzular oluyor..tabiki biz bu hainleri fark ettiğimiz zaman hemen sitemizden uzaklaştırıyoruz.. ama kene gibi sinsi olan bu molla grubun beyinleri yıkandığı için üşenmiyorlar ve bilgisayar başından kalkmadan bizle uğraşmaya devam ediyorlar..

Bu konuyla ilgili üyelerimize açıklama yapma zorunluluğu hissettim.. devir akapelilerin devri.. ama bu devir biter ve bütün mollalar kaçacak delik ararlar.. Sitemizde yazılan ve provokasyon olan mesajlar derhal silinip, bunu yapan üyeler de uzaklaştırılacaktır..

Alt 08-01-2008, 22:32   #142
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
Standart chpgencligini kınıyorum. Konya ' daki facia ile ilgili yorumlardan dolayi
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
arakdaslar chp liler sitelerinde uyari yapmislar ama asil bomba yakinda patlayacak

Sevgili Arkadaşlar;

Son zamanlarda zafer sarhoşu olan AKAPEliler sitemizle uğraşarak faşist ruhlarını rahatlatmak peşindeler.. Sitemize sanki 'kemalist' miş gibi üye oluyorlar.. sonra bazı hassas konularda yazılar yazarak ve birbirlerini cevaplayarak, başka yerlerde bu düşüncelerin bize ait olduğunu yazıyorlar.. bu yazılar genelde din,terör gibi mevzular oluyor..tabiki biz bu hainleri fark ettiğimiz zaman hemen sitemizden uzaklaştırıyoruz.. ama kene gibi sinsi olan bu molla grubun beyinleri yıkandığı için üşenmiyorlar ve bilgisayar başından kalkmadan bizle uğraşmaya devam ediyorlar..

Bu konuyla ilgili üyelerimize açıklama yapma zorunluluğu hissettim.. devir akapelilerin devri.. ama bu devir biter ve bütün mollalar kaçacak delik ararlar.. Sitemizde yazılan ve provokasyon olan mesajlar derhal silinip, bunu yapan üyeler de uzaklaştırılacaktır..
:D :D :D vayy molla kafalılar vayy ne yapıyosunuz adamların sitesinde siz öyle :D

heyy Allah'ım ne diyeceklerini ne isim takacaklarını şaşırdılar
ben onları kınamıyorum neticede kınamakta bir değerdir onlar buna değmezler hı ayırmak lazım tabi bu sözüm her chpliye değil chpli olup adam gibi adam olanlar da vardır mutlaka içlerinden 1 kişi dahi olsa o kişiyi ayırmak lazım ;)
BaDe_EsNa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-02-2008, 00:27   #143
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nsyb Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Altay Daglari Nickli Üyeden Alıntı
Ne orumcek ne yosun,
Ne mucize ne fusun,
Kabe Arabin olsun
Cankaya bize yeter.

işte bu dörtük genel olarak istediklerimizi anlatıyor....
kabe müslümanların olsun.. hepsi defolup gitsinler bizim çankayamızdan....
http://www.kemalistler.net/viewtopic.php?t=4273

Dinsiz dediğimiz zaman kızarlar >
Eeee dinsiz dediğinde tabi kızacaklar.
Ne çabuk unuttun onların tapınağı var,kitaplar var.

Engin Ardıç ne güzel dile getirmiş:
Alıntı:
Eh, Nutuk’u kutsal kitap,
Çankaya’yı Kâbe,
Atatürk portrelerini ikona,
ilkokul öğretmenlerini rahip,
tayyör-etek giyen iri kalçalı memur hanımlarını da rahibe gibi algılarsan, Anıtkabir’i de elbette peygamber türbesi kabul edeceksin!

Olinkteki görüntülerin ne olduğu Radikal gazetesinde açıklandı.
Kaldı ki İran'da verilen idam veya cezalar büyük titizlikle yapılıyor,gömlek giymiş,elinde mikrofon olan ne olduğu belirsiz bir adamın tek başına ceza kesmesi mümkün değil.
Para için oğlunun elini arabanın altına soktuğu açıklandı.
Yanlış hatırlamıyorsam orası İran değil Hindistan,neresi olduğu fark etmez gerçi,ufak yaştaki çocuğa o cezayı ne yahudi şeriatı izin verir ne hristiyan ne de İslam buna müsade eder.
Kalpleri mühürlenmiş fasıkalrdan ne beklenir ?

Alt 08-02-2008, 00:54   #144
Kullanıcı Adı
Eşref
Bugün çalıştığım iş yerinde bu haberi dinliyordum. İş yerinde çalışan chp'li üstelik bir çocuk annesi bir bayan bana merakla "ne olmuş?" diye sordu. Bende Kuran kursu binası çökmüş. 17 kız çocuğu hayatını kaybetmiş dediğimde bana "Demek ki Allah bile istemiyor" dedi. Böyle bir zihniyete ne denir ki
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-02-2008, 02:11   #145
Kullanıcı Adı
AK_Türk
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı

Sevgili Arkadaşlar;

su kendini bilmezlere bakin, orada o yazilari yazan koklu uyelerinden biriydi, ne kadar yalanci bu chpliler ama gorcekler >
AK_Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-02-2008, 10:04   #146
Kullanıcı Adı
AK_Türk
Alıntı:
wantedturk Nickli Üyeden Alıntı
Burayada chpnin gencligi konusu acilmistir ;)
http://kemalistler.net/viewtopic.php?p=137548#137548
silmisler konuyu >
Alt 08-02-2008, 10:31   #147
Kullanıcı Adı
demir akar
onlar akp nin tuzu bile olamazlar
demir akar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-02-2008, 12:33   #148
Kullanıcı Adı
angelep
Birilerinin ölümü bunları sevindiryorsa bunlara insan sıfatı giydirmek bana yakışmaz.İnsan değil canavar bunlar.Dinsizler Allah bu kez korumamış.Ya Rab helak et bu beyinsizleri>
angelep isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-02-2008, 14:21   #149
Kullanıcı Adı
Ngereklinsan
Ban yemişim bende forumlarında oysa bi kere bire kurallara aykırı bil kelime kullanmadım
Ngereklinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-02-2008, 14:22   #150
Kullanıcı Adı
AK_Türk
Alıntı:
Ngereklinsan Nickli Üyeden Alıntı
Ban yemişim bende forumlarında oysa bi kere bire kurallara aykırı bil kelime kullanmadım
Nede olsa Laikler :D :D
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)