![]() |
#151 |
![]() yok mesaj atacagim şimdi ne cevap verecekler mesaj metni
Degerli Atatürkcü gencligin forum baskani. Gururla söylüyorum ki bir ADALET ve KALKINMA PARTİSİ genci olarak sizin forumunuza üye olmustum. Seviyeli ve düzgün bir dilde yorumlar yapmama ragmen tehlikenin farkına vardınız ve hesabımı kapattiniz. Neden mi korktunuz ? Tabiki forumunuzdaki cogu kişinin ( Zaten toplasaniz kaç kişisiniz belli ortada herşey ) Gerçek yolu görüp bize gececeklerini sizlerin oyununuza gelmiyecegini anladiginiz için hesabimi hemen kitlediniz. Açıklama yapmısınız bizler için foruma saldiriyorar. Göster bitane seviyesiz mesajımızı. Dikkatini çekerim ki dünkü Konya olayında uygun olmayan mesajları sildiklerin hepsi kendi köklü üyeleriniz. Başlıkta asılı kalanlarda bizim mesajlarımız idi. Sonradan sizden olmadigimizi farkettin ve konuyu komple sildin. Sizden olmayanlar diyorum çünkü sizin mantıgınıza göre yazıyorum. Çünkü bizde siz biz yok tek var oda oda insanoglu Türk ' ü Çerkez ' i Kürdü Laz ' ı Alevisi farketmez. Tabi siz bunları anlayacak kapasitede degilsiniz. Mantıgınızı sorgulayamam. Neyse Zaten kaybeden siz oldunuz. Bizim gibi asil üyelerin hesaplarını kapatarak sanal ortamdada seviyenizi düşürüm yenilgiye ugradınız. Ama siz bunada alışkınsınız. Mesela 22 Temmuz dimi ama . Bu arada geçmiş rodos yılınız kutlu olsun. Allah yolunuzu açık etsin diyorum. umarım duamı kabul edersin.( pek umudum yok ama neyse ) Lafın kısası Size kendi kendinize başarılar diliyorum. 5.000 üye ye merhaba diyede bi başlıgınızı gördüm. Umarım ömrüm yeter o başlıgın kutlamasını görebilirim. Saygılar Sevgiler diliyorum. |
|
![]() |
![]() |
#152 |
![]() ˙·٠٠•Bunlar Kansız be ˙·٠٠•●••٠·˙
|
|
![]() |
![]() |
#153 |
![]() degerli kelimesini kullandık ya bak sen şimdi kendilerini yüceltecekler. Neyse sanalda olsa adamların hoşuna giden birşey olsun. Bi kerede mutlu olsunlar onlarinda hakki hehehe
|
|
![]() |
![]() |
#154 |
![]() öncelikle kaybettiğimiz yavrucaklar için Allah'tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
"Yasada 'Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun'da yer alan suçların bir kısmının internet ortamındaki yayın yoluyla da işlenebileceğinin gözönünde bulundurulması' hükmü de bulunuyor. Böylece İnternet ortamında Atatürk'e hakaret edilemeyecek." sen burdan cok açık verirsin demokrat, senin sitenin 4/3 ü Atatürk'ü sevmiyor 10/9 uda tanımıyor, işin zor valla ![]() birde, ben bahsedilen mesaja rastlayamadım (konya'daki üzücü olayla ilgili) ama mesaj yazdığını soylediğiniz kişinin (kral) yasaklandığını gordum... bir kişi yuzunden, üzülerek goruyorumki tüm CHP camiası beddualara hedef olmakta, tohumuna para mı saydık zihniyetiyle ağızdan çıkan beddualar elbet sahibine donecektir... bu forumda dikkatimi cekti CHP ile ilgili, asılsız haber sayısı artıyor, kafasına göre yazı yazan bunu CHP lilerden aldım diye yapıştırıyor buraya, oda yetmiyor başka yerlerde karalama amaçlı kullanıyor... ve en onemlisi forumdaki yazıların değiştirilmesi olayı, bir uyemizin yazıları alehinizde iken lehinize değiştirmişsiniz ve kendisine ve savundugu değerlere hakaret içeren mesajlar yazmışsınız, gerçekten yakıştıramadım ve çok sinirlendim. chpgencligi forumu yoneticisine akpden gelen kişilerin adına mesaj yazmayı ve değiştirmeyi yani aynı şeyi yapmayı teklif ettim... kendisi bana çok heyecanlı ve sinirli olduğumdan dogru karar veremediğimi bunun bize yakışmayacağını soyledi ve elinde yetkisi bulunan bir kişinin yaptığı ayıbı bir başkasına mal etmenin dogru olmadığını dile getirdi. bu diyaloğu sadece bilginiz olsun diye yazıyorum... üstüne alınması gerekenler zaten kendini biliyor ve cevap yazacaktır... |
|
![]() |
![]() |
#155 |
![]() bizim Atatürkle sorunumuz yok ki burada eger Atatürke hakaret görüyorsan gerekeni yap, mesela ben bu sahsiyet hakkinda bilgi ve belgeleri basbakanin avukatina ulastirdim eger gerekli görülürsen suc duyurusunda bulunacaktir
![]() |
|
![]() |
#156 |
![]() burada demokrasi ve insanlik dersi verme.. o forumdaki agir hakaret ve yorumlar ortadadir.. sen du et ki biz o kadar fazla demoktaz ki sen konusabiliyorsun ben orada bir tane hic bir hakaret, elestiri, yalan icermeyen mesajimdan dolayi banlandim ayni sekilde cogu arkadasimiz daha yazi yazmadan banlandi öyle sizler gibi gelip ortamida bulandirmamistik..
gelmissin burada yok böyle dedi, yok söyle dedi diyorsun tabiki yersek! |
|
![]() |
#157 | |
![]() Alıntı:
gereken yapılacaktır hiç şüphen olmasın, sabır acıdır meyvesi tatlıdır, ben o tatlıyı yerken acısınıda aradan çıkartırım kafanı yorma sen... bu arada gerekli görmezse vaz mı gececeksin? sen karar veremiyor musun neyin ne olduğuna? |
||
![]() |
![]() |
#158 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#159 | ||
![]() Alıntı:
![]() sizleride anliyorum kuyruk acisi sizlere bunu yaptiriyor ama sizde böyle bos bos konusacaginiza calisin, cabalayin en azindan partinizi alternatif yapin, koskoca Atatürkün partisinin düstügü hale bak, durumunuz icler acisi, baykal denilen sahsiyet partiyi dikensiz bahceye cevirdi, parti ici demokrasi yok, askerden, darbeden, yargidan medet uman devletci bir parti oldunuz ![]() |
|||
![]() |
#160 | ||
![]() Alıntı:
yok zaten in, cin top oynuyor forumda.. bir konuya en fazla 5 cevap geliyor ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|