08-08-2007, 20:17 | #1 |
Sizce arap devletleri ve hükümetleri güvenilir birer müttefikmidir ?
Dinimiz ve yaşadığımız coğrafya etkisiyle yüzyıllardır içiçe olduğumuz arapların devlet ve hükümetlerine yakın geçmişte ki olayları da göz önüne alarak baktığımızda sizce arap devletleri ve hükümetleri güvenilir birer müttefikmidir ?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-08-2007, 21:25 | #2 |
su andaki kukla yönetimlerle yönetilen arap devletlerine güvenmek kurda, kuzu teslim etmek gibi birseydir..kardesleri filistinin gözleri önünde cektigi iskenceyi görmezden gelen arap devletlerinin bize yan cizmeyecegini kimse garanti edemez..
bakin halka yönelik bir ithamim yok ama yönetim bazinda bence arap devletine güvenmek hata olur..ama bu onlari tamamen dislayalim anlaminada gelmesin biz tevekkülümüzü yapalim sonrasi Allah kerim ;) |
|
08-08-2007, 21:26 | #3 |
Ynt: Sizce arap devletleri ve hükümetleri güvenilir birer müttefikmidir ?
Ben kararsızım,,,
|
|
08-13-2007, 00:00 | #4 |
hayır güvenilir değildir zaten en pis ırk araplardır bu yüzden peygamberimiz onlarla ilk önce iletişime geçmiştir en kötünün içinde islamı yaymaya başlamıştır peygamberler en çok bozulmuş olan toplumlara gelir
|
|
08-13-2007, 00:33 | #5 | |
Alıntı:
|
||
08-13-2007, 01:54 | #6 |
hayır çünkü çok vicdanlı olsalar şuanki dünya durumunda bişeler yaparlardı
|
|
08-13-2007, 01:58 | #7 |
hayır Çünkü aynı dil aynı ırk aynı dinden olan 10 larca arap ülkesi birbirlerini arkadan bıçaklıyorlar...
en azından filistin konusunda bir adım koskoca mısır dahi bir şey yapamıyor.... |
|
08-13-2007, 14:35 | #8 |
Araplara saygı duyuyorum ama geçmişimizde okuduğumuzda güvenilmicek insanlar olduklarını görüyorum..Hükümetlerde,halk da güvenilir deil asla iş birliği yapmamalıyız..Bizi arkamızdan vurmayacaklarını kimse bilemez..
|
|
08-13-2007, 14:41 | #9 |
avrupaya çok özeniyorlar özenenler onun gibi olur
ırak ve islam konusunda çok pasifler (coca colayı çok tüketiyorlar sinir oluyorum) |
|
08-13-2007, 14:43 | #10 |
Bütüm arap dünyası kukla yönetimlerle yönetiliyor.Kuklalarla müttefiklik yapılmaz...Yanlızca dostane ilişkiler sürebilir.Mesela şu anda Suriye ile ilişkilerimiz gayet iyi.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|