![]() |
#1 |
![]() Bilmem beğenirmi yoksa beğenmezmisiniz ama bazen aklıma güzel sözler gelir.Onlara sizlerle paylaşmak istedim.
Hepsi kendi sözlerimdir; - Benim hayallerim veya umutlarım yok benim hedeflerim ve planlarım var. - Planlarımı asla kağıda çıkarmam Çünkü en güzel defter zihindir. - Sıkıntılarım kalemime kalemimden dökülenler ise yüreğime nakşediliyor. - Bu hayatta hep memleketimi özlüyerek yaşadım . Şimdi farkediyorumda ben yalnız memleketimi değil Çocukuğumu özlüyorum. - Çok insan kaybettim hayatımda; Ama hiç birine üzülmedim. Çünkü kaybettiklerime üzülürken elimdekindende oldum. - Umut yalnız zayıfların ekmeği. Umut ve hayaller hiç bir zaman gerçeklşemez Ama plan ve hedefler öyle değildir. - Zoru başardım İmkansız ise zaman aldı. -Ama demeyi hiç sevmesemde Kader bana bunuda öğretti. Ne yazıkki. - Sevdalarım oldu sevdalarım aynı planlarım gibi sonra baktımki hepsi birer umut imiş. - Umuda umutlara bu kadar niye düşmansın deme Sen hiç Kafkasya'da yaşadın mı ? Yorumlara göre devam ederim....
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Her yeni öğrendiklerim Hayattan biraz daha koparıyor beni her yeni öğrendiklerim Hayata biraz daha bağlıyor beni.
Kader çok değişik bir olgu bir saat sonrası ne kadar karanlık ve ıssız. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|