08-17-2008, 01:20 | #1 |
Çocukluğumu benden çaldılar Anne...
Çocukluğumu benden çaldılar Anne......... Koynundan alıp uzak kentlere Sürgün ettiler Anne.. Aldılar benden sıcaklığını, İçime bir buz kütlesi koydular anne… Çalıp şefkatini üzerimden, Yüreğimde derin izler bıraktılar Anne Duvarları üstüme, Kapıları yüzüme örttüler Anne, Sardığın kundakta bıraktılar son kimliğimi Çocukluğumu benden çaldılar Anne Kelepçelerin pasında kaybettim benliğimi Çırılçıplak,yalınayak,aç ,sersefil Zifiri karanlık gecelerde, İçimi çok acıttılar ..… Ağlayışlarımı duymadın mı Anne? Seni yazdım her beyaz çizgide… Dizlerine yatıp, konuştum saatlerce seninle Yoksa beni hissetmedin mi Anne? Zaman karanlık bir ay çalıyor duvarlarıma Gölgeler siyah beyaz çiziyor suretini Yüzünü hatırlayamıyorum Anne Beynimin içinde el olsan da uzaktan, Kalbim anne diye feryat ediyor yeniden Bana masal anlatsana Anne….. Bu hayatta en çok seni sevdim… bilmiyorsun Doyamasam da kokuna, hücrelerime işledin Dokunamasam da …benim en kutsalımdın… ve seni öyle özledim ki Anne…….bilemezsin. isyankar değilim ……….yıllara hesap soramam günahkar hiç değilim…..kadere cevap veremem karnında taşıdığın günlerin hatırı var.,inkar edemem Bağışla beni güzel Annem…. İşte karşındayım yılların hesap sancısıyla Sevgisiz büyümüşlüğüm,öksüzlüğüm üzerimde Şefkatin olmasa da,merhamet niyetine Ellerin dolaşsın başımda saatlerce Bedenime sıcaklığın girsin…. Artık kucakla beni güzel Anne… Şaşırdın ……Suskunluğun lal oldu dilinde Soğuktun…..Kolların dal oldu bedeninde Üşüdüm……Yüzün donuk bir ay çizdi yüreğimde Yoksa ……. Beni tanımadın mı Annem? alıntı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|