08-19-2008, 12:05 | #1 |
ORDU GÖREVE...!
2007 yılında düzenlenen 3 ayrı mitingde şehirler farklıda olsa istek buydu.. ordu göreve..!
kulaklarıma inanamıyorum gözlerime inanamıyorum en son darbeci general olan evren paşanın yargılanmasını isteyenler ön saf'larda ve ordu göreve diyorlar.. yanımdakilere dürtüyorum benim gördüğümü sizde görüyormusunuz diye.. gözlerimizi ovuşturuyoruz görüntü aynı görünenler aynı çağrı aynı..! daha önce alışık olduğumuz her hassas süreçte gazetecilerin mikrofonlarını uzattıkları ve şöyle bir soru yöneltmekten imtina etmediklerii.. ...haşmetli paşam bu konu ile alakalı neler söyleyeceksiniz..? paşa sigaradan balgam bağlayan nefes borusunu temizleyerek bir kaç defa..! ..rahatsızız efendim..! ..haşmetli sayın padişahım pardon paşam.. anayasa mahkemesinin türban kararına ne buyururlar acep..? ...malum'un ilanı..! haşmetli paşam mahkemenin kapatma kararına ne buyururlar acep..? ...ulen ne dememi bekliyorsunuz bana söz düşermi ben komutanım benim ne işim olur siyaset ile mahkeme ile: *yaşar büyükanıt'ın yanıtı buna benzer oldu.. şimdi daha önce her konuya medya tarafından burnu sokulan ordu ve mensupları kışlalarına gerisin geri döndüler.. bunda en büyük pay sahibi oo 3 mitingi düzenleyenler desek gülersiniz ama gerçek bu.. evet ordumuz görevine döndü asıl görevine bunda emeği geçenlere teşekkür etmek vatandaşlık görevimiz olsa gerekir.. *hele hele manşetlerden zırt pırt rahatsız oldukları ima edilen genç subaylarda aldıkları sıkı terapiler sayesinde bu rahatsızlıklardan kurtuldular yaa değmeyin memleketin çığırtkanlartına..! her kurum kendi görev ve yetki sınırlarına riayet etmelidir bunun dışındaki her davranış vatana ihanetten başka hiç bir vasıf ile vasıflandırılamaz... ..marş marş hedef kışlanız uygun adım ileriiiiiiii.....(rotinda23)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|