08-23-2008, 23:01 | #1 |
Sünnetine nasıl sarılmam ya Resulallah!
Sünnetine nasıl sarılmam ya Resulallah! "Gelmeseydin bu aleme; güller açmaz, bülbül ötmez, meçhul olurdu bu alem âdeme/Varlığın bu âleme candır" ya Resulallah! "Allah'ı seviyorsanız Bana uyunuz ki Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı affetsin" (Âli İmran: 31) buyrulur ki, ben Seni nasıl sevmem ya Resulallah! "Allah'a ve Resulüne inanıyorsanız anlaşmazlığa düştüğünüz konularda Allah'a ve Resulüne arz ediniz" (Nisa: 59) buyrulurken, ben Seni nasıl hakem kılmam ya Resulallah! "Peygamberin emrine muhalefet edenler fitneye ya da can yakıcı bir azaba uğramaktan çekinsinler" (Nur: 63) buyurulurken, ben Sana nasıl muhalefet ederim ya Resulallah! "Kim Peygambere itaat ederse Allah'a itaat etmiş olur" (Nisa: 80) buyurulurken, Sana nasıl itaat etmem ya Resulallah! "Kim Benim sünnetimden yüz çevirirse Benden değildir" buyurmuşsun... Sünnetinden nasıl yüz çeviririm ya Resulallah! Kimileri sever gibi görünüp Sensiz de olacağını sinsi sinsi gönüllere işlerken, dimağları kalleşçe ifsat ederken, Sünnetine nasıl sarılmam ya Resulallah!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|