Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: PKK YI TERÖR ÖRGÜTÜ SAYMAMAK ÇOK YANLIŞ MECLİSTE BU GÖRÜŞÜ SAVUNAN İNSANLARIN OLMASIDA KESİNLİKLE YA | |||
Dtp liler meclisi ve gündemi karıştıracak | 4 | 12.12% | |
DTP LİLER YAPACAKLARI KONUŞMALARLA SAVCILIKLARLA MUHATTAP OLACAKLAR | 8 | 24.24% | |
HALK BUNLARA KARŞI AYAKLANACAK | 5 | 15.15% | |
MECLİSTE BUNLARIN SÖZÜ CİDDİYE ALINMAYACAK | 8 | 24.24% | |
HİÇ BİR PROJELERİ ONAY ALAMAYACAK | 8 | 24.24% | |
Katılımcı sayısı: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
08-07-2007, 00:50 | #31 |
DTP""LİLER
hayır efendim olmaz öyle şey askerimizi öldüren türklüğe kurşun sıkan atatürkün mirasına zarar vermeye çalışan pkk yı terör örgütü saymadıkça biz bu insanlarla uzlaşamayız ,önce pkk yı terör örgütü olarak kabul etsinler ,siz hiç şehit verdinizmiki halden anlayın ,,bu zihniyetler dinlenmek söz sahibi olmak istiyorlarsa pkk yı terör örgütü olarak saysınlar meclise öyle girsinler bende doğuluyum ama olmaz böyle şey
|
|
08-08-2007, 06:54 | #32 |
DTP""LİLER
mecliste pek kale alıncaklarını sanmıyorum
|
|
08-09-2007, 01:10 | #33 |
DTP""LİLER
bilmiyorum ama pkk yı terör örgütü saymamak çok yalnış o meclis şehit kanlarıyla kuruldu şimdi şehidin kanını akıtanları oraya sokuyoruz olmaz pkk terör örgütüdür bunları onlara söyletelim söylemezlerse meclisten çekelim
|
|
08-09-2007, 03:17 | #34 |
DTP""LİLER
dtp 1,5 milyon oy çıkardı bu çok vahim bu şahıslara oy verenlerin ya eğitim düzeyleri araştırılmalı yada etnik kökenleri ve niye oy verdikleri.pkk terör örgütü diyemiyen bir partiye oy verenler bence ciddi bir sorundur.kusura bakmayın kimse demokrasi salatası yapmasın bana.ben bu konuda demokrat degilim.bu ülkeyi bizleri koruyan mehmeçiklerimiz ölüyorsa demokratlık falan filan hikaye
|
|
08-09-2007, 03:23 | #35 | |
Ynt: DTP""LİLER
Alıntı:
Ama bunları kaşıdıkça büyüyorlar..Çok kaşımadan halletmek lazım... Türkçülük yapalım derken Kürtçülüğü arttırıp iki kürdün daha kolay kandırılmasını sağlamayalım... |
||
08-18-2007, 20:21 | #36 |
DTP""LİLER
ARTIK kürtlerde kanmıyor onlarda ne dtp yi takıyor ne pkk yı sadece3 öyle koşullanmış
bende kürtüm biz bile bıktık artık pkk dtp den huzur istiyoruz onuda devletimiz bize sağlıyor allah razı olsun eşitlik istiyorduk hiç birşeyden eksik kaldığımız yok nereye gidersek türklerden daha çok ilgi çekiyoruz |
|
08-18-2007, 20:24 | #37 |
DTP""LİLER
zaten kaşınmaya başladılar onun için Savcılarla bol bol muhabbet edecekleri kesin.....
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|