07-18-2008, 20:12 | #21 |
~.~.~ Trabzonspor Basketbol ~.~.~
Sümeyye şaka maka ama bu yönetim sizinkilere 10 bas :-X
|
|
07-18-2008, 20:22 | #22 |
bizim yönetim mi ben göremiyorum nerde görürsen bana haber ver :'( :-X |
|
07-18-2008, 21:42 | #23 |
Ah o Ertuğrul Sağlam bizde olacaktı ki..... Takım görecekti Türkiye takım :-*
|
|
07-23-2008, 02:01 | #24 |
Trabzon Basketbol Şehri Olacak !
Yakan: Trabzon Basketbol Şehri Olacak
Basketbol Takımı Baş Antrenörümüz Alaaddin Yakan, yapacakları önemli çalışmalarla Trabzon’un basketbol şehri olacağını vurguladı Bugün (Salı) sabah saatlerinde kente gelen Yakan, Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlumuz Celil Hekimoğlu’yla birlikte bir takım incelemelerde bulundu. Yakan daha sonra kulübümüze gelerek Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu’yla görüştü. Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu Yakan’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Futbolda ülkenin 4 büyük takımından biri olan Trabzonspor’un basketbolda da olması, hem bu spor için hem de kulübümüz için büyük faydalar sağlayacaktır. Saner bey bu konuda büyük bir gayret sarf etti. İnşAllah yeni sezon başarılarla dolu geçer” şeklinde konuştu. Basketbol Takımı Baş Antrenörümüz Alaaddin Yakan ise kendisi ve ekibinin Trabzon’da olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, “Bu teklif bize yapıldıktan sonra hayatımda ilk defa kendimle ilgili bu kadar hızlı karar verdim. Saner beyle görüştükten sonra kafamda hiçbir soru işareti kalmadan teklifi kabul ederek Trabzon’a geldim. Ben kararımı büyük bir mutlulukla verdim. Son 3 haftadır ekibimle birlikte çalışmalara başladık. Oldukça iddialı insanlarız. Ekipteki Taner Hoca Genç Milli Takım Antrenörü, Fikret Hoca uzun yıllar Efes Pilsen, Fenerbahçe’de görev yapmış bir antrenör. Çok değerli bir ekibimiz var. Ben onlara görev teklif ettiğimde hiçbiri fazla düşünmedi ve olumlu cevap verdi. Enteresan bir şekilde Trabzon’a geldik” dedi. Trabzon’da geçmiş dönemde fazla yatırım yapılmadığı için basketbolun belli bir düzeyin üzerine çıkamadığını gözlediklerini ifade eden Yakan, “Ben de Anadolu’dan gelen birisi olarak bu tür kentlerdeki sorunları çok iyi biliyorum. İnsanlar genelde basketbolu geliştirme anlamında akıntıya kürek çekerler. Çünkü maç yapacak takım bulamazlar, antrenör yoktur, yatırım yapacak kulüp olmaması gibi bir dolu negatif durumlar yaşanır. Ben de bunları çok yaşadım. Ama Saner Bey ne istediğini çok açık bir şekilde sundu. Benim de kafamdan geçenler aynı. Yani yeni bir şehre gideceksiniz, yeniden başlatacaksınız, o şehir için bir şeyler üreteceksiniz. Bunlar beni heyecanlandırmak için yeterli sebepler diye düşünüyorum. Ayrıca işimi çok seviyorum. Trabzon’da takımı üst seviyelere çekmek istiyoruz. Bunu başarırsak çok önemli işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Ben en az 3 yıl burada kalmayı planlıyorum. 1 yıl sonra bırakırım düşüncesinde değilim. Antrenörlerimiz aileleriyle buraya gelecekler. Benim ailem de inşAllah seneye gelecek. Kısacası buraya önemli izler bırakmaya geldik. Ben ve arkadaşlarım ayrılırken burası bir basketbol şehri olacak. Bizden sonra Trabzon’a gelecek bütün arkadaşları her yönüyle rahat ettirecek bir ortam ve adımızı bırakmak istiyoruz. Ben bu söylediklerimi başaracağımıza inanıyorum. Kendime ve ekibime güveniyorum. Saner bey sağ olsun inanılmaz destek veriyor. Kendisini tanıdığım için çok mutluyum. Katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Basketbolun bu tür yöneticilere ihtiyacı olduğunu ve böyle yöneticilerle spor dalının daha üst seviyelere çıkacağını düşünüyorum” yorumunu yaptı. Şehirde yaptığı incelemeler sonrası son derece hoşnut kaldığını dile getiren Yakan, “Buraya gelmeden önce herkes bana gideceğin yeri biliyor musun? diye soruyordu. Ben gelme kararını verdikten sonra şehrin nasıl olduğu pek önemli değildi. Ama Trabzon’un çok güzel bir şehir olduğunu biliyordum. Ben şuanda evime geldim. Evimde uzun süre kalmak istiyorum. Ayrıca evimi en iyi şekilde düzenlemek niyetindeyim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum” açıklamasında bulundu. Trabzonspor Baş Antrenörü Alaaddin Yakan Alaaddin Yakan ve Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu Trabzonspor Basketbol Takımı Teknik Ekibi |
|
07-25-2008, 18:32 | #25 | ||
Alıntı:
|
|||
08-26-2008, 19:16 | #26 |
Wantedturk bir Trabzonlu olarak neden Galatasaraylı olduğunu merak ediyorum :-\
|
|
08-26-2008, 19:25 | #27 |
Ts Basket'e Bir ABD'li (Michael Anthony Scott)
Basketbol takımımıza ABD’li takviye
Basketbol takımımız Amerikan NCAA Ligi takımlarından Kent State University’den Michael Anthony Scott’ı kadrosuna kattı. Trabzonspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu vurgulayan 2.03 cm boyunda ve 1986 doğumlu Amerikalı oyuncu Scott, “Ailemden kilometrelerce uzakta olmak zor. Onun dışında burada güzel bir ortam buldum. Yaptığım işten zevk almak istiyorum. Bunun yanında izleyenlere de keyif vermek amacındayız. İyi bir takım olduğumuzu gözlemledim. Teknik heyet ve takım arkadaşlarımın ilgisi çok hoşuma gitti” açıklamasında bulundu. Basketbol Takımı Baş Antrenörü Alaeddin Yakan ise uzun süren araştırmalar sonucunda Scott’ı transfer ettiklerini belirterek, “Scott’un bize oldukça faydalı olacağını düşünüyorum. Üniversite kariyerinde yaklaşık 13 sayı, 7-8 ribaunt ortalamasıyla oynuyordu. Bu rakamlar üniversite liginde önemli bir ortalama. Scott’ın en büyük özelliği en az 3 pozisyonu çok rahatlıkla oynayabilmesi. Yani ikinci ligde sıkıntı çekebileceğimiz tüm noktalarda bize faydalı olabilecek bir oyuncu olması sebebiyle kendisini tercih ettik. Klasik bir 4 numara sadece tek bir bölgede oynayabilir. Ama Scoot 2,3 ve 4 numaralı pozisyonlarda görev alabiliyor. Ayrıca ribauntçu, savunmacı, atlet ve dirençli bir oyuncu olması önemli özellikleri. İyi bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum. Zaman içerisinde umarım haklı çıkarız” dedi. Michael Anthony Scott BOY: 2.03 M KİLO: 94 KG Senior olarak oynadığı üniversite takımından 2008 yılında mezun olan oyuncunun performansı istatistiklere aşağıdaki şekilde yansımıştır. 35 maçta : 13.2 sayı 6.3 Ribaunt 1.1 assist 1.1 top çalma Toplam atış % 48.5 3 sayı % 39.6 Serbest atiş % 85 Scott ve Antrenörümüz |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|