08-18-2008, 19:36 | #1 |
SEN YOKTUN
[color=purple][b]
Dün yine seni aradım saatlerce. Dolaştım bütün sokaklarını şehrin. Işıl ışıldı bütün caddeler. Renkli neonlar yanıp sönmekteydi. Onlarca insan vardı kaldırımlar da. Sen yoktun ve ben seni arıyordum. Gece yarısından sonra tenhalandı sokaklar. İnsanlar çoktan evlerine çekilmişlerdi. Bir kaç sarhoş kalmıştı. Köşe başlarında, köprü altlarında. Kimi içiyor. Kimi içki parası dileniyordu. Sen yoktun ve ben seni arıyordum. Şehir ölüm sessizliğine bürünmüştü. Kaldırımlara kendi ayak seslerimi buluyordum. Yorgundu bitkindi ayaklarım. Yalnızlık gelmişti yanıma artık. Biz onunla uzun zamandır arkadaştık. Bir tepeden bakarken şehre. Sokak lambaları göz kırpar gibiydi uzaktan. Biraz yıldızlara benzettim biran. Yüzlerce binlerce, milyonlarca yıldız. Düşüvermişlerdi sanki, sessiz ve yalnız. Bende bir gezegenim diye düşündüm. Hoşuma gitti bu deli düşünce. Gezegendim karanlıkta, güneşimi arıyordum. Sen yoktun. Güneş doğarken ufuktan hala seni arıyordum. Biliyordum oysa, sen yoktun bu şehirde. Aylar olmuştu bu şehirden ayrılalı. Yine de seviyordum seni aramayı. Seni bulmak yanında olmak. Nasıl bir duyguydu, hatırlamıyordum ama. Alışmıştım yokluğuna. Seni bulmaktan korkuyordum. Ve seni arıyordum. Sen yoktun.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-20-2008, 00:33 | #2 |
SEN YOKTUN
emeğine sağlık. +1 :-*
|
|
08-20-2008, 19:45 | #3 |
SEN YOKTUN
Gören gözlerine sağlık teşekkürler
|
|
08-27-2008, 09:50 | #4 |
SEN YOKTUN
çok güzel bir paylaşım teşekkürler(+) ;)
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|