08-28-2008, 16:51 | #1 |
Bu gün benim doğum günüm .....
bugün benim doğum günüm yıllarımdan bi damla daha düştü hayatımdan kendimi çok boş hissediyorum bu dünya bana ne verdi diye bu gün benim doğum günüm ayrılıkla dolu bir yıl daha bitirdi yıllara boyun eğmiş yorgun kalbim bu gün benim doğum günüm onca geçen zamanı aradım dönüp geriye baktığımda acılarla dolu mazimde bu gün benim doğum günüm hayatımın hiç olması istemediği bi gün ne kadar acı varsa ömrümde bunun üstüne bi dert daha yüklediler boynuma bu gün benim doğum günüm her geçen anın hesabını yıllara nasıl sormalıyım o geçmiş anıların bedelini kime nasıl ödetmeliyim bunu kendimle yüzleştiğimde mutlaka sormalıyım o kırık dökük ağlayan yüreğime bugün benim doğum günüm göz yaşları içinde veda etmeliyim bu son yolculuğa akan her yağmur damlası benden ne almadı ki bu gün benim doğum günüm bunca yıllık aşk adamıyım büyük sevda ne gördüm ne yaşadım şu aklımdan çok şey mi istedim sadece karanlık dünyadan beni kurtaracak o hayallerimi süsleyen asi prensesi istedim mutluyum diyemiyorum olur olmaz bi ağlıyorum bi gülüyorum hüzünlerle dolan gecelerimi odamda çalan son doğum günü parçasını dinliyorum hayatıma yeniden nerden başlıcam bi noktayı kavramaya çalışıyorum bahtımın kara yazgını belli olmasa da onu bulmak için kendimle yüzleşiyorum kim bilir belki bu son şarkım diye ümit ediyorum artık bu dünyada yerim yok zannediyorum doğum günümü bensiz kutlayın artık göçüp diyorum Şiir alıntıdır
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-28-2008, 17:20 | #2 |
Doğum gününde kendine şiirler armağan eden birisi.. Sen şimdi gider aynada kendine lafta atarsın.. 8) Güzeldi ama şiir..(+)
|
|
08-28-2008, 17:42 | #3 |
şiir güzeldi ama şiirin üstündeki resim daha güzel..eyvallah..
|
|
08-29-2008, 16:20 | #4 |
Doğum günün kutlu olsun kardeşim çok güsel bir şiir emeğine sağlık. + :-*
|
|
08-29-2008, 17:50 | #5 |
teşekkürler bu güzel şiiri bizimle paylaşyıgın için (+) doğum günün kutlu olsun
|
|