08-28-2008, 00:22 | #1 |
Beyninizi Test Edin
1-OKULDAYKEN HANGİ DERSLERİ DAHA ÇOK SEVERDİNİZ?
A- TÜRKÇE, RESİM, SOSYAL V.B B- FENLE İLGİLİ OLANLARI. 2-HANGİ TİP SPORLARI YAPMAKTAN HOŞLANIRSINIZ? A-TEK BAŞINA YAPILANSPORLARI. B-TAKIM SPORLARINI. 3-GÖRDÜĞÜNÜZ RÜYALARI NE SIKLIKLA HATIRLARSINIZ? A-SIK SIK. B-ENDER OLARAK YA DA HİÇ. 4-ELLERİNİZİ VE MİMİKLERİNİZİ, KONUŞURKEN NE KADAR KULLANIRSINIZ? A-ÇOK KULLANIRIM. B-ÇOK AZ KULLANIRIM. 5-İKİ ELİNİZİN PARMAKLARINI BİRBİRİNE GEÇİREREK KAPATIN. HANGİ ELİNİZİN BAŞ PARMAĞI ÜSTTE KALIYOR? A-SAĞ B-SOL. 6-ŞU AN SAATİN KAÇ OLDUĞUNU TAHMİN EDİN.ŞİMDİ SAATE BAKIN, YANILMA PAYINIZ NE KADAR? A-ON DAKİKADAN FAZLA B-ON DAKİKADAN AZ. 7-AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİNİ DAHA KOLAY HATIRLARSINIZ? A-İNSANLARIN YÜZLERİNİ. B-İNSANLARIN İSİMLERİNİ. 8-İKİ GÖZÜNÜZÜ AÇIK TUTARAK ELİNİZDEKİ KALEMİ,BİR CAM KENARI VEYA KAPI KENARI İLE HİZALAYIN.SONRA SOL GÖZÜNÜZÜ SONRA SAĞ GÖZÜNÜZÜ KAPATIN. HANGİ GÖZÜNÜZÜ KAPATINCA KALEM DAHA AZ OYNUYOR? A-SOL GÖZÜMÜ KAPATINCA B-SAĞ GÖZÜMÜ KAPATINCA. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- SONUÇ: "A" LARIN SAYISI FAZLA İSE,SAĞ BEYNİNİZ DAHA FAZLA GELİŞMİŞTİR. "B" LER FAZLA İSE.SOL BEYNİNİZİN DAHA FAZLA GELİŞTİĞİNİ GÖSTERİR. "Ben Sol Beyinli Biriyim... Çünkü..." *Mantık Yürütürüm. *Lineer Düşünürüm. *Sınıflandırır,İsimlendirir, *Dizer,Listeler Yaparım *Analiz Ederim. *Yapı İncelerim. *Matematiksel İşlemler Yaparım . *Bilinçli Hareket Ederim. *Dili Doğru Kullanırım. *Detayları Görürüm. *İnceler Ve Odaklanırım. *Bütünü Değil Parçayı Görürüm. *Sistemli Ve Disiplinli Çalışırım. *Objektif Davranırım.. "Ben Sağ Beyinli Biriyim...Çünkü.". *Hayal Ederim... *Duyduklarımı Unutmam. *Hissederim. *Koku Almak,Tat Almak Benim için önemlidir *Sezgilerimi Kullanırım.. *İçgüdülerim Kuvvetlidir. *Yaratıcıyım.. *Sübjektifim. *Boyutları İyi Algılarım. *Ritim Duygum Gelişmiştir *Bir Bütün Olarak Görürüm. *Duygularımla Hareket Ederim.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-28-2008, 00:27 | #2 |
Beyninizi Test Edin
hepsi B :o
|
|
08-28-2008, 00:32 | #3 |
Beyninizi Test Edin
5 tane A 3 tane B var