![]() |
#1 |
![]() artık sarkılar tutmuyorum radyolardan
bizim sarkımızı soylemeyeli epey olmustur zaman artık resminede bakmıyorum ama genede saklıyorum anılarımda arada bır gozume ılısıyor dıger resımlerın arasında ama artık bakıp bakıp aglamıyorum ugrunda takvıme bakıp da bugun ayrılıgın kacıncı gunu olmus dıye de merak etmiyorum sevgının bıttıgını soylıyemem yalan olur cunku ben yalan soylemeyı de beceremem eskisi gibi yanmıyor sol yanım ozledıgım ıcın aglamıyorum da güzel günlerimiz geliyor aklıma tebessum edip gecıyorum umursamazcasına senı gormeyelı uzun zaman oldu yuzun beynımden sılınıyor gıbı bı gun gecıcek dıye avuttugum gunler gelıyor aklıma yanılmadıgımı gorunce bı kez daha gurur duyuyorum kendımle yokluguna alıstım acı artık zevk verıyor bana donsen bu kadar kıymetın olurmuydu ıcım de acaba yaptıgın haksızlıklar soyledıgın onca ukalaca laflar takılıyor aklıma ama genede kotu dusunmuyorum senın hakkında ıyı kotu yasanan gunlerın hatrına benı bırakıp gıttıgın gun canlanıyor ruyalarımda aynı fılmı kacıncı ızleyısım bu acaba hep aynı bolumler hep aynı oyuncular var akılmda ılklerde aglatırdı benı bu sahneler ama alıskanlık olunca hıc bır duygu kıpırdamıyor sol yanımda duygusuz olmadım sakın benı yanlıs anlama ama sana karsı kapattım ıcımı sana guvenımı yıtırmısım de coktan yaram taze dıye toz konduramıyormusum askıma hanı demıstınya benden ne ogrendın dıye sımdı bılıyorum ne ogrettıgını ınsanlara hemen guvenmemeyı ve sılahsız bır sekılde bır savasa gırılmeyecegını ogrettın bana senden ıbret almalıyım aslında cunku ben gecmısımı coktan kaldırdım tozlu raflara oysakı sen gecmısının kıtabını ve aynı sayfaları okuyorsun hala ınan cok ıctenlıkle soyluyorum uzuluyorum senın adına... BİR DOSTUM ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|