AK Gençliğin Buluşma Noktası
Mizah - Komedi AK Parti Forum, Mizah - Komedi içeriklerimiz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-03-2008, 12:49   #1
Kullanıcı Adı
Enfal
Standart Mani Söylemeyen Davulcuyu Rehin Aldı
Muhabirimiz Aslan Asparagas, Ankara Çinçin'den bildiriyor.

Ankara'nın Çinçin semtinde dün gece ilginç bir rehin alma olayı yaşandı. Bu semti her gece sokak sokak gezerek insanları sahura kaldıran davulcu Toygar Tokmak (28) beklemediği ahlaklı bir teklifle karşılaştı. Semtin "çançun" sokağında 13 no'lu evde oturan Rüstem Tantana (59) balkona çıkarak davulcudan mani söylemesini istedi. İstanbul Eminönü dolaylarından "Yenicami direk ister, söylemeye yürek ister, benim karnım toktur ama, arkadaşım börek ister" klasik manisini yan evde oturan çok sevdiği komşusu Osman Aga için istediğini belirten Tantana'nın talebi davulcu tarafından geri çevrildi. Zira genç davulcu, belediyenin açtığı kurslara gitmesine rağmen dağarcığında hiçbir mani olmadan sertifika almıştı.

Bu durumdan çok utanan davulcu durumu kurtarmak için "Beyabi, sana mani yerine Roman kraliçesi Kibariye ablamdan bir arabeks patlatsam olmaz mı?" diye sordu ama "Hayır, bu gece mutlaka mani okuyacaksın. Mani okumana manin ne? Oku maniyi, al maniyi (parayı)" cevabını aldı. Davulcu "Abi, o maniyi bilmiyorum" diyerek kaçma çareleri ararken kararlı ev sahibi "O zaman Bolu yöresinin sevilen manisi 'davulumun ipi kaytan, kalmadı sırtımda mintan'ı Osman Aga'yla birlikte kızları Hale, Jale, Lale ve bütün mahalle için istiyorum' diye tutturdu.

Zor durumda kalan davulcu sonunda itirafta bulunarak "Ağabeycim, maalesef bir tek mani bile bilmiyorum. Olsa söylemez miyim? Maalesef mani repertuvarım sıfır" dedi. Bu cevabı alınca gözü dönen Rüstem Tantana hemen aşağıya inerek önce tantana sonra maraza daha sonra da kavga çıkardı.

Davulcuyu pataklamasına rağmen hırsını alamayan Tantana belindeki silahı çekerek onu rehin aldı. "Çabuk telefon edip iyi mani icra eden nöbetçi davulcuyu buraya getir. Yoksa kelime-i şehadet getir" diye tehdit edince işin ciddiyetini anlayan davulcu karşı mahalleden tecrübeli davulcu abisi Sefer Seferi'yi acilen çağırdı.

Taka pikabına atlayarak gelen Seferi, tam 30 maniyi arkası arkasına sıralayarak Rüstem Tantana'yı mest etti. "Mani krizi" sona eren Tantana, Seferi'yi tamı tamına 50 lira bahşişle ödüllendirdi. Gürültüye uyanan mahalleli de olayın tatlıya bağlanmasından dolayı memnuniyetini davulcuları alkışlayarak gösterdi. Ramazan ayının ilk asparagas haberi de burada sona erdi.


Rıfat Yörük
habervaktim

 

Enfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-03-2008, 12:53   #2
Kullanıcı Adı
dilek
Standart Mani Söylemeyen Davulcuyu Rehin Aldı
bizim mahalledeki davulcuyu bilseler linç edecekler galiba :-X
dilek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2008, 16:33   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Mani Söylemeyen Davulcuyu Rehin Aldı
Dün gece, davulcunun sesini duyduğumu söylediğimde radyoda kim bana demişti ki, davulcudan istek iste diye :D Aksa dediğini yapsaydım Rüstem Tantana gibi olacaktık :D Sonra haber asparagas değil gerçek olurdu.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım