![]() |
#71 | |
![]() Alıntı:
Her halde yanlış yazdın.. Başsavcı da aynı dili kullanıyor |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
![]() Alıntı:
bu arada koltuk ugruna Milli görüs gömlegini cikaranlara ne demeliyiz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |||
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
![]() ABD ile işbirliği yapmak Türkiye'nin kaçınılmaz gerçeğidir en azından bir müddet.. Kardeşim neden 28 şubat'tan ders almıyorsunuz, SP partisi iktidara gelsin yine bir 28 Şubat daha olur, çünkü siyasetlerinde incelik yok. Eğer sizin zannettiğiniz gibi olsaydı. Allah hep iyilere yardım eder hep iyiler üstün olurdu. Öyle doğruyu savunmakla olmuyor, olsaydı doğruyu savunduğu için Allah Refah partisini iktidardan düşürmezdi. Siyaset yapacaksın, ince düşüneceksin, planlı programlı hareket edeceksin. Kahrolsun Amerika diye bağırmayla olmuyo bu işler.
Gül'ün kaçırılan İsrail askerlerinin ailelerini ziyaret edip etmediğini bilmiyorum. Eğer ettiyse bu duruma hem insani hem reel politik açıısndan yaklaşılmalı, misal yukarıda yazdıklarım O TBMM'ye İsrail Başbakanıyla beraber Filsitin Başbakanı da geldi, bu yanlış yönledirme çabası çirkin bir yöntemdir, uzak durulması tavsiye edilir. ABD ve İsrail'e rağmen Hamas Siyasi Kanat Başkanı Halid Meşal'in davet edilmesini neden hiç görmüyorsun. (Allah muhafaza, o malum ayeti hatırlayınca Saadet partililer geliyor aklıma; derhal bu görünümden sıyrılmalısınız!) Sen kaç yaşındasın selamet.. Senin yaşlarındayken Gülen Hoca için ben de aynı şeyleri düşünüyordum.. Şimdi ise ona hakkımızı nasıl ödeyeceğimizi düşünüyorum. Daha çok şeyler öğreneceksin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
![]() Eskiyen Gömlek Değişir. Ama Dava satılmazz kardeş... :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
![]() O sizin hüsn-ü kuruntunuz Selamet.. İşte sizin bunun için kaybediyorsunuz, kendinizle birlikte hareket etmeyenleri karalamak yerine, ortaya birşeyler koymaya çalışsanız daha başarılı olurdunuz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|