AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 08-12-2008, 02:01   #71
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Standart Abdullatif Şener
Alıntı:
hayrettinabi Nickli Üyeden Alıntı
abdüllatif beyi fetullah hocama havale ediyorum.
Fetullah değil Fethullah olacaktı..

Her halde yanlış yazdın.. Başsavcı da aynı dili kullanıyor
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-18-2008, 03:34   #72
Kullanıcı Adı
balbal
Standart ABDULLATİF ŞENER
Alıntı:
Umut ZORLU Nickli Üyeden Alıntı
Bravvo Kardeş! Aynı Fikirdeyiz..
Koltuk İçin Dava'sını satanlara yuuhh..
böyle düşünürsen erdoğan da erbakanı ve davasını satmış olur. şenerin partisinden ayrılmak en doğal hakkıdır ve şener emin olun sizden daha çok emek vermiştir bu partiye. bekara, karı boşamak kolay gelir. peki kurduğu parti ne olur. buna ise millet karar verir.
balbal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 18:52   #73
Kullanıcı Adı
Selamet
Standart ABDULLATİF ŞENER
Alıntı:
Umut ZORLU Nickli Üyeden Alıntı
Bravvo Kardeş! Aynı Fikirdeyiz..
Koltuk İçin Dava'sını satanlara yuuhh..
Aynen bende imzami atiyorum

bu arada koltuk ugruna Milli görüs gömlegini cikaranlara ne demeliyiz
Selamet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 18:55   #74
Kullanıcı Adı
Selamet
Alıntı:
hayrettinabi Nickli Üyeden Alıntı
abdüllatif beyi fetullah hocama havale ediyorum.
arkadaslar akp liler milli görüs gömlegini cikarip üstad said nursi nin yolundan gitmeyen gülencilerin gömleginimi giydi?
Alt 09-06-2008, 18:56   #75
Kullanıcı Adı
Selamet
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Meftun Nickli Üyeden Alıntı
yarıyol mahkeme kararının sonu oluyor herhalde?

neyse şimdilerde şenerin üstüne gitmeyin, kapatılmadı diye yastaymış ;)

abileri ona Ak Parti kapatilacak demisti ama abilerininde gücü yetmedi partiyi kapatmaya oda anladi isin aslini ama evdeki pirinctende oldu
yetmedi degil yerine koyacak alternativ bulamadilar
Alt 09-06-2008, 19:05   #76
Kullanıcı Adı
Selamet
Alıntı:
Dağdakiçoban Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hakansükür Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Dağdakiçoban Nickli Üyeden Alıntı
Bal gibi koltuk sevadası.% 47 oya tahammül edemeyen çevreler var amaçları AK Partinin %47 sini aşağılara çekmek.Bunun içinde yemedikleri halt kalmadı.PKK ya bile silah verdiler.Şenerde onlara uydu kızdığımız nokta bu.Ak Parti FP gibi yanlış siyaset izleseydi.istediği kadar ayrılan olsun kimse birşey demezdi.Zamanlaması son derece manidar.Ayrıca Erdoğan kanaltürke çıkacak kadarda kansız değil.!
Kanaltürke çıkanlar kansız mı? oluyor ne kadar cahilsiniz.
Allah ıslah etsin (amin)

Bu vatana herkesen çok faydası olan Erbakana kimsenin kansız demiyor hakkı yok ben bunu diyenlerin aklından şüphe ederim.
ELBETTE KANSIZ..! 24 saat o kanalda DİN,ALAAH PEYGAMBERE SÖVÜLÜRKEN,o sövenlerin yanına geçipde onlarla beraber sırf dünyevi bir kurum olan "iktidar "için bunu yapan kansızdır.Allah ONLARA SELAMET VERSİN..Namık kemal'in bir sözü vardır."zalim avcıya ancak zalim köpekler yoldaşlık eder."
o kanala cikmak kansiz oluyorsa Abd ile isbirligi yaparak kuyrugunda dolananlara ,israil siyareti sirasinda kacirilan israilli askerlerin ailelerini ziyaret eden Gül efendiye, Tbmm de israil basbakanini alkislayanlara ve dostluk görüntüsü verenlere,papazlarin yanindan ayrilmayan gülen bey e, fatih universitesinde yahudiye cicek verenlere,filistin basta olmak üzere mücadele eden kardeslerimize Militan ,terorist sehit oplan kardeslerimize ölü diye hitab edenlere ne diye hitab edelim kardesiiiim
Alt 09-07-2008, 00:28   #77
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
ABD ile işbirliği yapmak Türkiye'nin kaçınılmaz gerçeğidir en azından bir müddet.. Kardeşim neden 28 şubat'tan ders almıyorsunuz, SP partisi iktidara gelsin yine bir 28 Şubat daha olur, çünkü siyasetlerinde incelik yok. Eğer sizin zannettiğiniz gibi olsaydı. Allah hep iyilere yardım eder hep iyiler üstün olurdu. Öyle doğruyu savunmakla olmuyor, olsaydı doğruyu savunduğu için Allah Refah partisini iktidardan düşürmezdi. Siyaset yapacaksın, ince düşüneceksin, planlı programlı hareket edeceksin. Kahrolsun Amerika diye bağırmayla olmuyo bu işler.

Gül'ün kaçırılan İsrail askerlerinin ailelerini ziyaret edip etmediğini bilmiyorum. Eğer ettiyse bu duruma hem insani hem reel politik açıısndan yaklaşılmalı, misal yukarıda yazdıklarım

O TBMM'ye İsrail Başbakanıyla beraber Filsitin Başbakanı da geldi, bu yanlış yönledirme çabası çirkin bir yöntemdir, uzak durulması tavsiye edilir. ABD ve İsrail'e rağmen Hamas Siyasi Kanat Başkanı Halid Meşal'in davet edilmesini neden hiç görmüyorsun. (Allah muhafaza, o malum ayeti hatırlayınca Saadet partililer geliyor aklıma; derhal bu görünümden sıyrılmalısınız!)

Sen kaç yaşındasın selamet.. Senin yaşlarındayken Gülen Hoca için ben de aynı şeyleri düşünüyordum.. Şimdi ise ona hakkımızı nasıl ödeyeceğimizi düşünüyorum. Daha çok şeyler öğreneceksin.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2008, 16:41   #78
Kullanıcı Adı
R.T.E.
Eskiyen Gömlek Değişir. Ama Dava satılmazz kardeş... :-*
R.T.E. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2008, 12:35   #79
Kullanıcı Adı
Selamet
Alıntı:
R.T.E. Nickli Üyeden Alıntı
Eskiyen Gömlek Değişir. Ama Dava satılmazz kardeş... :-*
eee amma satiniiiz
Alt 09-08-2008, 13:03   #80
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
O sizin hüsn-ü kuruntunuz Selamet.. İşte sizin bunun için kaybediyorsunuz, kendinizle birlikte hareket etmeyenleri karalamak yerine, ortaya birşeyler koymaya çalışsanız daha başarılı olurdunuz.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)