AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 09-09-2008, 07:14   #1
Kullanıcı Adı
islam
Standart Galatasarayı'ı yere göğe sığdıramadı
[b]
Galatasarayı'ı yere göğe sığdıramadı
Galatasaray'ın yıldızı Harry Kewell, milli maç için gittiği ülkesi Avustralya'da İstanbul ve Galatasaray'a övgü yağdırarak, "Son 5 yılı unutmak istiyorum. Çünkü futbol oynamaktan yeniden keyif alıyorum" dedi..
Galatasaray'ın Avustralyalı yeni transferi ülkesinin gazetesi The Sun-Herald'a yeni takımı, transferi ve İstanbul ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Avustralya Milli Takımı ile 2010 Dünya Kupası grup eleme maçlarına katılan Kewell'ın röportajı "Türk Lokumu" başlığı ile yayınlandı.

Yazıda, Kewell'ın Galatasaray'a gelerek sadece yeni bir sayfa açmadığı, adeta bir kitabı baştan yazmaya başladığı vurgulanırken, yıldız oyuncunun, "Eğer bu bir kitapsa son 5 yılı mühürlenmeli. Aslında hikaye Leeds'ten doğrudan Galatasaray'a transferime atlar gibi olmalı" sözleri dikkat çekti. Gazete, Kewell'ın Türkiye'nin gönüllü turizm elçisi gibi davrandığını da belirterek oyuncunun İstanbul'la ilgili şu yorumlarına yer verdi:

'İSTANBUL İNSANIN GÖZÜNÜ AÇIYOR'

"İstanbul muhteşem bir şehir. İnsanlar ve kulübüm fantastik. İhtiyacınız olan her şey burada var. Yemekler olağanüstü. Araba kullanmak çılgınca. İstanbul insanın gözünü açıyor. Bütün şehir heyecan verici. Buraya gelirken bana 'Aa, emin misin?' dediler. Şimdi İstanbul'u tanıyan tanımayan herkese buraya gelmesini söylüyorum."

Kewell her köşede karşısına çıkan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin, Liverpool-Everton rekabetinden bile büyük olduğunu anlattı. Sadece bu derbide değil tüm maçlarda oynamak istediğini söyleyen Kewell, "25 gol atarım, onu yaparım, bunu yaparım' dememi istediğinizi biliyorum. Ama bunlar eskimiş klişeler ve ben bunun yerine sıkıcı gelen bir şey söyleyeceğim: Futbol oynamaktan yeniden keyif alıyorum" şeklinde konuştu.

islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)