![]() |
#671 |
![]() Samanyoluhaber'de haberlere yapilan yorumlari okurken birisi akpartiforum.com yazmis reklam amacli sanirsam :D bir gireyim dedim hem girdigim yani takildigim forumlarda hep AKP karsiti insanlar oluyor en azindan burda öyle bir derdim olmayacak :
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
![]() Ahmet ben de resim ararken bulmuştum "akpartiforum"u ne tesadüf :D
CiKoLaTa da samanyoluhaber'de yorumlara bakarken görmüş hımm.. O halde forumumuzun daha çok kişiye ulaşması veya daha çok kişinin forumumuza ulaşması için haber sitelerinde reklam :-* iyi fikir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
![]() Geçerken bi uğrayayım dedim o gün bu gün burdayım yaff :D
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
![]() Halkın genelini arkasına almış bir partinin mutlaka bir forumu olmalı diye düşündüm. Bir arkadaşın da hatırlatması üzerine üye olmayı geç de olsa uygun gördüm.. 8)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
![]() rastgele intrnette gezerken haberdar oldum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
![]() duygu söledi çok yalvardı gel die :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
![]() Bende bi abimden gördüm ve merak ettim ona dedim oda beni üye yaptı ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
![]() Arkadaş Söyledi Bende Ak Genç olarak Üye oldum .
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
![]() Hoşgeldiniz cümleten.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
![]() ülkücü arkadaşım ak partiyi hiç sevmez ve eleştirir bunun yanında recep tayyip erdoğan a cok fazla küfür eder.bir gün baktım arkadasım akpartinin sitesine üye olmus diğer üyelerle konusuyor. Büyük ihtimal bilgi ve diğer partiler için görüşlerini alıyordu, bende bu arkadası bulmak için üye oldum.Bir ak partili olarak bu arkadası bulup farkettirmeden, sorumlulara haber vermem gerektiğini anladım ve üye oldum.Bunun yanında zaten üye olacaktım ama bir türlü fırsat bulamadığımdan olamıyordum bu fırsattan sonra artık online olacağım ve sürekli devam edeceğim. yani böyle üye oldum
:hi: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti forum, forumdan, haberdar, nasıl, oldunuz |
Konuyu Toplam 26 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 26 Misafir) | |
|
|