09-24-2008, 18:56 | #1 |
Bir Aşk ....
Dışarda rüzgâr İçerde aşk Kulağımda hayat sesleri Nasıl dayanırsa kapıya Yığılmış eşyalarıyla aşk Nasıl girerse yeniden, yeniden ve yeniden Anahtar deliğinden verip de alamadığımız nefes Öyledir toprağın eşeleyişi de insanı Öyledir toprağı eşeleyişi de insanın Kendi dansını öğrenmeye çalışır Kendi şarkısını çevirir ıslığa Çalınmasın diye içindeki şarkı Senin durmadan baktığın ayna Durmadan gördüğün geleceğin izlerini taşır Çıkarıp asarım geçmişi üstümden Bir el çamurunu temizler yüzümün Bir el denizin dibinden çekip çıkarır beni Bir el bulutları örter üstüme Yağmura el eder Bir el bir ele uzandığında İki ülkesi kavuşur haritanın Donmuş ırmakların buzu çözülür Toprağın damarları genişler Tomurcuğa durur acı Yeniden dokunalım diye yaralarımıza Soğur kan Bir el bunu da yapabilir… Dünyanın gözyaşlarıdır bizi diri tutan Hiçbir şey daha yakın değildir birbirine sözcüklerden Öyle seversin beni bir sözcükmüşüm gibi Söylersin dünyaya herkes duyar, ben duyarım Bir kez daha söylenir aşk Bir kez daha kazanır yeryüzünde Hayatta kalma hakkını verir içimize Ne kadar çoksa da sevip gönderdiklerimiz Sevip çağırdıklarımız uzaklaşırken gitgide Her giden içine yürüyordur Aşk kimsesiz de büyüyordur içimizde
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|