AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-01-2008, 18:25   #1
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart "Almanya'daki Dernekten Bana ne Yahu!"
Bakan Şahin, bayramlaşma töreninde Deniz Feneri e.V davası ile ilgili soruya sert tepki verdi.

Adalet Bakanı Şahin, “Falan ülkede, falan dernek yöneticileri suiistimal yapmış. Bunun sorumlusu da sizsiniz diyorlar. Bana ne ya. Bana ne. Almanya’daki bir derneğin yöneticileri yanlış yapmışlarsa, yargılanmışlarsa, benim iktidarımdan buna ne?” dedi.

AK Parti Antalya İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Almanya’daki Deniz Feneri davasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Şahin şöyle konuştu:

“Lütfen bize, ‘Senin bakanlığında şu yanlışlıklar yapılıyor’ deyin. Eğer gerçekten yanlışlıklar oluyorsa ben size teşekkür ederim, düzelttiririm. Çünkü biz hatamızı söyleyene ‘Allah razı olsun’ demeyi bir ahlaki kaide olarak biliriz. Ama bize ‘Şurada bir şey yapılıyor, şu kamu kuruluşunda şöyle bir şey yapılıyor’ demeyin. ‘Falan ülkede, falan dernek yöneticileri suistimal yapmış. Bunun sorumlusu da sizsiniz’ diyorlar. Bana ne ya. Bana ne. Almanya’daki bir derneğin yöneticileri yanlış yapmışlarsa, yargılanmışlarsa, benim iktidarımdan buna ne? Benim iktidarımla ne alakası var? Ne yapmak istiyorlar? Türkiye’de AK Parti’nin önünü ‘şöyle dediler olmadı, böyle dediler olmadı’ bir türlü kesemiyorlar, başkalarının bir takım kişisel hatalarını bize yamamak suretiyle güya bizim yolsuzluklara göz yumduğumuzu ifade ediyorlar. Biz göz yummuyoruz. Gözlerimiz fal taşı gibi açık her türlü usulsüzlüğün üzerine şiddetle gidiyoruz ve gideceğiz. Bu hatayı, yanlışı yapan babamızın oğlu da olsa fark etmez. Bu kardeşiniz, teyzesinin oğlunu benim ismimi kullanarak haksız menfaat teşebbüsünde bulundu diye savcılığa şikayet eden ve onu tutuklatan bir adamdır. Bu nedenle bizimle halka hizmet yarışında bulunamayanlar, projeleri olmayanlar, halka söyleyecek bir şeyi olmayanlar, sadece çamur at izi kalsın mantığıyla siyaset yapıyorlar. Bu siyaset anlayışının ne kendilerine ne ülkemize hiçbir faydası yoktur. Sadece kendilerine zarar verirler.”


AA


 

Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-01-2008, 18:45   #2
Kullanıcı Adı
tereddütsüz
Standart
Banane demesi çok anlamsız.Sonuçta onun bir kolu da Türkiye'de faaliyet gösteriyor. Daha mantıklı ve doyurucu bir cevap beklerdim.
tereddütsüz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2008, 18:48   #3
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart
Ben de Ak Parti'den Deniz Feneri ile ilgili artık bu söylemleri bırakıp, eyleme geçmesini bekliyorum.

Bugüne kadar hep sorulduğunda ya kızdılar ya da "-ecek -acak"lı cümleler kurdular; artık bir şeyler yapılması gerekiyor.

Çünkü "Deniz Feneri'nin çıbanbaşı Türkiye'de." diyen CHP ya da Türkiye'deki herhangi bir muhalif güç değil; Almanya Bağımsız Mahkemeleri...
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2008, 18:57   #4
Kullanıcı Adı
tereddütsüz
Standart
Benim isteğim yani bir de partiden kopmuş birinin de çıkıp:''Hırsız bizim hırsızımızsa korumalıyız anlayışı var.'' sonra bunun böyle olmadığını göstermeleri gerekiyor.
tereddütsüz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi