![]() |
#1 |
![]() geriye bakıyorum gözlerim yaşlı... Hayatın çıkmazlarında tıkandım yine. Ellerimde paramparça olmuş kalbim öylece yürüyorum. Geriye bakıyorum gözlerimde yaşlar var. Her şeyin yalan olduğunu öğrenen ve artık geriye bakmamasını öğrenmesi gereken yaşlı, üzgün ve ağlamaktan yorgun gözler... Soruyorum nerede benim bu durumda olmama sebep olan o çöller kadar sonsuz olan hata? Gözlerim; paramparça kalbimde buluyor cevabı ve gözlerim doluyor... Kalbim kimsenin fark edemeyeceği kadar sonsuzlukta kaybolacak toz parçacıkları olup rüzgarda savruluyor. Daha fazla üzülmemi istemediği için beni terk ediyor, biliyor... O anda hem elini uzatıp alabilecek kadar yakın hem de sonsuzluk kadar uzak bana... Elimi uzatsam geri gelecek biliyorum ama onu tutmaya yetecek kadar halimin kalmadığını ve onu daha fazla üzemeyeceğimi taa derinlerde hissediyorum. Kalbim uçup giderken sadece arkasından elimi sallıyorum. Biliyorum bir daha asla geri gelemeyecek! Ben fark edemeden göz yaşlarım dökülüp onunla birlikte uçuyor; Bense sadece arkalarından bakıyorum. Biliyorum yapacak hiçbir şey yok! Tekrar bakıyorum kaybolan hayatıma, Üzüntülülerim ve umutlarım yan yana ama üzüntülerim daha fazla görüyorum, biliyorum... Bu yüzden kalbim paramparça, Bu yüzden bütün bu olanlar. Eski günleri hatırlıyorum; acı bir gülümseme yerleşiyor zavallı yüzüme. Bir damla umutla yetinerek ve acıları her gün artarak kalbim buraya kadar dayanacakmış. Hayatım; herkesi her seferinde ağlatacak kadar hüzünlü bir aşk şarkısı gibi acıklı olmuştu nedense… Ve şimdi neresi olduğunu bilmediğim bu yerde kalbimi feda ediyordum gözlerim yaşlı... Dudaklarımdan dökülen kelimeler nedense her şeyi açıklamaya hiçbir zaman yetmemişti yine yetmiyordu. Ama yine de birkaç kelime döküldü dudaklarımdan: Düşmeme, bu hale gelmeme sebep kişi çoktu ama kalkıp da yola devam etmemi sağlayacak kişi hiç olmadı… Gözlerim işte bu sebepten bilmediğim bu yerde ağlıyordu. Göz yaşlarım bu yüzden damlıyordu avuçlarıma... Hadi kalk hadi devam et diyorum kendime kalbini geri almalısın. Yola her ne kadar acılı olsa da dikenlerle dolu olsa da devam etmelisin diyorum. alıntı
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() "Eski günleri hatırlıyorum; acı bir gülümseme yerleşiyor zavallı yüzüme."
Güzelmiş yüreğine sağlık... |
|
![]() |