AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 10-06-2008, 14:09   #11
Kullanıcı Adı
ak kurt
aşkı ilahi anlayamadım aynı zihniyet dediğin nedir ama senin mesjlarının altındaki yazı için ayrıca kutluyorum çok uyarıcı bir yazı
Alt 10-06-2008, 17:39   #12
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
Mu-Alim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Devlet Bahçeli gerçekten çıkıp da bu açıklamayı yapmışsa gerçekten helal olsun ona. Kendisinden hiç beklemediğim bir büyüklük yapmış...

Babası CHP'liydi diye ve O da bunu çıkıp açıkladı diye Bahçeli'yi suçlayamazsınız; bundan dolayı ancak o kişi tebrik edilir. Zira hayat değişiyor, şartlar değişiyor, değiştikçe de insanın görüşleri değişiyor. Babam CHP sempatizanı diye ben de CHP'li olacaksam bu bağnazlıktan başka bir şey değildir...

Gerçekten şaşırdım; tekrar helal olsun Bahçeli'ye..
Ben bu programı izlemedim eğer haber doğru ise sn. Devlet Bahçeli'nin açıklaması değil bu güne kadar açıklamaması yanlıştı. CHP li bir babadan MHP'li bir evlat, hemde MHP'nin genel başkanı. Bu olaya aslında çokta masumane yaklaşmak kolay değil. Zaten yukarıdaki yorumumdada belirtmiştim bir çok İnsan masumane bir tesadüf olduğuna inanmıyor. Hee diyeceksiniz olmaz mı?
Olurda bu olayda mutlaka bir çapanoğlu aranır Yani Masumluk payı %2...
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2008, 18:49   #13
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Feyza senin biçtiğin oran yüzde ikidir..Sen bir çapanoğlu ararsın, bir başkası masumane yaklaşır; bunlar hoş şeyler...

Ama hiç açıklamaya da bilirdi. Sadece yaptığı şeye bakalım; adama giydirdiğimiz gömlek üzerinden yorum yaparsak önyargılı yaklaşmış oluruz. Yapılan şey tenkit değil takdir edilecek bir şeydir diyorum ben, başka da bir şey demiyorum... (:
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)