10-08-2008, 11:07 | #1 |
Yattara'da sona doğru
Al Saad takımına transferi yılan hikayesine dönen Yattara´nın durumunun bugün netleşeceği öğrenildi.
Al Saad takımına transferi yılan hikayesine dönen Yattara’nın durumunun bugün netleşeceği öğrenildi. Bordo-Mavili futbolcunun 10.7 milyon Euro’luk bonservis bedeli bugün saat 12.00’ye kadar bankaya yatırılmazsa Gineli oyuncunun Trabzonspor’da kalacağı belirtildi. Dün takımdan ayrı olarak kaptan Hüseyin Çimşir ile birlikte çalışan golcü oyuncu, “Bu transfer gerçekleşmezse de dünyanın sonu değil. Ben burada mutluyum, aynı zamanda profesyonel bir futbolcuyum. Çıkar futbolumu oynarım” şeklinde konuştu. fanatik
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-08-2008, 13:24 | #2 |
Yattara Neşesini Kaybetmedi
Yattara'nın artık Trabzon'da kaldığı belli. Haber için teşekkürler Kelebek.. Ancak Fanatik gazetesi bu bilgiyi nerden almış bilemiyorum, hiç yerden doğrulayamadım. Transfer olayı dün akşam itibariyle kapandı, bugün saat 12:00'de nerden çıkmış, böyle birşey yok. Fanatk uyduruyor.
Zaten Al Saad kulübü transferi yapacak olsa parayı son güne bırakmazdı değil mi?... |
|
10-08-2008, 13:26 | #3 |
Yattara Neşesini Kaybetmedi
İlk Çalışma Salonda
Trabzonspor'da Katar'a gidemeyen Yattara bu akşam (dün) Bordo mavili ekibin saat 20:00 da yaptığı antrenmana katılıyor. Trabzonspor'da Katar'a gidemeyen Yattara bu akşam Bordo mavili ekibin saat 20:00 da yaptığı antrenmana katılıyor Katar'ın Al Saad takımına transfer olacağı için takımdan ayrı olarak çalışan Yattara bu akşam takımla birlikte çalışmaya katıldı. Katar kulübünün parayı mesai saati bitimine kadar yatırmaması nedeniyle transferi şimdilik gerçekleşmeyen Gineli futbolcu apar topar tesislere çağrıldı. Katar kulübüne transferi nedeniyle takımdan ayrı olarak çalışmalarını Haluk Ulusoy tesislerinde sürdüren Yattara, Katar kulübünün parayı yatırmaması üzerine yönetim tarafından takımla birlikte çalışması için Mehmet Ali Yılmaz tesislerine çağrıldı. Takımın soyunma odasına gelen Yattara'nın neşesinin yerinde olduğu öğrenilirken soyunma odasında futbolculara “ben yeni transfer İbrahim Üçüncü “ esprisi yapması kahkahalara neden oldu. Yanal bu futbolcuya antremana katılacaksın talimatı verirken Yattara'yı takım arkadaşları da sıcak bir şekilde karşıladı . Takımla çalışmalara başlayan İbrahima Yattara bir süredir takımdan ayrı ve idmansız olduğu için bu akşamki antremanını salonda yapıyor. 07 Ekim 2008 / 19:48 Kaynak: |
|
10-08-2008, 13:32 | #4 |
Yattara Konusunda Yeni Açıklama
Yattara Açıklaması
Caner Çuvalcıoğlu, Al Saad Kulübü'ne transferi gerçekleşmeyen Yattara konusunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. haber61.net'in sizlere saatler önce duyurduğu "İbrahim Üçüncü idmanda" ve "Milli takım'a son anda bir TS'li" haberleri, basın mensuplarını harekete geçirdi. Haber61.nette yayınlanan haberlerin ardından sizlerin daha önceden öğrendiği bu önemli haberleri Caner Çuvalcıoğlu resmen doğruladı. İşte Çuvalcıoğlu'nun açıklamaları: Kulüp Menajeri Caner Çuvalcıoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, uzun zamandan beri gündemde İbrahim Yattara'nın transferinin olduğunu belirterek, "Birkaç gün süren pazarlıklar sonrasında Katar'ın Al Sadd kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştık. Daha sonra ödeme takvimini belirlemiştik. Bayram tatilinin araya girmesi sonucu mesainin başlamasıyla birlikte ilk gün ve ikinci gün söylediklerimiz yerine gelmedi. Sonuç olarak da bu konuyla ilgili olarak bir gelişme olmadı ve transfer de Trabzonspor'un gündeminden kalkmış oldu" dedi. Yattara'nın Trabzonspor'un sözleşmeli oyuncusu olduğunu belirten Çuvalcıoğlu, "Yattara ile hem ben hem de teknik direktörümüz Ersun Yanal, bir görüşme yaptı. Çalışma prodesürü ile ilgili olarak kendisine bilgi verdi. Kendisi salonda çalışmalara başladı. Sakatlığı ile ilgili olarak da bugün ve yarın kontrolleri yapılacak. Hoca arzu eder ise takımla birlikte çalışmalara başlayacak" diye konuştu. Bir basın mensubunun "Yaşananlardan sonra İbrahim Yattara'ya ceza gündemde mi ?" şeklindeki soruya Çuvalcıoğlu, "Şu anda Yattara'ya gündemimizde bir ceza yok. Sıcak bir konu olduğu için bir değerlendirme yapılacaktır. Hocamızın ve yönetim kurulunun vereceği karar doğrultusunda uygulama olacak" şeklinde cevap verdi. Yattara ile bir görüşme yaptığını hatırlatan Çuvalcıoğlu, "Yattara ile bir görüşme yaptım. Yaşanan olaylara bakışı oldukça pozitif, herhangi bir moral bozukluğu içerisinde olduğunu görmedim. Kendisi de yaşanan süreçte Trabzon'u ve Trabzonspor'u çok sevdiğini söyledi. Takım arkadaşlarını da seviyor. Bu konuda herhangi bir sıkıntısı yok. Yattara, Trabzon'da çok mutlu" dedi. Çuvalcıoğlu, artık Yattara transferine son noktayı koyduklarını belirterek, "Biz kimseye yarını bekleyeceğiz diye bir şey söylemedik. Bu akşam İbrahim Yattara transferi kapanmıştır" diye konuştu. 07 Ekim 2008 / 22:40 haber61 |
|
10-08-2008, 23:26 | #5 |
Trabzonspor'dan Yattara Açıklaması
Yattara konusunda açıklama
Bir süredir kamuoyunun gündeminde geniş yer tutan oyuncumuz İbrahima Yattara’nın transferiyle ilgili olarak yaşanan gelişmeler ve gelinen son nokta üzerine kulübümüzden bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Kulübümüz, oyuncumuz İbrahim Yattara’nın ısrarlı talebi doğrultusunda Katar’ın Al Sadd takımıyla transfer görüşmelerine başlamış ancak gelinen noktada talep ettiğimiz bonservis bedelinin ödenmemesi nedeniyle söz konusu transfer gerçekleşmemiştir. Al Sadd takımının teklifi üzerine konuyu değerlendiren ve ayrılma doğrultusundaki düşüncesini kamuoyuyla da paylaşan Yattara’nın söz konusu niyetini yönetim kurulumuza ve teknik heyetimize bildirmesi üzerine Katar ekibiyle masaya oturulmuş, oyuncumuz için belirlediğimiz bonservis bedeli kendilerine iletilmiştir. Ancak uzun süren pazarlıkların ardından prensipte bir noktaya gelen görüşmeler, yönetim kurulumuzun belirlediği rakamın kulübümüz hesabına yatırılması için verdiği sürede karşı taraf yükümlülüğünü yerine getirmeyince sonlandırılmış ve transfer konusu gündemden kaldırılmıştır. Futbol dünyasında bu tarz gelişmeleri doğal karşılamak ve duygusal değerlendirmelerden uzak durmak profesyonel yaşamın en önemli gerekleri arasındadır. Kulübümüzün prensiplerini bozmadan, gerekli prosedürlere uymak koşuluyla, sözleşmeli oyuncumuz İbrahima Yattara’dan azami verimi alarak kendisini tekrar kazanma anlayışında olan yönetim kurulumuz bugüne kadar olduğu gibi yine her türlü önyargıdan uzak durarak önümüzdeki süreci değerlendirecek ve tartışmaların dışında kalarak tüm enerjisini yine takımımızın başarısına harcayacaktır. Teknik heyetimizin, oyuncularımızın ve sporcumuz İbrahima Yattara’nın da aynı tavrı göstereceğine olan inancımızın altını çiziyor, taraftarlarımızdan ve medyamızdan da bu hassasiyeti bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” 08.10.2008 14:45:25 |
|
10-08-2008, 23:31 | #6 |
Ersun Yanal Yattara'yı Bağrına Bastı
Ersun Yanal’ın açıklamaları
Teknik Direktörümüz Ersun Yanal İbrahima Yattara’nın kulübümüzde kalmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı. bir Yattara’nın iyi bir oyuncu olduğunu vurgulayan Yanal, “Daha önce bu konuyla ilgili yaptığım değerlendirmede Yattara’nın vizyonunun çok daha yukarılarda olması gerektiğini söylemiş, onun Trabzon’da büyük başarılarla futbol yaşantısına devam etmeli ya da Avrupa’nın önemli liglerinde oynaması beklediğimi dile getirmiştim. Bu nedenle kendisinin kulübümüzde kalması hem oyuncular hem de bizim için son derece mutluluk vericidir. Yattara ile zaten güçlü bir takımdık yine böyle devam edeceğiz” diye konuştu. Yattara’nın profesyonel bir oyuncu olduğunu ve bu nedenle herhangi bir kulüple transfer görüşmesi yapmasının normal karşılanması gerektiğini belirten Yanal şunları söyledi; “Yaşanan süreçte Yattara’nın oynamaması tamamen sakatlığıyla ilgili bir durumdur. Bu süreçte hem tedavisine devam edilmiş hem de hazırlanan çalışma programını uygulamıştır. Bundan böyle takımızla antrenmanlara başlayacaktır. Yattara bizim en önemli ve en değerli oyuncularımızdan biridir. Zaten ara vermediğimiz hedeflerimize onunla birlikte devam edeceğiz” İbrahima Yattara’nın geldiği günden bu yana taraftarlar tarafından çok sevildiğini, kendisinin de Trabzon’u ve Trabzonspor’u özümsemiş bir futbolcu olduğunu kaydeden Yanal, “Uluslararası arenada şuanda bir takımın formasını giyen bir futbolcu bir sonraki sezon için farklı bir takımla anlaşmaya dahi varabiliyor. Ama bulunduğu ekipteki görevini de eksiksiz yerine getiriyor. Dünyada bunlar doğal karşılandığı gibi bizde de öyle olmalı. Kaldı ki Yattara bizim oyuncumuzdur ve öyle olmaya da devam edecektir. Burada bir problem yaşanmamalı. Herkes bu konuya, alınganlık göstermeden anlayışla ve sağ duyuyla yaklaşmalıdır” yorumu yaptı. trabzonspor resmi web sitesi |
|
10-08-2008, 23:33 | #7 |
Yattara’nın açıklamaları
Al Sadd takımının transferini istediği ancak kendisi için belirlenen bonservis bedeli ödenmediğinden transferi gerçekleşmeyen oyuncumuz İbrahima Yattara yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yaptı. Katar’ın Yattara, “Profesyonel bir futbolcu olarak kendi isteğimle ve bana verilen izinle bir transfer görüşmesi yaptım. Bu görüşmeler sırasında karşı tarafla bir aşamaya kadar da geldim. Ancak kulüpler arasında net bir anlaşmaya varılamaması nedeniylede tekrar Trabzon’da kaldım. Olanlar olmuş, yaşananlar yaşanmıştır. Artık bundan sonra Trabzonspor için elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım” diye konuştu. Kendisinin her zaman kulübüne bağlı bir futbolcu olduğunu dile getiren Yattara, “Takım arkadaşlarımı taraftarları ve buradaki herkesi sevdim ve bundan sonrada sevmeye devam edeceğim. Gelinen bu noktadan asla şikayetçi değilim ve bunu zamanla herkes görecek. Profesyonellikte bu yaşananları doğal karşılamak lazım. Bundan sonra taraftarlarımızla ve takımımızla birlikte koştuğumuz hedeflere hep birlikte kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi. trabzonspor resmi web sitesi |
|
10-08-2008, 23:36 | #8 |
Başkanımızın, Yönetimin, Ersun Yanal'ın ve Yattara'nın tüm bu açıklamalarından anlaşılıyor ki Yattara kaldığı yerden daha güçlü bir şekilde devam edecek..
En doğrusu da bu.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|