![]() |
#1 |
![]() Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ''Aktütün'de öğretmen olmadığı için eğitim verilemediği'' şeklinde basında çıkan haberlere sert tepki verdi. Aktütün'de medya terörü yaşandığını söyleyen Bakan Çelik, ''Aktütün'de okulun çevresinde medya terörü var. Çocuklar konu mankeni yapılıyor. Okulda öğretmen olmadığıyla ilgili haberler yalan.'' diye konuştu. Milli Eğitim Bakanlığı'nda düzenlenen bir programa katılan Çelik, Şemdinli'ye bağlı Aktütün karakoluna yönelik terörist saldırının ardından Aktütün köyündeki okulda eğitim verilemediğine yönelik haberler çıkmasına sert tepki gösterdi. Köyde çocukların kullanılarak haber yapıldığını söyleyen Bakan Çelik, ''Bu haberler yalan, köyde öğretmen bulunmaktadır'' diyerek söz konusu haberleri yalanladı. (CİHAN) Samanyoluhaber.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() banada çok düzmece gelmişti...orda o sileahın ne işi vardı...
ya çocukları kullanmak ne kadar doğru...yazık valla utanıyorum bu ülkenin haber hevesinden...(tabi onlara göre haber ..bana göre rezalet) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Evet ya hele de o mermiyi eline alıp bizim kalemimiz bu diyen (dedirtilen) çocukla yaptıkları haber çok cansıkıcıydı,yani o insanları neden böyle saçma haberlerine alet ediyolar anlamıyorum! Asıl cehalet bu bence...:angry:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hala uğur dündar savunma yapıyor yaa ... ya sen bu halkı bu kadar mı aptal zannediyorsun.Resmen tiyatro yaptınız orda bunu herkes anladı...Tövbe Tövbe:angry::angry:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Uğur Dündarı gördünüz mü dudakları titriyordu güya ağlayacaktı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Oraya masa koymuşlar. Masanın üstüne mermi. Çocuk masadan alıyor mermiyi. Bu bizim kalemimiz filan diyor. Ve bu tiyatro gösterisine milleti inandırmaya çalışıyorlar. Yazık günah yahu! Hiç mi utanma yok sizde? Ufacık çocuğu bile alet ediyorsunuz çirkin oyununuza.
Yalnız benim haberde dikkatimi çeken tek şey vardı. O da vekil öğretmen. adam Türkçe'yi konuşamıyor. Bunun ders vermesi sağlıklı değil bence. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() yaa kardeşim damdan düşer gibi hakarete başlama biz keriz miyiz halk aptal mı ordaki tiyatroyu görmedin mi saf mısın sen yaa Çıkar şu at gözlüklerini beee.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|