AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-09-2008, 20:01   #1
Kullanıcı Adı
güliş
Standart Bakan Çelik Son Noktayı Koydu
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ''Aktütün'de öğretmen olmadığı için eğitim verilemediği'' şeklinde basında çıkan haberlere sert tepki verdi.

Aktütün'de medya terörü yaşandığını söyleyen Bakan Çelik, ''Aktütün'de okulun çevresinde medya terörü var. Çocuklar konu mankeni yapılıyor. Okulda öğretmen olmadığıyla ilgili haberler yalan.'' diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda düzenlenen bir programa katılan Çelik, Şemdinli'ye bağlı Aktütün karakoluna yönelik terörist saldırının ardından Aktütün köyündeki okulda eğitim verilemediğine yönelik haberler çıkmasına sert tepki gösterdi. Köyde çocukların kullanılarak haber yapıldığını söyleyen Bakan Çelik, ''Bu haberler yalan, köyde öğretmen bulunmaktadır'' diyerek söz konusu haberleri yalanladı.

(CİHAN)

Samanyoluhaber.com

güliş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-09-2008, 21:28   #2
Kullanıcı Adı
Beritan
banada çok düzmece gelmişti...orda o sileahın ne işi vardı...
ya çocukları kullanmak ne kadar doğru...yazık valla utanıyorum bu ülkenin haber hevesinden...(tabi onlara göre haber ..bana göre rezalet)
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2008, 21:40   #3
Kullanıcı Adı
güliş
Evet ya hele de o mermiyi eline alıp bizim kalemimiz bu diyen (dedirtilen) çocukla yaptıkları haber çok cansıkıcıydı,yani o insanları neden böyle saçma haberlerine alet ediyolar anlamıyorum! Asıl cehalet bu bence...:angry:
Alt 10-09-2008, 21:43   #4
Kullanıcı Adı
çilik
Hala uğur dündar savunma yapıyor yaa ... ya sen bu halkı bu kadar mı aptal zannediyorsun.Resmen tiyatro yaptınız orda bunu herkes anladı...Tövbe Tövbe:angry::angry:
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2008, 22:10   #5
Kullanıcı Adı
güliş
Uğur Dündarı gördünüz mü dudakları titriyordu güya ağlayacaktı
Alt 10-09-2008, 22:11   #6
Kullanıcı Adı
çilik
Alıntı:
güliş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Uğur Dündarı gördünüz mü dudakları titriyordu güya ağlayacaktı
ayy evet ne güldümm:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Alt 10-09-2008, 22:17   #7
Kullanıcı Adı
Eşref
Oraya masa koymuşlar. Masanın üstüne mermi. Çocuk masadan alıyor mermiyi. Bu bizim kalemimiz filan diyor. Ve bu tiyatro gösterisine milleti inandırmaya çalışıyorlar. Yazık günah yahu! Hiç mi utanma yok sizde? Ufacık çocuğu bile alet ediyorsunuz çirkin oyununuza.

Yalnız benim haberde dikkatimi çeken tek şey vardı. O da vekil öğretmen. adam Türkçe'yi konuşamıyor. Bunun ders vermesi sağlıklı değil bence.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2008, 22:18   #8
Kullanıcı Adı
gelecek
Alıntı:
çilik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ayy evet ne güldümm:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
siz kendiniz gülün az kaldı sayın ugur dündar sizi herşeyi gösterdi yazık o ögrencilere hemen akpli bakanı koruyum akpli ya hata yapmaz bırakın bu işleri yalancılar haysiyetsiz bakan yalan çokda güzel söyluyor
gelecek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2008, 22:20   #9
Kullanıcı Adı
çilik
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oraya masa koymuşlar. Masanın üstüne mermi. Çocuk masadan alıyor mermiyi. Bu bizim kalemimiz filan diyor. Ve bu tiyatro gösterisine milleti inandırmaya çalışıyorlar. Yazık günah yahu! Hiç mi utanma yok sizde? Ufacık çocuğu bile alet ediyorsunuz çirkin oyununuza.

Yalnız benim haberde dikkatimi çeken tek şey vardı. O da vekil öğretmen. adam Türkçe'yi konuşamıyor. Bunun ders vermesi sağlıklı değil bence.
Sana bu konuda katılıyorum eşref ama galiba bu terörden dolayı bir dağılma söz konusu oldu öğretmenler gelmek istemiyor kanımca korkudan.yada bırakıp kaçıyorlar.çünkü bizim köyde bile öğretmenler duramıyormuş bırakıp kaçıyorlarmış.yani bunun tek suçlusu h.çelik değildir..
Alt 10-09-2008, 22:27   #10
Kullanıcı Adı
çilik
Alıntı:
gelecek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
siz kendiniz gülün az kaldı sayın ugur dündar sizi herşeyi gösterdi yazık o ögrencilere hemen akpli bakanı koruyum akpli ya hata yapmaz bırakın bu işleri yalancılar haysiyetsiz bakan yalan çokda güzel söyluyor
yaa kardeşim damdan düşer gibi hakarete başlama biz keriz miyiz halk aptal mı ordaki tiyatroyu görmedin mi saf mısın sen yaa Çıkar şu at gözlüklerini beee.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)