Alıntı:
aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı
ab ye girdiğimizde bu dediğiniz askerin despot tutumu bitecekmi...zannetmem...evrensel değerlerde buluşturmak demişsiniz...benim ab yle her hangi bir değerim eşleşemez....
|
Devlet yönetimi ve sahip olunan yasa düzeneklerinin insani ve farklı boyutlara olan hoşgörünün yayılması her dönem bir kademe daha atlıyorsa ki atlıyor bunun bariz bir gerçeği eskiden bir uzman cavuşu bile sorgulamada aciz kalan devlet sivil otoritesi bu gün üst rütbeleri bile sorgulama fırsatı bize sunuyorsa , bunun yanında bir çok insani biilince ulaşmanın her soyut kazanımı dayatılan kriterler nazarı ile oluyorsa bundan soyutlanmak kimin haddine olur. sizin Ab ile hiç bir değerinizi eşleşmesin kendi bireysel yaşamınızın doğrularını tek bedene sıkıştırın efendim yanız devlet yönetimi adına bir çok evrensel normlar o kapıda , içerdeki despot yapılaşmadan nice müslüman ve halkımız geçmişte acı cekmiştir bu acıların önünü emin olun ab kriterleri belirliyor ne zaman bunun farkında olacaksınız bilmiyorum , ben ab sevmiyorum onlar ile bir arada olmak istemiyorum yalnız despot ve devletin içine sinmiş her tür cete vari anlayıştan sıyrılmak demokrasinin selametine ulaşmak için mutlak yok AB unutmayalım lütfen