AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-15-2008, 11:26   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart 'Florya'nın çaycısı değilim ki yönetime hesap vereyim'
Görevine son verilen Ümit Davala'dan FANATİK'e çarpıcı açıklamalar...

“Tesislere girip çıkarken kart mı basacaktım? Ben bir tek adama hesap veririm, o da Michael Skibbe. Çünkü bu kulübün ne çaycısı ne de muhasebecisiyim.”
Skibbe uçağa bindi ve...
Tarih 10 Ekim 2008 Cuma... Galatasaray Yönetimi, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla, teknik direktör Michael Skibbe’nin yardımcıları Ümit Davala ile Edwin Boekamp’ın görevlerine son verdi. 1 gün önce Boekamp ve Davala ile CeBİT fuarını ziyaret eden, açıklamanın yapıldığı saatlerde ise Düsseldorf’a giden uçakta bulunan Skibbe, iki antrenörü hakkında alınan bu kararı, FANATİK’ten öğrenmişti.

‘En çok kalan hoca bendim’
Yıllarca ter döktüğü Galatasaray’a, Milli maçlar nedeniyle Süper Lig’e verilen arada veda eden Ümit Davala, bu konudaki suskunluğunu sadece FANATİK için bozdu. İşte noktasına virgülüne dokunmadan Ümit Davala’nın isyanı: “Florya Metin Oktay Tesisleri’nde hoca olarak en fazla kalan bendim. Bunu herkese sorabilirsiniz. Bunları konuşmak bile istemiyorum, ancak ‘işime özen göstermediğim için gönderildiğim’ dedikoduları can sıkıyor.”

‘3 haftada ne değişti Başkan’
“Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Süper Lig’in üçüncü haftasına kadar hep aynı şeyleri söylüyordu. ‘Biz seninle en az 4-5 sene daha çalışacağız’ diyordu. Peki, 3 haftada ne değişti? Ben ya da bir başka teknik heyet sorumlusu, Florya’ya girerken ve çıkarken kart mı bastıracağız? Ben, sadece bir tek adama hesap veririm, o da Michael Skibbe... Çünkü Florya’nın çaycısı ya da muhasebecisi değilim ki, yönetime hesap vereyim...”

‘Hiç kimse aptal değil...’
“Skibbe’nin kalması normal. Biz gönderildikten sonra bile kimse kendisini aramamış, 1 kez telefonu çalmamış. Kimse aptal değil. Ne yapmaya çalıştıkları belli; Skibbe’nin niye hâlâ orada durduğu da. Kimse, bizim arkamızda durmadığını düşünmesin. Taraftarı hiç hesaba katmıyorlar. Onların tepkilerine baksınlar. Birikimlerimi Galatasaray’a vermek istiyordum, ama bu herhalde ertelendi.”





fanatik

 

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım