![]() |
#191 |
![]() Peki kendisi Çağlayan meydanında miting yaparken, aynı sırada Kazlıçeşme'deki Akparti mitingine katılan insanlara bizansın çocukları demesini hangi mantıkla açıklayacaksınız çok merak ediyorum. Kabul etmeliyiz ki Erbakan Hoca'nın bazı yanlış cümleleri var.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
![]() Alıntı:
gelelim akp ye verilen oylarin siyonizme gitmesi olayina,soruyorum Abd nin Büyük ortadogu Projesine yani Büyük israil projesine destek veren akp abd ve israil ile isbirligi icinde olan bir partiye oy vermek dolayisiyla siyonizme gitmiyormu Cehenneme bilet almak konusuna gelince yukarida belirtmis oldugumuz gibi akp nin siyonizme hizmet etmesi,ve kendisi gibi hizmet edenlerin ülkelerindeki Cehennem haline gelmesini türkiyenin de o duruma düsmesini kast etti |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
![]() hipermuhafazakar Kardeşim;
Almış olduğunuz küpürler hocanın söylemiş olduğunu göstermez.Zaman gazetesinin seçimlerde nasıl davrandığını çok iyi biliyoruz.SEÇİM ZAMANINDA Zaman gazetesinin milli görüşe davranışı kartelin milli görüşe davranışı arasında fark yoktu. Erbakan hoca cehennemlik sözünü gerçek manada kullanmamıştır.Bir yerde yangın olduğunda çoğu kişi aynen cehenneme dönmüş diyoruz.Ancak gerçek cehennemden bahsetmiyoruz.Hocamıda böyle kelime kullanmıştır.Yoksa hoca milleti gerçek cehenneme gider manasında diyecek birisi değil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
![]() Eh, büyüklerin küçüklerini azarlaması, bazen de birazcık ileri gitmesi normaldir..
Hoca bitanedir .. (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
![]() Alıntı:
yorumunu hiç cümle katmadan alıntılamak düşüyor sanki bana... (tam katılmasam da tam katılarak!) Konu FarukARSLAN. tarafından (10-16-2008 Saat 03:49 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
![]() evet diyorum, bu laf nereye çekersen uzar yani Hoca'ya ne temelli yüklenmek ne de oluruna bırakmak olur bu söz karşısında..
ama en son yaş haddinden cezasının kaldırıldığında bir teşekkürü ve sonrasında Milli Görüşe çağrısı vardı.. Yani hocaya çıkış yapamayız hani ezik kalmayız ama aslımızıda bilmemiz lazım. Örnek ne kadar yerini tutar bilmiyorum ama; Sultan 2. Murad oğlu şehzade Mehmed çok yaramaz ve derslerine çalışmadığı için özel olarak Molla Gürani'yi muallim olarak verir başına.. Molla Gürani'nin şehzadeyi dövdüğü çok sefer de azarlayarak bazı şeyleri anlattığı yazılıdır tarih kitaplarımızda. Ve o unla harmanlanan şehzade bir gün sultan olup, asırlara meydan okumuş Bizansı dize getirip, İstanbul'u fethetmiştir ... Konu FarukARSLAN. tarafından (10-16-2008 Saat 03:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
![]() Alıntı:
Not: İnanıyorum ki ben ve benim gibi Milli Görüşten gelen AKPARTİLİ kardeşlerim Erbakan Hocamız konusunda hassastır. Unutmadan sakın yanlış anlamayın. Başbakanımız gönül adamı, Recep Tayyip ERDOĞAN neyse Erbakan Hocamızda aynıdır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
![]() Hatırlarsanız Erbakan hoca belediye secimlerinden önce Melih gökçek le Recep Tayyip Erdoğanı iki yanına alıp kafalarını okşayarak 'bunların kafaları tıkır tıkır calışıyoor' demişti Allah Erbakan hocadan razı olsun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|