AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-20-2008, 18:06   #1
Kullanıcı Adı
MILLI DAVA
Thumbs down Pankart kavgası
Şaban Aydın, "Gerçekleri söylüyoruz"
Pankart kavgası

İlginç sloganlı pankartlarla her zaman dikkat çeken Saadet Partisi, elektrik zamlarıyla ilgili yaptığı pankartla yine dikkatleri üzerine çekti.

Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı’nın ilçe genelinde astığı pankartların Bahçelievler Belediyesi tarafından anında indirilmesine İlçe Başkanı Şaban Aydın tepki gösterdi.

Fetih Caddesi’nde asılan Saadet Partisi pankartlarının Bahçelievler Belediyesi personeli tarafından indirilmesine, partililer büyük tepki gösterildi. Belediye personeli ile partililerin tartışmasının büyümemesini ilçe başkanı Şaban Aydın önledi.

Gerçekleri söylememizden neden rahatsız oluyorlar diyen Şaban Aydın, gazetemize şunları söyledi:
“İl genelinde yapılan bir organizasyon. İstanbul’un tüm ilçelerine takıldı. Bütün siyasi partilerin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının asmış olduğu yerlere astık. Sanki bütün Ak Partili belediyeler anlaşmış gibi, büyük bir kısmı ilk iki saat içinde belediye işçileri ve zabıtalar tarafından indirildi. Bu pankartlardan rahatsız oldular.

Partililerimizin, afişleri indirenlere yapacakları müdahaleden korkuyorum. Elektriğe yıl başından bu yana üç kere zam yapıldı. Bu son zam yürürlüğe girerse %65 civarında zam yapılmış olacak. Bu bu kadarla kalmayacak.

Çünkü otomatiğe bağlandı. Bu doğalgazda da, akaryakıtta da aynı. Bu zamlardan sanayici, vatandaş rahatsız. Döviz yükseldiği zaman yükseldiği kadar zam yapıyorsunuz, düştüğü zaman, düştüğü kadar indirmiyorsunuz. Bu adamların yaptığı iş istihdamdan, üretimden, kazançtan toplayabildikleri vergiler sınırlı.

Ülkede bütçe açık olduğu için, bu tür bütçe açıklarını ya zam yaparak yada vergi koyarak kapatacaksınız. Direk vergi koydukları zaman sıkıntı oluyor. Onun yerine bu tür zamları yapıyorlar. Biz de sanayicinin, üreten kişinin, fakir fukaranın sıkıntısını böyle bir pankartla dile getirince, rahatsız oldular.

İşin garip tarafı bizim partinin terör pankartları da söküldü. Terör pankartları da onlara dokunuyor, tabi. Medya ve televizyonlar bize yer vermiyor. Pankartlarla sesimizi duyuruyoruz.”

Haberle İlgili Resimler:

http://www.gazete365.com/haber_resim/1375_1.jpg

http://www.gazete365.com/haber_resim/1375_2.jpg

http://www.gazete365.com/haber_resim/1375_3.jpg

Kaynak: http://www.gazete365.com/index.php?s...goster&id=1375

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-20-2008, 18:14   #2
Kullanıcı Adı
meleken
haydi saadet kim tutur seni sendn nefrret ediyorum ama akp bölmeye devam:yehoo:
meleken isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2008, 18:21   #3
Kullanıcı Adı
MILLI DAVA
Alıntı:
meleken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haydi saadet kim tutur seni sendn nefrret ediyorum ama akp bölmeye devam:yehoo:

Sen kimsin de benden Nefret ediyorun Bir

Benim amacim akp yi bölmeye calismak degil gercekleri Paylasmak Iki

Yorumunu paylas Üc
Alt 10-20-2008, 18:24   #4
Kullanıcı Adı
meleken
Alıntı:
görmek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen kimsin de benden nefret ediyorun bir

benim amacim akp yi bölmeye calismak degil gercekleri paylasmak ıki

yorumunu paylas üc
bende yorum yapıyorum saadet nefret ederim ama akp bölen bu güzel habeler haydi sp kim tuttar seni:p:
Alt 10-20-2008, 18:31   #5
Kullanıcı Adı
MILLI DAVA
Tekrarliyorum isim bölmekle olmaz, Millet gercekleri Gördükten sonra hayirlisi neyse o olur,

Ne kadar olsada Engel olsun akp taraftari Belediyeler sirtimiza ,Arabalara takar yine pess etmeyiz bunu bilsinler bunun icin de özel Avrupadan gelecegim

Gecmis Chp/Shp/DSp belediyeler bile sizin bu yaptiginizi yapmadi

Gerceklerden korkmak diye buna derler
Alt 10-20-2008, 18:38   #6
Kullanıcı Adı
meleken
Alıntı:
tekrarliyorum isim bölmekle olmaz, millet gercekleri gördükten sonra hayirlisi neyse o olur,

ne kadar olsada engel olsun akp taraftari belediyeler sirtimiza ,arabalara takar yine pess etmeyiz bunu bilsinler bunun icin de özel avrupadan gelecegim

gecmis chp/shp/dsp belediyeler bile sizin bu yaptiginizi yapmadi

gerceklerden korkmak diye buna derler
hayır akp gibi mikrop partinin tepeimizden gitmesi icin herşe yapılır gerekirse sp destek verilip allah korkosu olnlar yalan soylemez ama akp yaptıgı herşeyi gecti yeter diyoruz cumhuriyet kazanacak
Alt 10-20-2008, 18:47   #7
Kullanıcı Adı
MILLI DAVA
kardesim sen neycisin söyle de rengini bilelim
Alt 10-20-2008, 18:55   #8
Kullanıcı Adı
meleken
Alıntı:
kardesim sen neycisin söyle de rengini bilelim
akp gibi yalancılar demokrasi arac olarak goren bir partiyi yıkımı kolaylaştırmak icin her turlu olusumda vardım gozune baka baka yalan atanlar hesabını kopkler gibi verecklerdir sp destek olun

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)