AK Gençliğin Buluşma Noktası
Mizah - Komedi AK Parti Forum, Mizah - Komedi içeriklerimiz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-18-2008, 20:34   #1
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart Forum TİPLEMELERİ ...siz hangisisiniz?
Forum TİPLEMELERİ
FORUM ŞAİRLERİ

En sık rastlanan tiplerdendir. Şiir topiklerine yazıp giden cinsleri zararsızdır, lakin olayı üslup haline getirenler çok fenadır. “Hükümsüz kalmış ruhun senfonisi” gibi tamlamalar kullanır.

ÖĞRETEN ADAMLAR

Misyon sahibi arkadaşlardır. Herşeyi bilirler ve sormasanız bile öğretirler. Onlara göre kurtarılmak istememenizi idrak edemezler. Yeterli ilgi ve alakayı göstermezseniz küserler. Soru sordukları görülmemiştir.


"YARDIM EDİN" CİLER

Forum sakinlerini arama motoru yerine kullanırlar. Takıldıkları konuyu araştırmak yerine sorup hazır cevap almayı tercih ederler. İstediği cevabı vermezseniz bozulurlar.


SEVGİ İNSANLARI:

Forum şairleri kadar sık görülen tiplerdir, zaten genellikle bünyelerinde ikisini birlikte barındırırlar. Sevgide sınır tanımazlar.
Börtüyü, böceği, insani, kanapeyi, güneş ışığını, cocuklari, telefon sarjörünü filan ayrim yapmaksızın severler. Sevgileri yüreklerinden kopar, enginlere sığmaz taşar.
En tahammül edilmedikleri şey sevilmemeleridir. Böyle durumlarda bir kaç tane nick alıp ilk nick,e yönelik hayranlık ve sevgi cümleleri kurduranlara bile rastlanır.

FORUM ASABİLERİ:

Çatacak eleman aramak üzere internete girmiş, site site dolaşmış, Stem, hır gür gargara dolu insanlardır. Bazan bazı başlıklara sırf imzalarını atıp çıkarlar. Maksat asabiyat yapmaktır. Damarlarındaki asabiyet yetmediğinde, öyle abuk subuk yorumlarla taciz atışı yaparlar.

İMLA ZABİTLERİ

Ömürlerinin kırk senesini birilerinin kendilerinin yanlışını düzeltip durması durduk yerde olmasa da, bir maraz bırakmıştır vatandaşlarımızda. İyilikten doğmamıştır anlayacağınız bu mazarat. Her neyse, "histeri ingilizceden dilimize geçmiştir, isteri fransızcadan..." gibi söylemlerle kendilerini bile çileden çıkarabilir bunlar. (bakınız tırnaklarının içinde özel isimleri büyük harfle yazmayabilirler, apostrofla ayırmayabilirler, çok biliyorlar ya, dediklerini yapacaksınız, yaptıklarını yahut yazdıklarını değil.)

FORUM NİHAYETÇİLERİ:

Her çıkışın bir inişi, her başlangıcın bir sonucu var diyerekten hayatı bu basit felsefe tadında yaşayangellerdendir kendileri. Olaylara, forumda yazılanlara hep sonundan bakarlar, ki bunlara bu durumda "kaçacağı dem saklanacakları tutangiller" bile diyebiliriz.
Bakalım sık sık hangi aforizmalarla hafsalamıza tavan yaptırıyorlarmış: "İyi hoş diyorsun da, sonuçta bu laflar bana bir şey kazandırmıyor ki", "bize laf değil pizza lazım", "bu başlığı ben sonlandırırım abi, kimse yazmasın, moderatöööööööööööör moderatööööööööööör, kilitler misin anacım şurayı, bozuyorlar sonuç bölümümü"...



FORUM İTİRAZCILARI:

Aslında bunlar sırf foruma değil, hayata hayati mahkemesinin "itiraz makamı" olarak bakarlar. O cihetle "öyle olmaz, sen öyle demişsin ama, otoriteler böyle diyor" gibisinden hışımla ve herkesten önce kendine hasar verici bir şekilde başlıklara girerler. Girerler de, bir türlü çıkamazlar doğrusu.


FORUM HAYRETÇİLERİ:

Aslında kendileri hayret birer mevzudur lakin, yüzeysel bir şekilde incelemek icabeder kendilerini. Bunlar sanki ömr-ü hayatlarında sizin azevvel yazdığınız hadisenin bir benzerini yaşamamışlar gibi (yaşamamışlardır, oksijen sarfiyatı bunlar, zaten "bir sayfa okudum, hayatım altüst oldu" bilem diyebilirler, boşturlar) hiç tahmin etmediğiniz hararette hayret ederler mevzuya.


FORUMUN KIRK YILDA BİRLERİ

Bunlar pek sık girmezler foruma. Girdiklerinde de bir müddet forma girme zorluğu çekerler. Çok eskilerden filan kalmış olabilirler. Antika muamelesi edilmesi caizdir bunlara.


İHTİLAF CEPHESİ

Muhtelif çap ve kalibrede, ibresini şaşırmış bir forum kitlesi oluşturur bu cephenin kalemşörleri. Kimi dem kendilerini "itlaf timi" ile karıştırırlar lakin bu karışıklığı fark yahut itiraf edemezler. Sıklıkla kullandıkları laf-ı güzaf: "ona öyle demezler, peynir ekmek yemezler", "ne yani oldu mu şimdi o, yakışmadı çabuk çıkar, değiştir değiştir" gibidir.




FORUM KİNAYECİLERİ

o narin ellerini bütünleyen o misli bulunmaz parnak uçlarıyla o misli bulunur klavyesine tıngırdatarak ifade ettiği üzere, kınama işlemini esef eşliğinde yürütür bunlar. Multitasking uzmanlarıdır bir yerde. O kadar çoklu işlemi birarada yürütmelerinin bağrısıra "maateessüf" lafını bir türlü imlâya uygun yazamaz bunlar. Bunlara forumun ilerleyen mademelerinde "mutasarrıf" değil, "mutasavvuf" değil, "müteessif" lik mazbatası hedaye edilir.
Sıklıkla kıllandıkları durumlar (aman işte kullandıkları kelamlar): "esefle kınıyorum", "üzülerek belirtiyorum ki, bu server üç vakte kadar göçecek"... vs gibidir.


Siz hangisisiniz ?
alıntı

 

Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-20-2008, 21:02   #2
Kullanıcı Adı
çilik
Standart
Bİlmem BEn kimim Ama KAdim BAşkan KEsin İMLA TAKİPCİSİDİR
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-21-2008, 00:39   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart
Uyduramadım kendime bişe..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım