![]() |
#1 |
![]() Mülakatta kalp rahatsızlığı çekmiş!
21 Ekim 2008 09:44 Fethullah Gülen’in 'Green Card' başvurusunun ardından FBI tarafından iki kez mülakata alındığı ortaya çıktı. ABD’de sürekli oturmasını mümkün kılacak Green Card talebi uzun bir hukuk mücadelesinin ardından kabul edilen Fethullah Gülen’in, başvuru sürecinde ABD Göçmen Bürosu tarafından 2003 ve 2006 yıllarında, iki kez mülakata alındığı ortaya çıktı. Kamuya açık hale gelen belgelere göre, Gülen 2006 yılındaki mülakatta “kardeşlerini ve aile fertlerini görmek için son bir kez Türkiye’yi gitmek istediğini” söylüyor. Pennsylvania’daki mahkemenin geçen hafta tamamladığı dava sonucunda kamuya açık hale gelen ABD Göçmen Bürosu’nun “Gizli” ibareli iç yazışmalarında Gülen cemaatinin “karmaşık para ilişkileri ve siyasi etkisi” de değerlendiriliyor. Bu belgelerde, Gülen’le yemin ettirilerek yapılan ve videoya da kaydedilen mülakatlardan ayrıntılar da yer alıyor. "KARMAŞIK İLİŞKİLERİ BULUNUYOR" Raporda yer alan bilgilerden, ABD Göçmen Bürosu’nun yerel güvenlik görevlilerinden 2006 yılında Gülen’in kaldığı Altın Nesil Öğrenci Derneği’ne gelen gidenler hakkında bilgi aldığı da ortaya çıkıyor. Göçmenlik Hizmetleri Bürosu, “Gülen, resmi bir yapı olmadığı konusunda defalarca ABD ve Türk yetkililerin iddialarını yalanladı. Bu tavrını 2006 ocak ayında verdiği ifadede de sürdürdü, ama internetteki belgeler, bir banka ve Gülen’in kabul ettiği bazı merkezler arasında karmaşık bir ilişki olduğunu gösteriyor” değerlendirmesinde bulunuluyor. Gülen’in İslamın barışçı yönüyle ilgilendiğini kaleme alan raportör, terör gruplarına eğitim verme ve cemaatin para ilişkileri konusunda yeterince soru soramadığını da şu sözlerle anlatıyor: "Gülen’e mal varlığı, banka hesapları, taraftarlarının satın aldığı gayrimenkuller ve kurdukları banka konusunu soramadım. Çünkü mülakatın bu kısmında Gülen, hafif bir kalp rahatsızlığı geçirdi ve doktoru Recep Gündoğan tarafından gözetim altına alındı. Mülakatın kalan bölümünü 20 dakikayla kısıtlamak zorunda kaldım. Terör grupları ve eğitim konularını da kalp rahatsızlığı nedeniyle soramadım." Haber 5
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Varlığı size kalp rahatsızlığından da beter zati..
Allah Fethullah Gülen'e uzun ömürler versin.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Fethullah Gülen neden ABD'de? Neden Türkiyeye gelmiyor?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Niye misafirlik davetinde mi? Kurdunuz planlarınızı değil mi gelince hangi başlıklar atılcak hangi iftiralar hangi çamurlar.. Ülke nasıl karıştırılcak.. Ülkenin vatandaşı, istediği zaman gelir.. Bize ilminden faydalanmak düşer . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Hangi plandan söz ediyorsun Allah aşkına? Bu ülkenin hayrına çalışan tüm insanlara saygımız var. Benimkisi sadece meraktı. Cevaplamak zorunda değilsiniz. Saygılar, |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
'' Fethullah Gülen neden ABD'de? Neden Türkiyeye gelmiyor? '' soru sordunuz. '' Ülkenin vatandaşı, istediği zaman gelir.. Bize ilminden faydalanmak düşer . '' cevap verdim. - Sorunuz sinsiceydi bir de yorum ekledim. '' Hangi plandan söz ediyorsun Allah aşkına? '' - Bilmem, hangi planınızdı bu bahsettiğim ?!.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Fetulah Gülen bey Ülkemize Dünyaya cok faydasi olmus insandir ,mesela Filistin ,Irak gibi Zulm gören insanlarin yaralarina ´´ Dinler arasi Diyalog ve ne yaparlarsa yapsinlar yine de Hosgörü´´ diyerek Bu ülkelerde biraz olsun Zulmün azalmasina Sebep olmustur eger farkindaysaniz artik hemen hemen Müslüman ülkelerde zulümler azalmistir buna kime borcluyuz ? Kim ne yaparsa ´´ Dinler arasi Diyalog ve ne yaparlarsa yapsinlar yine hosgörü diyerek Hiristiyan larin, Yahudilerin, ve her seferinde ödül veren Medyasini kalbinde taht kurmustur.
Gülen Hoca nin sayesinde Misyonerlik ilegal olmaktan destek verdigi Hükümet sayesinde imam hatiplere gelecek Rahiplerle legal olmustur. evet onun sayesinde Misyonerlik legal olarak Vatanimiza hizmet vermektedir. Türk olympiyatlari kurarak ayriza Tarihini Fetih söleni ile denk getirerek Dünyaya Maneviyattan daha önemli olan Türk dilini ögreterek sahneye cikarmistir ve Fetih sölenine yani maksati Maneviyat olan yillarca süre gelen sölene Rakip olmustur. Evet sonuc olarak Maneviyat Degil Türkcülük , Dinler arasi Diyalog ve onlar ne yaparlarsa yapsinlar Hosgörü Diyerek Papazlarin Yahudilerin Gönlünde taht kuran Gülen Hocaya Saygilaaaaar |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Nerden duydun veya gördün şu söylediklerini? ve bi dön bak bakalım konuyla en ufak bir alakası var mı yazdıklarının? Yahu alarmı kurulmuş saat gibi ezberlemişsiniz aynı şeyleri adı geçince dalıyorsunuz ne olduğunu bile okumadan şöle yapmış böyle yapmış.. Heh, dinler arası diyaloga takmış buda.. Sen kaç kitabını okudunda sadece diyalogdan bahsettiğini gördün.. Abilerin yanlış taktikler vermiş sana, konu olunca damlamayı öğretselerdi bari.. Görüntü ve mesaj kirliliği yapıyorsun.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|