09-28-2007, 01:25 | #11 |
..::Mükemmel Sözler::..
ne kadr cok ve hepsi güzel
|
|
10-22-2008, 20:25 | #12 |
GÜZEL SÖZLER
1) Satırlar arasında saklanan gülün kurumuş olduğuna bakma.Aslında o her gün taze çünkü o aşkın tek avukatı yeri gelir şahitlik yapar yeri gelir eleştirir.Ama en önemlisi aşka dair bütün mutluluklarını yaparaklarında taşır. Ve o gülün yaprakları düşerse AŞK BİTER... 2) Bir insanın yaşamından değerli bir şey yoksa o insanın yaşamasınında bir değeride yoktur... 3) Bir sevgili sevdiğine koşerken öğrencinin tersten tenefüse koştuğu gibi koşar... 4) Hep iyiler gelirse senin kapına ya kötüler nereye gitsin (MEVLANA) 5) Eğer bu mesajı silersen benden hoşlanıyorsun,eğer silmezsen beni istiyorsun,cevap verirsen ben çok ama çok seviyorsun,cevap vermesen bensiz yapamıyorsun.Hadi bakalım ne yapacaksın... 6) Bir insanın yaşı göze batacak bişey kalmadığında dikkat çeker... 7) Beni kimse sevmiyor diye sızlanmadan kendine iki soru sor önce; ben kendini seviyormuyum? ben sevilecek birimiyim?... 8) Paylaşmanın asletini hiç bir zaman benciliğin çirkinliğine tercih etme ve öyle bir arkadaş seçki kendine sen onun için ölümü düşünürken o senin için gözlerinden akan bir damla yaş ile intihar etsin... 9) Giysilerini kendilerinin en önemli yanı sananlar genelikle giysilerinden daha değerli olamazlar... 10) Elimde denizden çaldığım bir bidye var.Denize o kadar uzakki senle ben gibiyim ama aramızda bir fark o denize sen bana aitsin... 11) Geçen gün çiçekçinin önünden geçerken bir gül dikkatimi çekti.Dünyanın en güzeliyim bir taneyim diye bağırıyordu. O gülü aldım ama dünyanın bir tane olduğu için değil benim bir tanemi görsün utansın diye... 12) İnsanları tanıdım yıldızlar gibiydi hepsi gökteydi ama ben seni güneşim seçtim ve bin güneş için bin yıldızdan vazgeçtim... 13) Sokakta bir kız gördüm takıldı gözlerim gözlerine aşığım zannetti kendine halbuki ne bilsin benziyordu gözleri gözlerine... 14) Sevmekmi? HİÇ TATMADIM ya gülmek ÇOKTAN UNUTTUM yaşamak mı? BOŞVER aşk nemi? BÜYÜK BİR YALAN mutlukmu? İŞTE BU BENİM DÜNYA... 15) Delikanlık bile düzenin yengesi olmuş kıvırta kıvırta yürüyor 16) İnsanlar kırmızı güllerin peşinden koşarken ayakların altında ezilen papatyaların farkına varamazlar 17) Demli bir çay kokusunda gelirim yanına,belki bir yağmur olurum yağarım şehrine,belkide gözyaşı olur olurum süzülürüm yanaklarından ama hep yanında olurum bunu sakın unutma... 18) Kader insanları ancak yol kavşağına kadar taşır.O kavşakta hangi yola sapmasını sadece ve sadece insanlar kendileri seçer... 19) Kararı yürek verir ve o ne söylemek isterse diliniz kaçınmaz olarak onu söyler..., 20) Gece ayın doğuşunu izle ve yaklaşmak imkansız olduğunda sakın üzülme seyretmekle yetin tıpkı benim seni seyrettiğim gibi... 21) Bir gece gözlerin yıldızlara takılırsa,gözlerine baktığıma sakın unutma. Bir yaprak düşerse avuçlarına ellerimdir sakın bırakma... 22) Denizdeki sular kayalara neden çarpar bilirmisin? kayalar onları unutmasınlar diye. Sular her çarpasında tatlı bir anı bırakır kayalarda. Tıpkı senin bende bıraktığın sevgi gibi... 23) Yaşayanlar için umut her zaman vardır.Umutsuzluk ölüler içindir... 24) Sen benim bir tanemsin yok yok sen benim üç tanemsin.Biri canımdan çok sevdiğim sen,birde seni seven ben.Diğeride beli olacak eğer benimle evlenirsen... 25) Söyle BURSAYA senin kıymetini bilsin BURSA güzelse sebebi sensin.Nice dolu bu şehri alemde BURSA sultansa tacı sensin çünkü sen her şeye layıksın... 26) Bütün kızlar asker olsa,mini etek moda olsa ,ebru gündeş postam olsa yine isterim teskere.Harika avcı çavuş olsa manken demet içtima alsa banu alkan devriye atsa yine isterim teskere.Nalan ile yatak yapsak,ajda ile tüfek çatsak,petek ile nöbet tutsak yine isterim teskere... 27) Yaprak döken gençliğimin satır aralarında ismi tırnak içinde alınmış ve altı kırmızı ile çizilmiş suskunluğumun baş harfisin... 28) Asker nedir =460 gün uzunluğunda 15 ay gençliğinde tüfekle yatan düdükle kalkan çavuşun geri tepmesiyle subayın ileri itmesiyle traşla süslenen pilavla beslenen günüşte su kaynatmayan tek tek ve seri şekilde tokat yiyebilen bot ile kep arasına sıkıştırmış kişilere ASKER denir... 29) Gecemidir insanı hüzünlendiren yoksa insanmıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen (İLHAN GÜLKANAT _DEVREM ) 30) Öfkeni yaprakla yaz sonbaharda dökülsün,derdini rüzgara yaz estikçe uzaklara götürsün,ama sana olan sevgimi kalbine yazki attıkça beni hatırlayasın... 31) Size kafanız hükmediysa kralsınız.vücüdunuz hükmediyorsa kölesinsiniz. 32) Maphusta gün,çölde su,oruçta ekmek gibi özledim seni... 33) Aşk davaya benzer cefa çekmekte şahide şahit yoksa davayı kazanamasın ki (MEVLANA) 34) Dostlarına öyle yaşaki düşman olduğunda hakkında söylecek sözleri olmasın düşmanlarınla öyle yaşaki dost olduğunda yüzün kızırmasın... 35) Sevgi sevenlerin,özlem özleyenlerin,sevda çekenlerin,hayal çaresizlerin,yağmur bulutların ,çamur sokakların,mutluluk bu mesajı okuyanların... 36) Bir korkum vardı adı=ayrılık,iki damlagöz yaşım var adı=hüzün,bir geleceğim var adı=mutluluk,bir derdim var adı=yanlızlık,birde vaz geçemediğim biri var oda sensin. 37) Gözlerin(alev),sözlerin(bedel),varlığın(hayat),yok luğun(ölüm),sevgin(cennet),hasretin(cehennem),seni nle(mutluluk),sensizlik(sonumdur)... 38) Ettiğiniz her dua derdinize deva,hastalığınıza şifa,gözünüze nur,kalbinize huzur,geçmişlerinize rahmet,evinize bereket getirsin....................mübarek olsun. 39) Gözlerin rengi ve biçimi ne olursa olsun gözyaşları hep aynıdır... 40) Dünyada en feci şey;yanlızlık,en acı şey;ölüm,en üzüntülü şey;unutulmak,en soğuk söz;hayır,fakat en sıcak kelime OST en güzel dosta selamlar 41) Çakallar aleminde kurt isek zalim olmamızdandır,dost ve arkadaş isek delikanlı olmamızdandır hançer boğazımıza namlu kafamıza dayandığı halde biz dostlarımızı satmadık padişah kardeşi değiliz kardeşimiz için can veririz çünkü kardeşler mecburi kardeştir ama arkadaşlar seçilmiş kardeşleridir. 42) Dostluk gözyaşı değil akıp gitsin,mevsim değil zamanla bitsin,heves değil gelip geçsin dostluk ömür boyu değil ölümle bitsin,dostluk sozsuzluktur.emin ol sonsuzsun... 43) Yürek söz vermişse bizde sözden dönülmez,kalp kalbe gönül vermişse bizde sevgi inkar edilmez bizde gurur zedelenir ama sevgiye dostluğa aşka ihanet edilmez... 44) Kanatlar altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz yada bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz... 45) Adı=tütün_soyadı=sigara_baba adı=kök_ana adı=yaprak_cinsi=nikotin_görevi=kanser_adresi=insa n_durağı=dudak_sokağı=gırtlak_caddesi=bağırsak_ mahallesi= akciğer_kenti=ölüm_eşi=azrail_sonu=mezar... 46) Ne yana dönersen dön orada ALLAHI görürsün... 47) Kurşunlar hep evlatları bulur vurulan hep analar olur... (kınalı kuzular dizisi) 48) Bir ağaçtan bir milyon kibrit çıkar bir kibrit bir milyon ağacı yakar... 49) CAN BİR ZAMANLAR BENİM İÇİN NEFES ALMAKTI NEFES ALMADAN YAŞAYAMAZDIM BİRSÜRE SONRA CANIN KAN OLDUĞUNA İNANDIM DAMARLARIMDAN AKAN KAN OLMASA YAŞAYAMAZDIM DAHA SONRA DA CANIN YÜREĞİM OLDUĞU KANISINA VARDIM ATMASA YAŞAYAMAZDIM...! NEZAMAN Kİ BİR DAMLA GÖZ YAŞIM NEHRE DAMLADI İŞE OZAMAN FARKINA VARDIM; SEN OLMASAN YAŞAYAMAZDIM!!! CANIM CANDAMARIM DAMARIMDAN AKAN YÜREĞİME ULAŞAN, İÇİME ÇEKTİKÇE SENİ YAŞADIĞIMIN FARKINA VARDIRANSIN... CANIMSIN BİRİCİK MELEĞİM 50) Bugün armağan edersin yarın darma dağan edersin bazıları saçma gelebilri şimdiden özür dilerim... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|