08-28-2008, 08:25 | #1 |
YOBAZLAR TATTIRAVALLİSİ
YOBAZLAR TATTIRAVALLİSİ
Ülkemizde bugün aslında uzun yıllardır derinden derine var olan,fakat hiçbir zaman bugünkü kadar netleşmemiş bir cepheleşmenin varolduğu sanırım herkesin malumudur. Bu cepheleşmenin taraflarına geçmeden önce Ülkücü Hareketin bir kere kesinlikle bu iki cepheden de fersah fersah uzakta olduğunu ve bu tattiravallinin iki ucunda da asla ve asla yer almadığını,almayacağını ifade ederek yazımıza başlayalım. Bu mevcut cepheleşmenin malum olduğu üzere iki ucu vardır. Her iki cephede “istemezükçü” dür. Birbirlerini görmeye dahi tahammül edemezler. Ancak birbirlerinden beslenirler. Bir arada olmayı beceremezler,çünkü ortak paydaları yoktur. Ülkücü Hareket olarak Hukukun üstünlüğüne olan inancımız tamdır. Türkiye Cumhuriyetinin Laik olduğunu kabul ediyor ve bundan da asla ve asla rahatsız olmadığımızı ifade ediyoruz. İnsanların din ve vicdan hürriyetlerinin tam anlamıyla olmasına taraftarız. Bizler Türklüğümüzle,Müslümanlığımızla gurur duyuyoruz. Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu ve büyük önder M.Kemal Atatürk’e olan bağlılığımızı ve saygımızı ilan ediyoruz. Ne sahte Atatürkçüyüz,ne de takiyyeci din istismarcılarıyız. Bizler dindar ve Atatürk’e hayran Türk Milliyetçileriyiz. Ne “Ne Mutlu Türküm Diyene” demekten korkanlardanız,ne de “Laiklik Dinsizliktir” anlamına gelen uygulama ve eylemleriyle özdeşleşenlerdeniz. İslam’ı kendi tekellerinde görenlere de,Atatürkçülük adı altında İslam’a kin kusanlara da “Hadi Ordan “diyoruz. Gelelim bu Yobaz cephelere! İlk cephemiz hepinizin çok iyi bildiği bir cephe. Yıllardır “Şeriat Geliyor” eyyamıyla İslam’a saldırılar. Bunlara göre din öcüdür,hatta afyondur. Ama bunu dillendiremezler ve dolambaçlı yollarda İslam’a saldırılar. İslam gericiliktir ve gelişmeye de karşıdır bunlara göre. Ama işlerine gelince kendi adamlarının ağzından da fetva vermeyi de iyi bilirler. Yani bunların koca koca,ulema(!),akıl hocaları vardır. Neler neler yumurtlarlar bu akıl hocaları neler neler… Laikliği din haline getirdiklerini sanırız söylemeye bile gerek yok,Laikliği dahi anlayamadıkları her konuşmalarından bellidir bunların ve hiç de laik olmayan yaklaşımları savunurlar. Bunlara göre en büyük mesele başörtüsüdür. Başörtüsü diyemezler ve onun yerine hiç de alakası olmayan “Türban” lafını ortaya atmışlar ve akılları sıra İslam ile olan sorunlarını bu yoldan göreceklerdir. ”Türbana karşıyız” diyerek rahatlama içinde oldukları ortadadır. Hiçbir samimi inanmış Müslüman’ın “Türban” kelimesini başörtüsü yerine kullanacağına ihtimal vermiyoruz. Tek dertleri Üniversitelerde başörtüsünü görmemek ve bunu sağladıkları takdirde bir zafer kazanmayı hedeflemektir. Bunu da mevcut AKP iktidarı sayesinde kısmen de olsa kazanmışlardır maalesef. Başörtüsüne düşman olduklarını sanırım söylemeye gerek yok. Neymiş efendim Başörtüsü İslam’da yokmuş,sen din alimimisin ki işkembeden dolduruyorsun bre gafil! Bre densizler! Bunların tek sermayesi diğer cephenin dedikleri ve söyledikleridir. Onlar varsa bunlar rahatlarlar çünkü onlara malzeme çıkar. İslam ile olan sorunlarını çözemedikler taktirde bu ülküde yok olacakları ve güdüklüğe devam edecekleri ortadadır. Diğer cephemiz hepinizin de çok ama çok yakından tanıdığı bir cephe. Bunların zıplayıp durması uzun yıllara dayanır. Bunlara göre Laiklik dinsizliktir. Hatta bunlara göre din de elden gitmektedir. Cumhuriyete ,kazanımlarına ,kurucusu büyük önder Atatürk’e ,Türk Milliyetçiliğine topyekün karşıdırlar. İslam diye Arapçılığı ve örfünü ikame ederler. “Ne Mutlu Türküm Diyene” diyemezler ve gerekirse Humeyni’yi dahi övmekten çekinmezler. İslam Dini bunların tekelleri altındadır ve onlardan daha takva sahibi bulamazsınız. Tek Müslüman onlardır. Diğerleri ise “Patates Dininden”dirler. Burada üzücü olan nokta bunların defalarca gömlek değiştiriyoruz deyip takiyyeye devam etmelerine rağmen maalesef Türk Milletinin kanmakta olmasıdır. Türk Milletinin en hassas olan noktasını iyi analiz etmişler ve o noktadan saldırmaktadırlar. Birinci cephemizin de burada sorumluluğunu da gözlerden ırak tutmamakta fayda vardır. Ümidimiz Allah’ın izniyle Türk Milletinin en kısa zamanda bu tattiravellini taraflarını bertraf edeceğidir. Her iki cephenin de ortak olduğu noktalara gelince Türklük,Türk Milliyetçiliği,Ülkücü Hareket,Türkeş ve Ülkücüler olduğunu belirtelim.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-28-2008, 09:42 | #2 |
YOBAZLAR TATTIRAVALLİSİ
Hayırdır arkadaş savaşamı katıldın ? Cephe mephe ne iş anlayamadım.
Ama eminim şu uykulu vaktim geride kalıp ayık halim yerine geldiğinde sizin kutuplaşmaya davet çıkardığınızı,hatta dtplileri gibi ülkeyi cephe cephe bölmeye çalıştığınızı anlıcam.Bir cephede sözde Atatürkçü laikçiler,diğer cepede daha kimle olduğunu dahi bilmediğiniz ve saldırdığınız 'müslümanlar'. Yazıyı okudukça suçladığın kişilerin yapmış olduğu hatayı birebir yaptığını görüyorum. ''Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu ve büyük önder M.Kemal Atatürk’e olan bağlılığımızı ve saygımızı ilan ediyoruz.'' diyorsun ama ardından ''Atatürkçülük adı altında İslam’a kin kusanlara da “Hadi Ordan “diyoruz.'' diyorsun.Peki senin Atatürk'e olan bağlılığını nereden bilicez ? Ya sen de o suçladığın laikçiler gibi birisi isen ? Sonuçta onlarda senin gibi Atatürk'ü ağızlarından düşürmezler,hatta sizler gibi sürekli Atatürkçülükten bahederler ? Bizi 'arapçılıkla' suçlarlar,sende aynısını yapmaktasın. Bir yandan ''Bizler Türklüğümüzle,Müslümanlığımızla gurur duyuyoruz.'' diyorsun ama sonrasında bizlere ''İslam diye Arapçılığı ve örfünü ikame ederler.'' gibi abuk subuk cümle kuruyorsun.Bu 'arapçılık' lafını genellikle yazının ortasında bahsettiğin ve sözde Atatürkçü özünde din düşmanı dediğin laikçiler kullanır.Ve tabi ateist kesim,kemolar,kemler,devcikler vs.cikler.Ama sende onlar gibi davranıyorsun.Din düşmanı dediğin kişiler gibi davranmak doğrumudur ? Ben müslümanım,Türküm,bayrağını seven bir Türküm,Allah'a şükür 2 buçuk ay sonra asker olucam,vatana borcumuzdur dediğimiz görevimi yerine getircem.Samimiyetle ''elhamdirullah müslümanım'' diyenlede kardeşimdir,asla 'bu din bizim' demem ve demeyiz,bu dinin tüm insanoğluna ait olduğunu biliriz,çünkü biz peygamberimizi çok iyi bilmiş-okumuş ve hala okumakta olan insanlarız.Bunu yapan kişilere,en azından 'bana' (ne sizin gibi aşırı miliyetçiyim ne de laikçi bozuntusu,bu yüzden yazının sonunda bahsettiğin 'cephe'de kendimi buldum) böyle bir suçlamada bulunup için rahat olabiliyor mu ? Arapçılık nedir ? Peygamberin izinden gitmek midir ? Arapça öğrenmek midir ? Arap kınası yapmak mıdır ? Suudi Arabistan takımını tutmak mıdır ? Umreye gitmek midir ? Hacı olmak mıdır ? Arap olup çile çeken kardeşlerimize dua etmek midir ? Nedir bu arapçılık ? Anlatırsan sevinirim. Ben asla 'ne mutlu Türküm diyene' demem,diyenede saygı duyarım,'ne mutlu insanım' derim,'ne mutlu müslümanım' derim.Bunlar zaten Türklükle eş değerde benim için.Özellikle insan olmak,müslüman olup insan olmak.Kafirler 'Türküm' demiş ne fark eder ? Türk'ün özünde vardır inançlı olmak,inansız birisi Türk değildir asla. Atatürk'e karşı değilim.Günahımı aldın. Humeyni'yi severim,insanı sevmek ne zamandan beri suç olmuş ? Tanımadığın o güzel insana düşman olarak onun hakkına girmiş olmadın mı ? İslam dini hiç kimsenin tekeli altında değildir,bu söylem islama resmen hakarettir.Allah'a nasıl hesap vericeksin ? Tek müslüman ''elhamdirullah müslümanım'' diyenlerdir.İster sağcı olsun ister solcu,ister milli görüşçü olsun ister ak partili,ister Türk olsun ister Kürt,veya rus veya alman fark yaratmaz.Böyle bir iftirada bulundun,içi rahat olacak mı ? Patates dininden olanlar her zaman rengini gösterir,ya putun önünde secdeye yatarlar,ya dine hakret ederler,ya da abuksubuk işerde bulunurlar.Kaldı ki biz asla ''elhamdirullah müslümanım'' diyen 'karşı görüşlü' kişileri o pis yakıştırmayı yapmayız.Sonuçta insanları tek çatı altında toplayan tek değer islamdır,siyasi görüşler değil.Burada islamı 'patates dini' olarak adlandırdığının farkında değilsin sanırım. Töbeye davet ediyorum seni. İnsanların görüşü değişebilir,milli görüşün tutumunu herkes biliyor,buna başbakanımız son verip yeni parti kurarak daha güzel yarınlar için seçmenin karşısına geçti ve kazandı.Bir kez değil ikince kez kazandı.İnsanların görüş değiştirmesine alışmanız lazım,eski kafayla bir yere varılamaz.İnsanlar bunu gördüğü için devlet bahçeliyi iktidar yapmıyor (çok şükür).Bugün yarın bir ateist 'ben müslüman oldum' derse onun hala ateist olduğuna inancaksınız,Türk düşmanı bir yunanlı ''ben Türk dostu oldum artık' dediğinde onun hala Türk düşmanı olduğunu sanacaksınız,ben dahi başörtüsü düşmanıyken,şeriata küfür ederken hatamı anladım ve töbe mi ettim.Bunların olmasından doğal ne var ? Sizin tek yaptığınız aşırı milliyetçilik,bunun zararıda sizi partizan yapması,Atatürkçülük-müslümancılık oyunlarına girmeniz.İnsanın imanını Allah'tan başka hiç bir insan oğlu tartamaz,bu hakkı size Allah mı verdi ? Vahi mi indi ? Hz.Cebrail ile dost musun yoksa ? Mesih misin ? İftira atmak ne zamandan beri Türklüğe ve müslümanlığa sığar oldu ? Ne zamandan beri takım tutar gibi Atatürkçülük,müslümancılık oynuyorsunuz ? Ayıp. Peygamber efendimizin hayatını 1 kitapla okumak yetmez,ne kadar okursak okuyalım onun kısacık hayatını öğrenmek mümkün değil.Efendimiz o kısacık hayatında yüzyıllardır insanları aydınlatmış ve gelecektede aydınlatmaya devam edecek bir miras bıraktı.Bu yüzden 1-2 kitapla O güzel insanın hayatını okumak yetmez bize.O kısacık hayatta binlerce yıllık bilgi yatıyor,bu yüzden insanlara iftira atmadan önce peygamber efendimizi iyice bilmemiz lazım ki işte o zaman gönül rahatlılığı ile '''elhamdirullah müslümanım'' diyebilelim. Müslümanım diyen müslümana çamur atar olmuş. Allah ıslah etsin. |
|
08-29-2008, 13:25 | #3 |
YOBAZLAR TATTIRAVALLİSİ
Evet!
Cephelerden cevaplar gelmeye başladı. Güzel! Bu arad size hayırlı teskereler. Türklüğe yapacağınız hizmetiniz için şimdiden teşekkürler. Tanrı Türkü korusun Ve Yüceltsin. |
|
08-29-2008, 13:45 | #4 |
YOBAZLAR TATTIRAVALLİSİ
Bazı arkadaşlar doğan yayın grubunun argmanlarını kullanmaktadırlar sanırım. Ortada olmayan bir olayı varmış gibi lanse etmek neye delil acaba ! Şimdi söylemlerinizin hangisinin dayanağı var diye sorsam cevab veremezsiniz ! Akparti herzaman için ortak nokta olan duruşunu sergilemiştir . Gerek yurtiçi gerek yurtdışı ! Yurtiçinde alevilerin iftar programlarına katılımları,sadece chp'yle değil her partiyle ve her görüşle her fırsatta uzlaşı yapmaya çalışmaları,kişilerin özgürlüğü için yasalar çıkaran bir partiye uzlaşı yapmayıyor diyorsanız o da sizin bilgisizliğiniz derim ! Eğer ki uzlaşınız Ertuğrul ÖZKÖK ile aynı paralelde ise sizi kendinizle başbaşa bırakıyorum
Sıra Mhp 'ye gelince Türk'lük diyerek politka yapan ancak Türk'lüğe faydası olmayan ve ülkedeki diğer insanları yok sayan veya yok saymaya çalışarak ülkenin 3'te 1'ini tecrit eden bir zihniyete sahip olmanız tattiravalli'nin diğer ucunu ispatlar nitelikte ! Her fırsatta "Cephe" diyerek kendini çok çabuk ele veriyorsun . Ne diyeyim ALLAH(c.c) düşüncelerimize istikamet versin ! |
|
08-29-2008, 13:49 | #5 |
YOBAZLAR TATTIRAVALLİSİ
Evet...
Devam... Yazımızda AKP den bahsedildiğini sanmıyorum ama neden se AKP adına savubna yapılıyor. Buda ilginç... |
|
08-29-2008, 15:10 | #6 |
YOBAZLAR TATTIRAVALLİSİ
Ooo sen çok counter strike oynuyorsun sanırım,iyice cepheleşmeye gittin,silah olarak 4'ün 3'ünü alma sakın çok pahalı o silah Yakında hava sahasına girip it dalaşıda yaparsın :-X
Neyse. Eyvallah,eyvallah ama unutmamalısın ki cephe olarak tanımladıkların bizlerde müslümanız,bizlerde vatan görevini üstleniyoruz.Bu iki değeri paylaşan insanları 'cephe' olarak adlandırmak sizin ekmeğinize bal sürmez,tam aksine bu tür ayrımcılıklar yabancı güçlerin ekmeğine bal sürer,hatta elinizdeki ekmeğide kaparlar.Umarım bunun farkına varırsın,umarım müslümanlıkta 'onlar','bunlar' diye ayrımcılığın olmadığını öğrenirsin. Üye olduğun bir siteyi buldum,orada senin zihniyetindekiler dindar kesime ağır suçlamalarda bulunmakta.Müslümanım diyen bu kişilerin arasında bulunmamalı,bulunuyorsa dahi 'müslümanım' dediği için dindar kesime hakaret eden o yobazlara karşı çıkmalı.Tabi öncelikle kendini terbiye etmelisin. Son olarak tanrı diye birşey yok,ben böylebir kelimeyi sadece nişantaşında ve sosyetik yerlerde duyarım.Bizim için Allahu teala var,'Allahu teala' demeni öneririm. Allahu teala,ıslah etsin. |
|
08-29-2008, 15:32 | #7 |
YOBAZLAR TATTIRAVALLİSİ
Yazıyı güzel yazmışsınız. Sizede teşekkür ederim. Hüdaverdi arkadaşımızın verdiği cevapta çok güzel. Onada teşekkür ederim.
Ancak yanlış değerlendirme yapanlardansınız. Yani bunu aslında ben kafamdan söylüyorum sayılmaz. Seçim sonuçlarında gerçek değerlendirmeyi görmüş olduk. Bir ikincisi AK Parti bu dengede taraf değil. Yani aslında şu iki parti taraftır değildir yorumunu yapmamak gerek. Çünkü bu tip bir değerlendirme içinde olursak MHP de bir çok noktada taraf olacaktır. Bu arada AK Parti ile ilgili değerlendirmeleriniz yanlış tamamen bunuda hatırlatayım. Ve AK Partinin bu gibi taraflılıktan çıkar elde etmesi gibi bir tutumu olamaz. Olsaydı zaten 22 temmuzda bir ilk yaşanmazdı. Tek başına gelen bir hükümet ilk defa oylarını artırarak tekrar gelmezdi. Demekki AK Parti Taraflık peşinde değil, İnsanlık ve herkeze hizmet peşinde bir partidir. Yani aslında AK Partinin oylarını artırarak hükümet olmasının bir nedenide bu dengelerde taraf olmaktan ziyade hizmet etme gayesinde olmaktır. Zaten AK Parti 2002 seçimlerinden bu yana Türkiyede siyasetin zaminini değiştirmiştir. Siz biraz geride kalmışsınız. Türkiye artık eskisi gibi bir Türkiye değil. Siyaset öyle karalama ile olmuyor. Evet bu şekilde tutumlardan nemalanmak isteyenler olabiliyor tabiki. Hala var. CHP hala kavgadan nemalanmak istiyor ve bu çizgide gidiyor. Ama artık siyaset zemini değişti. Millet kavga eden değil hizmet eden siyasetçi istiyor. AK Parti siyasetini iyi analiz etmeniz dileğiyle... |
|
08-29-2008, 18:08 | #8 |
YOBAZLAR TATTIRAVALLİSİ
Güzel yaklaşımlar gelmeye başladı...
Devam... |
|
09-01-2008, 15:37 | #9 | |
YOBAZLAR TATTIRAVALLİSİ
Alıntı:
Devam... |
||
09-01-2008, 18:38 | #10 |
YOBAZLAR TATTIRAVALLİSİ
[quote=Hüdaverdi ]
Hayırdır arkadaş savaşamı katıldın ? Cephe mephe ne iş anlayamadım. Ama eminim şu uykulu vaktim geride kalıp ayık halim yerine geldiğinde sizin kutuplaşmaya davet çıkardığınızı,hatta dtplileri gibi ülkeyi cephe cephe bölmeye çalıştığınızı anlıcam.Bir cephede sözde Atatürkçü laikçiler,diğer cepede daha kimle olduğunu dahi bilmediğiniz ve saldırdığınız 'müslümanlar'. Yazıyı okudukça suçladığın kişilerin yapmış olduğu hatayı birebir yaptığını görüyorum. ''Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu ve büyük önder M.Kemal Atatürk’e olan bağlılığımızı ve saygımızı ilan ediyoruz.'' diyorsun ama ardından ''Atatürkçülük adı altında İslam’a kin kusanlara da “Hadi Ordan “diyoruz.'' diyorsun.Peki senin Atatürk'e olan bağlılığını nereden bilicez ? Ya sen de o suçladığın laikçiler gibi birisi isen ? Sonuçta onlarda senin gibi Atatürk'ü ağızlarından düşürmezler,hatta sizler gibi sürekli Atatürkçülükten bahederler ? Bizi 'arapçılıkla' suçlarlar,sende aynısını yapmaktasın. Bir yandan ''Bizler Türklüğümüzle,Müslümanlığımızla gurur duyuyoruz.'' diyorsun ama sonrasında bizlere ''İslam diye Arapçılığı ve örfünü ikame ederler.'' gibi abuk subuk cümle kuruyorsun.Bu 'arapçılık' lafını genellikle yazının ortasında bahsettiğin ve sözde Atatürkçü özünde din düşmanı dediğin laikçiler kullanır.Ve tabi ateist kesim,kemolar,kemler,devcikler vs.cikler.Ama sende onlar gibi davranıyorsun.Din düşmanı dediğin kişiler gibi davranmak doğrumudur ? Ben müslümanım,Türküm,bayrağını seven bir Türküm,Allah'a şükür 2 buçuk ay sonra asker olucam,vatana borcumuzdur dediğimiz görevimi yerine getircem.Samimiyetle ''elhamdirullah müslümanım'' diyenlede kardeşimdir,asla 'bu din bizim' demem ve demeyiz,bu dinin tüm insanoğluna ait olduğunu biliriz,çünkü biz peygamberimizi çok iyi bilmiş-okumuş ve hala okumakta olan insanlarız.Bunu yapan kişilere,en azından 'bana' (ne sizin gibi aşırı miliyetçiyim ne de laikçi bozuntusu,bu yüzden yazının sonunda bahsettiğin 'cephe'de kendimi buldum) böyle bir suçlamada bulunup için rahat olabiliyor mu ? Arapçılık nedir ? Peygamberin izinden gitmek midir ? Arapça öğrenmek midir ? Arap kınası yapmak mıdır ? Suudi Arabistan takımını tutmak mıdır ? Umreye gitmek midir ? Hacı olmak mıdır ? Arap olup çile çeken kardeşlerimize dua etmek midir ? Nedir bu arapçılık ? Anlatırsan sevinirim. Ben asla 'ne mutlu Türküm diyene' demem,diyenede saygı duyarım,'ne mutlu insanım' derim,'ne mutlu müslümanım' derim.Bunlar zaten Türklükle eş değerde benim için.Özellikle insan olmak,müslüman olup insan olmak.Kafirler 'Türküm' demiş ne fark eder ? Türk'ün özünde vardır inançlı olmak,inansız birisi Türk değildir asla. Atatürk'e karşı değilim.Günahımı aldın. Humeyni'yi severim,insanı sevmek ne zamandan beri suç olmuş ? Tanımadığın o güzel insana düşman olarak onun hakkına girmiş olmadın mı ? İslam dini hiç kimsenin tekeli altında değildir,bu söylem islama resmen hakarettir.Allah'a nasıl hesap vericeksin ? Tek müslüman ''elhamdirullah müslümanım'' diyenlerdir.İster sağcı olsun ister solcu,ister milli görüşçü olsun ister ak partili,ister Türk olsun ister Kürt,veya rus veya alman fark yaratmaz.Böyle bir iftirada bulundun,içi rahat olacak mı ? Patates dininden olanlar her zaman rengini gösterir,ya putun önünde secdeye yatarlar,ya dine hakret ederler,ya da abuksubuk işerde bulunurlar.Kaldı ki biz asla ''elhamdirullah müslümanım'' diyen 'karşı görüşlü' kişileri o pis yakıştırmayı yapmayız.Sonuçta insanları tek çatı altında toplayan tek değer islamdır,siyasi görüşler değil.Burada islamı 'patates dini' olarak adlandırdığının farkında değilsin sanırım. Töbeye davet ediyorum seni. İnsanların görüşü değişebilir,milli görüşün tutumunu herkes biliyor,buna başbakanımız son verip yeni parti kurarak daha güzel yarınlar için seçmenin karşısına geçti ve kazandı.Bir kez değil ikince kez kazandı.İnsanların görüş değiştirmesine alışmanız lazım,eski kafayla bir yere varılamaz.İnsanlar bunu gördüğü için devlet bahçeliyi iktidar yapmıyor (çok şükür).Bugün yarın bir ateist 'ben müslüman oldum' derse onun hala ateist olduğuna inancaksınız,Türk düşmanı bir yunanlı ''ben Türk dostu oldum artık' dediğinde onun hala Türk düşmanı olduğunu sanacaksınız,ben dahi başörtüsü düşmanıyken,şeriata küfür ederken hatamı anladım ve töbe mi ettim.Bunların olmasından doğal ne var ? Sizin tek yaptığınız aşırı milliyetçilik,bunun zararıda sizi partizan yapması,Atatürkçülük-müslümancılık oyunlarına girmeniz.İnsanın imanını Allah'tan başka hiç bir insan oğlu tartamaz,bu hakkı size Allah mı verdi ? Vahi mi indi ? Hz.Cebrail ile dost musun yoksa ? Mesih misin ? İftira atmak ne zamandan beri Türklüğe ve müslümanlığa sığar oldu ? Ne zamandan beri takım tutar gibi Atatürkçülük,müslümancılık oynuyorsunuz ? Ayıp. Peygamber efendimizin hayatını 1 kitapla okumak yetmez,ne kadar okursak okuyalım onun kısacık hayatını öğrenmek mümkün değil.Efendimiz o kısacık hayatında yüzyıllardır insanları aydınlatmış ve gelecektede aydınlatmaya devam edecek bir miras bıraktı.Bu yüzden 1-2 kitapla O güzel insanın hayatını okumak yetmez bize.O kısacık hayatta binlerce yıllık bilgi yatıyor,bu yüzden insanlara iftira atmadan önce peygamber efendimizi iyice bilmemiz lazım ki işte o zaman gönül rahatlılığı ile '''elhamdirullah müslümanım'' diyebilelim. Müslümanım diyen müslümana çamur atar olmuş. Allah ıslah etsin. gardaş kusura bakma ama senin kozenirin yazdıkları karşısında yazdığın bunca şeyle ne alakası var vallahi anlayamadım adamı aşırı faşist ilan etmişsin yok atatürkçülük müslümancılık oynuyor filan yazmışsın ayrıca kozenir hiç siyasete dokunmadan bulaşmadan bir yazı yazmış ama sen türk islam ülküsünü siyaset olarak algılamışsın üstüne üstlük akp propagandası içindesin insanlar değişebilirler diyorsun haklısın aslında dün israil ve yahudi,leri siyonist görenler bu gün onlarla askeri ve ekonomik işbirliği yapabilirler dün avrupa birliğini hristiyan kulübü diyenler bu gün ab sevdalısı olabilir ve başörtüsü özgürlüğünü o hristiyan kulübü ab den umabilirler dün şeyhlerin şıhların dizin dibinde oturanlar bu gün maocu leninci abd ci olabilirler dün çocuklarını işadamlarının burs verdsdiğini ve amerikada okutulduğunu söyleyenler bu gün gemiciklerle armatörlük yapabilirler bu gün 1 milyo0n müslüman kanını akıtanm abd askerleri için şükran sunabilirler onlara duacı olabilirler. Apo itine sayın şehitlerimize kelle diyebilirler bu gün birilerinin müslümanlığından şüphe duymadıklarını söyledikleri akp nin icraat lerinden sadece birkaçtanesidir müslümanlık buysa ben müslüman değilim Ha unutmadan insanlar dönüşüp değişebilirler dün söylediklerinin bu gün tam tersini söyleyebilirler hatta dün söylediklerini bu gün reddedebilirler müslüman insan sözünden emin olunan insandır helede bu insan bir milletin bir ulusun bir halkın yöneticisi ve namusundan haysiyetinden sorumluysa ona göre yaşamalı bu yazdıklarımın 1 tanesi yalansa allah beni kahrettsin |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|