10-23-2008, 05:06 | #31 | |
Alıntı:
'' ama sevinçten kına yakan insanları görünce moralim bozuluyor. ingilizin sevincine niye ortak oluyorlar. '' Siz hiç fener5çenin Türk yerine başka takımı tuttuğunu gördünüz mü? Bilmiyorum ama ben geçen elemelerde Türkiye- Norveç maçından önce fenerin en büyük taraftar sitesinde Norveçin kazanması adına bir çok yazı ve dilek gördüm.. Hatta buna karşı çıkanları sindirip siteden uzaklaştırıyorlardı.. Öyle ki bir üyenin öyle bir yorumu vardı ki gazete küpürlerine bile yansıdı.. Şimdi eğer 'Hayır ben görmedim-inanmıyorum öyle bişey olduğuna' derseniz. Bende Fener de Türkse, Üstü Kalsın, diyerek, hem o siteden hemde gazete küpüründen alıntı 2 fotoğrafı ayrı bir konu açarak ''Fenerbahçe Neden Sevilmez'' adıyla foruma ekleyeceğim . Evet, cevabınız.. ? |
||
10-27-2008, 21:57 | #32 |
Ben neleeeeerr neler hatırlıyorum Galatasaray avrupada oynarken açık açık ve yürekten Galatasarayın rakiplerini destekleyenleri...Mesela GS Arsenalle oynarken örneğini vermiş arkadaş...Biz UEFA finalini oynarken Kadıköy de fenerli taraftarlar yanyana dizilmişler ve üzerlerinde arsenalin her bir harfi vardı tişörtlerinde..Karşıdan bakınca A R S E N A L diye gözüküyordu, vallahide billahide.. Hatta bunun resimleride var arayan bulabilir...Daha neler neler gördüm ben...YANİ BU KADAR NEFRET ETTİRİRSEN BÖYLE ŞÖYLERLEDE KARŞILAŞIRSIN..O kadar
|
|
10-31-2008, 16:31 | #33 | |
Alıntı:
Yok, benim dediğim ap ayrı Ap açık Türkiye düşmanlığı.. Yaptılar bunu da yaptılar. Cevap gelse açıcam konu olarak.. Da bekliyorum!.. |
||
10-31-2008, 16:47 | #34 |
Olimpiakosu yendik tutmanız pek işe yaramadı
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|