AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Ak Parti'nin Diyarbakır Adayı Hangisi Olsun?
Uzun Süre RP'de Siyaset Yapan Altan TAN 1 9.09%
Cizre Eski Belediye Başkanı ve Eski Milletvekili Haşim HAŞİMİ 0 0%
Diyarbakır Eski Başkan Vekili Avukat Ömer Serdar KAPLAN 1 9.09%
Güneydoğu Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Şah İsmail BEDİRHANOĞLU 3 27.27%
Diyarbakırlı Popüler İlahiyatçı Nihat HATİPOĞLU 2 18.18%
Diğer...Lütfen Belirtiniz. 4 36.36%
Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 10-14-2008, 19:19   #21
Kullanıcı Adı
EniGma
o zaman Nihat Hocanın aday olmaması ve yapılmaması gerektiği kanaatini benim gibi sizlerde paylaşıyorsunuz...
Çünkü hoca bölgede sevilen sayılan bir isim olabilir ama
onun görevi halkı islami konularda elinden geldiğince aydınlatmaktır..
Belediye Başkanlığı Nihat Hocanın yapacağı bir iş değildir...
EniGma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-14-2008, 19:23   #22
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Evet, kesinlikle aynı fikirdeyim Nihat Hatipoğlu konusunda.
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-14-2008, 19:29   #23
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
EniGma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o zaman Nihat Hocanın aday olmaması ve yapılmaması gerektiği kanaatini benim gibi sizlerde paylaşıyorsunuz...
Çünkü hoca bölgede sevilen sayılan bir isim olabilir ama
onun görevi halkı islami konularda elinden geldiğince aydınlatmaktır..
Belediye Başkanlığı Nihat Hocanın yapacağı bir iş değildir...

kesinlikle haklısın. nihat hatipoğlu'nun d.bakır gibi bir şehirde belediye başkanlığı yapabilecegini sanmıyorum. ya da kukla olur, başkası yönetir şehri ama kağıt üstünde Nihat hatipoğlu görünür.

nihat hatipoğlunun star tv de anlattığı etkileyici dini hikalerin dışında programını pek beğenmiyordum. genelde kanal 7 veya stv yi izledim. hatipoğlu çok aşırı yumuşak biri. öyle cevaplar veriyordu ki sanki bir tek besmele çekmenin cennete girmeye kafi olduğunu sanarsınız.

almanyadan bir bayan aramıştı. dini bilgisi hemen hemen hiç yoktu. kadir gecesinde ne yapayım diye soran bayana hatipoğlu o bayana besmele çekin yeter demişti. halbuki dini konuda daha iyi aydınlanabilmesi için çok sayıda islami kitapların mevcut olduğunu bunları okuyarak islam dinini daha iyi yaşayabilecegini söyleyebilirdi. bu sadece bir örnek. hatipoğlu dinleyicilere daha çok Allahın esirgeyici ve bağışlayıcı olduğunu anlattı. Allah tabiki esirgeyen ve bağışlayandır ama cehennemin yaratıcısının da Allah olduğunu günahlarımızın karşılığında cehennemde ceza görecegimizi daha sık vurgulayabilirdi.

ayrıca hürriyette yazması da hiç hoş değil bana göre.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-14-2008, 19:32   #24
Kullanıcı Adı
EniGma
söylediklerine katılıyorum...
ama Nihat Hatipoğlunun Hürriyette yazması hususuna bir kaç kelimede ben eklemek istiyorum bence Nihat Hatipoğlu Hürriyette yazmaya devam etmeli ve Starda program sunmaya devam etmeli..
nedeni ne gelince bizim halkımız maalesef böyle zıppır kanalları izlemeye bayılıyor....
o kanalları izleyenlerin birinin bile safımıza katılması iyidir..
Küffarın kalbinde iman sesi olarakda düşünebiliriz..
Alt 10-14-2008, 19:36   #25
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
EniGma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
söylediklerine katılıyorum...
ama Nihat Hatipoğlunun Hürriyette yazması hususuna bir kaç kelimede ben eklemek istiyorum bence Nihat Hatipoğlu Hürriyette yazmaya devam etmeli ve Starda program sunmaya devam etmeli..
nedeni ne gelince bizim halkımız maalesef böyle zıppır kanalları izlemeye bayılıyor....
o kanalları izleyenlerin birinin bile safımıza katılması iyidir..
Küffarın kalbinde iman sesi olarakda düşünebiliriz..
bir hürriyet yazarının, orta sayfalardaki hatipoğlunun köşe yazısını okuyacagını sanmıyorum. onlar daha çok Yalçın Doğan, Ertuğrul Özkök gibi beş para etmez din düşmanı kişilerin yazılarını okurlar. hatipoğlu için çok sayıda dindar vatandaş bu islam düşmanı hürriyet gazetesini alıyor. almışken sadece hatipoğlunun yazısını okumaz elbette. ertuğrul özköke de bakar iç sayfalardaki islam düşmanı haberlere de. etkilenirse dindarlar etkilenir, laikler değil!
Alt 10-14-2008, 19:38   #26
Kullanıcı Adı
EniGma
evet belki yüzde 90 bu gibi yazar müsvettelerini okur ama geri kalan yüzde ondan mutlaka biri okur...
dediğim gibi bir kişi bile okusa bu bizim için iyidir...
Alt 10-14-2008, 19:39   #27
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
onların gözleri var görmüyor kulakları var duymuyor, hatipoğlundan etkilenirler mi hiç. %1 i okur, o kişise dalga geçer. kesinlikle hatipoğlu hürriyette yazmamalı.
Alt 10-14-2008, 19:42   #28
Kullanıcı Adı
EniGma
görüşüne ve çekincelerine saygılıyım ama yazma hususunda seninle aynı fikri paylaşmıyorum ..
o ayet körükörüne inkar edenlere indirilmiştir....
Alt 11-01-2008, 01:16   #29
Kullanıcı Adı
kariyerim74
Standart kesinlikle bunlar olmamalı
sayın başbakan diyarbakırı istediğni ispat etmelidir kesinlikle diyarbakır adayı melih gökçek olmalıdır ankarayı kaybetme pahasına melih gökçeği aday göster me li dir varsın kazanamasın ki benim aynı zamanda kazanmak için taktiklerimde var bunlarıda uygulasa başarı yüzde yüz olur ah ah bir bana ulaşabilseler
kariyerim74 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-01-2008, 12:49   #30
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
kariyerim74 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın başbakan diyarbakırı istediğni ispat etmelidir kesinlikle diyarbakır adayı melih gökçek olmalıdır ankarayı kaybetme pahasına melih gökçeği aday göster me li dir varsın kazanamasın ki benim aynı zamanda kazanmak için taktiklerimde var bunlarıda uygulasa başarı yüzde yüz olur ah ah bir bana ulaşabilseler

ankarayı feda edelim diyorsun diyarbakırı almak için

hangi belediye daha önemli tartışılır gerçi ama diyarbakırda dtp ye oy verecek bir seçmen ak partinin adayını pekte önemsemeyecektir. ister erdoğan olsun ister abdullah gül. dtp ye oy verecek kişi hizmetten, adamdan çok ideolojiye bakıyor.

bu arada diyarbakırı almak için sende var olduğunu söylediğin taktikleri de merak ettim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)