Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: Ak Parti'nin Diyarbakır Adayı Hangisi Olsun? | |||
Uzun Süre RP'de Siyaset Yapan Altan TAN |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 9.09% |
Cizre Eski Belediye Başkanı ve Eski Milletvekili Haşim HAŞİMİ |
0 | 0% |
Diyarbakır Eski Başkan Vekili Avukat Ömer Serdar KAPLAN |
1 | 9.09% |
Güneydoğu Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Şah İsmail BEDİRHANOĞLU |
3 | 27.27% |
Diyarbakırlı Popüler İlahiyatçı Nihat HATİPOĞLU |
2 | 18.18% |
Diğer...Lütfen Belirtiniz. |
4 | 36.36% |
Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#21 |
![]() o zaman Nihat Hocanın aday olmaması ve yapılmaması gerektiği kanaatini benim gibi sizlerde paylaşıyorsunuz...
Çünkü hoca bölgede sevilen sayılan bir isim olabilir ama onun görevi halkı islami konularda elinden geldiğince aydınlatmaktır.. Belediye Başkanlığı Nihat Hocanın yapacağı bir iş değildir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Evet, kesinlikle aynı fikirdeyim Nihat Hatipoğlu konusunda.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
kesinlikle haklısın. nihat hatipoğlu'nun d.bakır gibi bir şehirde belediye başkanlığı yapabilecegini sanmıyorum. ya da kukla olur, başkası yönetir şehri ama kağıt üstünde Nihat hatipoğlu görünür. nihat hatipoğlunun star tv de anlattığı etkileyici dini hikalerin dışında programını pek beğenmiyordum. genelde kanal 7 veya stv yi izledim. hatipoğlu çok aşırı yumuşak biri. öyle cevaplar veriyordu ki sanki bir tek besmele çekmenin cennete girmeye kafi olduğunu sanarsınız. almanyadan bir bayan aramıştı. dini bilgisi hemen hemen hiç yoktu. kadir gecesinde ne yapayım diye soran bayana hatipoğlu o bayana besmele çekin yeter demişti. halbuki dini konuda daha iyi aydınlanabilmesi için çok sayıda islami kitapların mevcut olduğunu bunları okuyarak islam dinini daha iyi yaşayabilecegini söyleyebilirdi. bu sadece bir örnek. hatipoğlu dinleyicilere daha çok Allahın esirgeyici ve bağışlayıcı olduğunu anlattı. Allah tabiki esirgeyen ve bağışlayandır ama cehennemin yaratıcısının da Allah olduğunu günahlarımızın karşılığında cehennemde ceza görecegimizi daha sık vurgulayabilirdi. ayrıca hürriyette yazması da hiç hoş değil bana göre. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() söylediklerine katılıyorum...
ama Nihat Hatipoğlunun Hürriyette yazması hususuna bir kaç kelimede ben eklemek istiyorum bence Nihat Hatipoğlu Hürriyette yazmaya devam etmeli ve Starda program sunmaya devam etmeli.. nedeni ne gelince bizim halkımız maalesef böyle zıppır kanalları izlemeye bayılıyor.... o kanalları izleyenlerin birinin bile safımıza katılması iyidir.. Küffarın kalbinde iman sesi olarakda düşünebiliriz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() evet belki yüzde 90 bu gibi yazar müsvettelerini okur ama geri kalan yüzde ondan mutlaka biri okur...
dediğim gibi bir kişi bile okusa bu bizim için iyidir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() onların gözleri var görmüyor kulakları var duymuyor, hatipoğlundan etkilenirler mi hiç. %1 i okur, o kişise dalga geçer. kesinlikle hatipoğlu hürriyette yazmamalı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() görüşüne ve çekincelerine saygılıyım ama yazma hususunda seninle aynı fikri paylaşmıyorum ..
o ayet körükörüne inkar edenlere indirilmiştir.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() sayın başbakan diyarbakırı istediğni ispat etmelidir kesinlikle diyarbakır adayı melih gökçek olmalıdır ankarayı kaybetme pahasına melih gökçeği aday göster me li dir varsın kazanamasın ki benim aynı zamanda kazanmak için taktiklerimde var bunlarıda uygulasa başarı yüzde yüz olur ah ah bir bana ulaşabilseler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
ankarayı feda edelim diyorsun diyarbakırı almak için ![]() hangi belediye daha önemli tartışılır gerçi ama diyarbakırda dtp ye oy verecek bir seçmen ak partinin adayını pekte önemsemeyecektir. ister erdoğan olsun ister abdullah gül. dtp ye oy verecek kişi hizmetten, adamdan çok ideolojiye bakıyor. bu arada diyarbakırı almak için sende var olduğunu söylediğin taktikleri de merak ettim ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|